Suurperhe kuumeilijat

Keskustelun 'Kuumeiluklubit' aloitti Zeni, 29 maalis 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Rosaliina88 Aloittelija

  Niin ei varmaan tarviikaan anteeksi pyydellä :grin
  Olo vaan et jauhan kurjuuttani tässä :confused005

  Mut mä en esim kehtaa liittyä tonne raskaaksi 2019 ryhmään, koska siellä taitaa olla esikoista tosi pitkäänkin toivoneita. Että mitä mä ruikutan kun mulla monta tervettä lasta...?!?!? siis tämmösiä tunteita omassa päässäni pyörittelen. Siksi en kehtaa edes sanoa missään/ kenellekkään et toivotaan lisää lapsia jne. Paitsi täällä suurperheellisten joukossa :grin kun täällä ymmärretään :Heartred

  Kiitoa sympatioista ne on enemmän kuin tarpeen! :happy:
  • Tykkää Tykkää x 4
 2. Helena80 Naimisissa foorumin kanssa

  Mä kirjoittelen aktiivisesti Raskaaksi 2019 -ryhmässä! Erittäin hyvä henki ja erittäin kivaa porukkaa!! Eikä siellä katota ketään eri tavalla, oli lapsia sitten ennestään tai ei :woot: Mukaan vaan :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. Rosaliina88 Aloittelija

  No katsellaan. Toistaseksi seurailen tätä ketjuu kun en oo perillä toisesta ketjusta.
  Enkä ehdi ehkä moneen kirjoitella.
  Varmasti sielläkin vallitsee tämmöinen hyvä henki ja toisten tukeminen, uskon sen :Heartred

  Joten haaveillaan, petytään ja iloitaan porukassa :wav

  Ottaa vaan nykysin koville nämä kp ykköset. Etenki kun yritys on venynyt..
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Hento Haave Tuttu foorumilla

  No mä nyt hain aamuksi herkän rfsu:n testin. Ei taitais kannattaa haaskata, mut... oon kahtena peräkkäisenä aamuna tärvänny noita ovistikkuja, ihan vaan syystä peruna. Tänään oli vähän vahvempi viiva ku eilen. Ehkei tarkoita mitään. Huomenna 11 DPO ja aamulla testaan... sen negan. Parisuhdekin tuntuu taas olevan jossain jäähykaukalossa, en oo kuullu miehestä juuri mitään moneen päivään. Hänellä taas joku tunnelukko päällä jostain mitä mä olen ehkä sanonut tai sitten en. Alkaa mun ymmärtäväisyys loppua tähän temppuiluun. Joten senkin puoleen tauko on paikallaan. Sekä vauvan yrityksestä että koko parisuhteesta.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 5. Sharmander Rakastunut foorumiin

  Pidän peukut ja varpaat pystyssä :Heartred mä en oo saanu rfsulla ikinä mitään, jotkut saa vääriä haamuja. Nyt nappaa näyttävä viiva tikkuun :hug003
  • Tykkää Tykkää x 2
 6. twisted Naimisissa foorumin kanssa Kesä-äidit 2020

  Toivotaan HentoHaave plussaa tikkuun tälle aamulle!

  Rosaliina88, sympatiaa sinne :Heartred Raskaaksi19 ketjussa on tosi kannustavaa porukkaa :)
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 7. Hento Haave Tuttu foorumilla

  Aamulämpö 37,1. Testi niin negatiivinen kuin vaan voi. En yllättynyt :sad001

  Miehestä ei kuulu pihaustakaan. Ei lue viestejä, ei vastaa mihinkään. Se on ihan totaalisen jumissa, enkä jaksa enää tällasta. Tehkööt mitä haluaa elämällään. Mä haluan pystyä hengittämään.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 6
 8. Sharmander Rakastunut foorumiin

  Eikä!? Voi itku. Ei oo totta.
  Ja Mitä ihmettä. Missä sun mies on!?
 9. Hento Haave Tuttu foorumilla

  Kotonaan se on, missäs muualla. Me ei asuta yhdessä. Mutta kun iskee tuo lukko, niin en kuule hänestä päiväkausiin, ja se on mulle äärimmäisen tuskallista. Näen kyl että on esim. käyny mesessä, ja tietää että oon laittanut hänelle viestiä, mutta jättää kaikki lukematta. Ihan helvetillistä kidutusta tällanen.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 10. Sharmander Rakastunut foorumiin

  Aa okei. En tiennyt tätä :sorry: Uskon että on. Samaistun täysin. Mun mies on noin ylipäätään semmonen että jos on vaik riitaa tms niin ei vastaa viesteihin tai puheluun tms. Mua ahistaa semmonen. Itse haluaisin aina setviä asiat heti. Tosin muutenkaan ei aina vastaile normaaliviesteihin mikä mua ärsyttää. Mut toki eri asia kuin sun tilanteesi.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 11. Hento Haave Tuttu foorumilla

  Miehet on niin RAIVOSTUTTAVIA!! Mä koen tuollaisen täydellisenä välinpitämättömyytenä, mun sivuuttamisena.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
  Last edited: 9 loka 2019
 12. Sharmander Rakastunut foorumiin

  Samaa mieltä. Tai ainakin se on ikävää kiusaa. Hoitaisivat asiat reilusti vaan. Mua ei haittais kitarisojen tuuletuskaan, hiljaisuudella piinaaminen on perseestä
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 13. AZ Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020

  Hei :greet025

  Sopiiko hypätä joukkoon mukaan? :) Lueskelin hetkenmatkaa teidän juttuja ja täällä näyttää olevan myös raskaana olevia kuumeilioiden lisäksi ja jonkun verran näkyi tuttujakin:happy:

  Minulla on itselläni kaksi lasta (kohta9v ja 7v) ja miehellä on kaksi lasta (5v ja 4v) ja nyt meille olis tulossa (vuoden yrittämisen jälkeen) ensimmäinen yhteinen lapsi kesäkuussa :love7 eli ihan alussa ollaan vielä ja viikkoja vasta 4+4 :nailbiting: Toivottavasti pysyy matkassa mukana.
  • Tykkää Tykkää x 7
 14. Metsätähti88 Tuttu foorumilla

  Tuosta kohdusta, kävin viime viikolla gynellä ja mulla myös tosi taaksepäin kallellaan oleva kohtu ja enemmän semmoinen soikion muotoinen. Gyne sanoi, että meitä on niin monen mallisia. Useasta raskaudesta kertoo myös kohdun seinämien kunto, onko lihaksisto kuosissa. Onneksi ei tuossa ultrassa sitten löytynyt mitään. Kävin siis viime pe ihan lähetteellä gynen polilla, kun oli viikon ajan tosi kovat alavatsakivut, kosketusarka ja kivut tuntuivat myös alaselässä, kuin jälkisupistukset. Niille ei löytynyt mitään selitystä, nyt jo helpottanut lähes kokonaan. Jotain hormonaalista siellä oli vissiin meneillään. Limis oli ohut ja sopi siihen ettei vielä menkat ole alkamassa ihan hetkeen kun imetys pitää sen ohuena :)

  Tervetuloa AZ, mä lueskelen tosi aktiivisesti tuota raskaaksi 2019 ryhmää kun on kiva jännätä toisten puolesta :) paljon onnea plussasta :Heartred

  Täällä oli eka pakkasaamu, -5 astetta ja sai kunnolla pukea lapsille päälle kerhoon :) mä tykkään syksystä myös ja talvi on omalla tavallansa myös ihanaa aikaa.
  • Tykkää Tykkää x 4
  • Hauska Hauska x 1
 15. Sharmander Rakastunut foorumiin

  Ah aamen @Metsätähti88 , kiitos :smiley-angelic003 Eli mulla on vielä mahis siihen että surkeat kohtulöydökset selittyis ihan imetyksen vaihtelulla :smiley-angelic001 ehkä.
  Mut kyl huomaa että tässä kierroSa estrot on nolla, maitokaan ei oo missään kohtaa ollu tiukalla niinku kahdessa muussa kierrossa :confused005
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. Sharmander Rakastunut foorumiin

  Tervetuloa @AZ! Onnee plussasta!
  • Tykkää Tykkää x 2
 17. Gatusa Addikti

  Jaksamista kaikille miehen kanssa tunkeilevalle, ymmärrän tunteen. Meillä taas on vähän eri kuviot kun ongelmia. Sanallinen yhteenotto.

  Onnea pelanneelle.

  Täällä kp 2 parhaillaan. Toivon ettei olisi hirveen voimakasta enää kohta ettei tulis yli kun yoside pitää vähän aikaa. No vastahan ne menkää alkoi uudestaan km jälkeen nyt tokat.
 18. Hento Haave Tuttu foorumilla

  Täällä 13 DPO. Eilen luulin että menkat alkaa, tuli vähän veristä limaa, mutta se loppui. Tänään menkkamaista kipua toisella puolella, sekin loppui. Ei näy verta vieläkään. Testannu en ole pariin päivään. Ei oo koskaan alkanu menkat näin oudosti! Mutta kai ne alkaa. Ehkä tää on lopun alkua, kroppa alkaa kränäämään ennen vaihdevuosia?
  Last edited: 12 loka 2019
 19. Rosaliina88 Aloittelija

  Täällä kp 6 ja positiivisin mielin kohti uutta yritystä :happy:
  • Tykkää Tykkää x 6
 20. twisted Naimisissa foorumin kanssa Kesä-äidit 2020

  Hienoa Rosaliina88, positiivisella fiiliksella uuteen yritykseen :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu