Raskaaksi 2019

Keskustelun 'Kuumeiluklubit' aloitti Äiti1977, 26 huhti 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. smoothie. Ihastunut foorumiin

  Mäkin sitä mieltä et ehkä tolla tavalla vois 10kk mennä... Mut siltikin kuulostaa aika pitkältä ajalta.

  Jannn uskoisin kyllä että pääsette ekakäynnille ennen kesätaukoa:angelic:
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 2. Sinpura Peruskäyttäjä

  Plussavyöry tähän ketjuun kiitos:smiley-angelic001
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 11
 3. Wusti91 Peruskäyttäjä

  Miehen pitäis saada aikaseks soittaa itelleen aika spermatestiin nii sit hommat alkais etenee pikkuhiljaa.

  Ulkolaisia lääkäreitä on osunu vaan omalle kohalle. Veikkan et suurin syy sille etten oo raskaana on kilppariarvoissa:banghead:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 8
 4. Aida* Tuttu foorumilla

  Sanopa muuta, jollekin tarvittaisiin taas plussa niin pysyisi muilla toivo paremmin yllä! Äsken tuntui alavatsalla sellainen kupla, ehkä vähän vieläkin. Heti itse miettii, että tapahtuisiko siellä jotain. Mutta ilmaa varmaan vaan suolistossa.:hilarious::hilarious:
  Joo, meillä oli nyt vika inssi. Toimenpiteenä se on kyllä tosi helppo. Soitin polille kun sain ovistestiin plussan ja varattiin aika seuraavalle päivälle. Mies kävi pari tuntia aiemmin hoitamassa oman osuuden ja minä sitten varattuna aikana. Se hoitaja jollain kapistuksella avaa vähän kohdunsuuta, että se ruisku saadaan sisään. Eka kerta meni ihan super helposti, toisella kerralla ei heti saanut sitä paikalleen niin pienen hetken tuntui vähän kurjalta mutta ei sitä kivuksi voi sanoa. Itse ruisku ei sitten tuntunut käytännössä lähes ollenkaan. Se meidän hoitaja on ihana. Sanoo aina 'Onnea matkaan' kun ruiskuttaa siittiöt.:Heartred Kaikkinensa menee joku 10-15 minuuttia koko hommaan pukeutumiseen. Eli itse toimenpide on muutaman minuutin homma. Sitä ei kyllä kannata jännittää toimenpiteenä. Tuloksia toki sitten siitäkin edestä.:rolleyes:
  • Optimistinen Optimistinen x 8
 5. turotus Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018

  Joo plussia nyt naiset, keitäs on seuraavaks testaamassa? :smiley-bounce012
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 6. Nipanderi Rakastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017

  Ainahan sitä toivoo että perkules seuraavaksi se sitten olen minä kuka plussaa:hilarious: mutta ei hyvältä vaikuta. Ukonkin oon kuluttanut jo melkeen loppuun eikä koko hiivatun ovulaatiota oo missään. Meillä kyllä ukko ei jaksa enää mitään liian kiivasta tahtia ilman suorituspaineita:arghh:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 7. Sammie Ihastunut foorumiin Marrasäidit 2020

  Niin, kunpa vain... Dpo3 ja piinapäivät ovat nimensä mukaiset :shifty:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 5
 8. Viivi92 Tuttu foorumilla Marrasäidit 2020

  Hohhoijaa, täällä dpo 5 ja sama kun eilen, herätessä nokka tukossa ja kurkku hieman kutisee ja uni näköjään loppuu ihan kesken! Olisin ihan valmis nousemaan sängystä :shifty:

  eilenkin meni onneks päivän mittaan tukkonen olo ohi.
  • Optimistinen Optimistinen x 2
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 9. Nipanderi Rakastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017

  Kaikkea sitä näin aamutuimaan taas selvittää. Mun AMH oli 1,49. Ei vissiin ihan susi, mutta vois kai olla enemmänkin? Mitä mieltä? Ja siitä hämärästä follikkelin näköisestä oli kirjattu, että on tosin joku pieni tiivis alue havaittavissa. Mur, ei sekään nyt ihan kivalta kuulostanut:banghead:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 8
 10. Nipanderi Rakastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017

  Mut hei, o-testi plussaa tänään, vihdoin! Tuskin kyl saan enää tota ukkoa kaadettua tänään, kun eilenkin oli ja monta päivää ennen sitä:shifty: Sit taas saa alkaa kattelee millon vuoto alkaa. Jätän taas luget pois, kun ilman niitä luteliaali on siinä 10-11 päivää (joka päivä tietenkin vuotaen). Näillä näkymin siis pitäis inssi ehtiä ens kuussa:happy: Edittinä, ai hitto, kyl se kyl tosi tiukalle menee kun kalenteria kattelee:shifty:
  • Optimistinen Optimistinen x 7
  • Tykkää Tykkää x 2
 11. Sporttis Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018 Marrasäidit 2020 Heinämammat 2016

  Tein eilen töiden jälkeen vielä ovistestin ja pissi oli niin laimeeta, että hyvä kun vedestä erotti värin puolesta. Silti jopa aamupäivää tummempi viiva, kun edellispäivänä yhtä laimeesta pissistä tosi haalea, lähes näkymätön. Melkein jo plussaks laskisin ton eilisen. :scratch Lämmötkin nousi tänään jo. Tais ovis mennä jo. :scratch

  Attached Files:

  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. jannn Naimisissa foorumin kanssa

  Tänään voi olla ovis. Tallettelemaan!

  Nipa toivotaan et ei oo mitään vakavaa ja että kuu ja tähdet ois edes aikataulun mukaan ens kuussa kohdillaan!! Tosta amh en osaa sanoa, kai on semihyvä? Ja niistä ei kai pysty ihan hirveesti päättelemään, mutta esim nyt voi olla hyvä reservi mutta voi mahd ennustaa että vaihdevuodet tulee joskus 40v...?
  • Tykkää Tykkää x 3
 13. TiinuLiinu Tuttu foorumilla

  Arvasin oikein, rintatulehdus. Ottaa niin päähän taas. Tälläsiä synnyttäneiden vaivoja ja kaikki hoito-ohjeet on taas imetä vauvaa tulehtuneesta rinnasta yms.
  Mulla pitäs alkaa pe viimestään menkatkin, ja nyt saa kipeän raskaan rinnan kans kärvistellä, kattoo saako tän kotosalla hoidettua, vai pitääkö lähtee päivystykseen :meh: kuumetta ei onneksi ole. Kerran ollu tällee ennemmin ilman kuumetta ja imetysaikaa, se hoitui kotona kuten myös imetysaikana oli kerran, ei kuumetta silloinkaan.
  Mut pahin kerta lähes 39 kuumeella joka ei laskenut ees särkylääkkein, tulehdusarvot 150 ja osastolle olis pitäny jäädä tiputukseen, mut ku esikoinen oli joku kolmevuotias ja kotihoidossa, niin mulla kävi kotisairaanhoito (kallista oli ku 3 kertaa päivässä kävi) antamassa suoneen antibiootit viikon ajan ja siihen päälle vielä 2 viikon suun kautta otettava kuuri, ja kaikki ultrat ja laajat verikokeet. Mitään selitystä ei ollu, ku prolaktiini vähän koholla.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 12
 14. smoothie. Ihastunut foorumiin

  Mun amh aika tasan vuosi sitten 1,5 ja ikä oli sillo just 30v. Sit kävin uudestaan viime elokuussa ja oli 2,25. Että ota nyt sit selvää mikä se on. Noita viitearvojakin on erilaisia riippuen labrasta. Jossain oli viiterajan alaraja 1,5 mut huslabilla taas joku 0,7. Lääkäri sanoi sillon tosta 1,5stä että voisi olla parempikin mutta että ei olisi huolissaan. Yleensä kai 30v amh on jotain ~3. Mutta tosiaan nyt mun husin tiedoissa on enää tuo uusin 2.25 amh.

  Juu on kyllä stressaavia noi aikataulut :banghead: ja siinä ei auta oikeesti mikään muu kuin toivoa et kuu ja tähdet. Niin aika turhauttavaa. Mutta toivotaan et menis nyt just niinku pitää! Ja ukko kaatoon jotenkin päällä seisoen ja tanssien vielä kerran joko tänään tai huomenna:dance011
  • Tykkää Tykkää x 2
 15. NewMoon Rakastunut foorumiin Syysäidit 2020

  Mun mielestä sun AMH on ihan hyvä!
  Toivotaan ettei se follikkeli näköinen ole mitään vakavaa.
  Onnea o+ :thumleft
  Ja tuohon että ens kuun kierto on ajoituksen kanssa just hyvä .
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 16. smoothie. Ihastunut foorumiin

  Niin ja amh liittyen. Sen lisäksi vähintään yhtä tärkeä on antraalifollikkelien määrä ja se korreloi yleensä ilmeisesti luotettavammin munasolureservin kanssa. Mut tosiaan hyvin matalillakin arvoilla,tyyliin alle 0.4, ihmiset on raskautunut.
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 17. NewMoon Rakastunut foorumiin Syysäidit 2020

  Mua kun ultrattiin ensikäynnillä, sanoi lääkäri että hyvin hiljaisilta näyttää munasarjat. Että jos pitäs jotisn sanoa niin näyttivät vanhemmilta kuin 30v pitäisi olla. Amh otettiin sen jälkeen. Sitten se soitti myöhemmin, että amh kuitenkin on hyvä vaikka ultra näyttää noin. Samaa vahvisti hoidonsuunnittelun lääkäri, että hiljaiset ovat.
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. smoothie. Ihastunut foorumiin

  Niin ja silti sulta saatiin ihan hyvä määrä follikkeleja ja muniksia! Ettei nää tosiaan välttämättä totuutta kerro. Ivfs sen sitten oikeesti näkee.
  • Tykkää Tykkää x 3
 19. NewMoon Rakastunut foorumiin Syysäidit 2020

  Joo. 17 follia ja 10 munasolua (9kypsää). Vähän kyllä jännitin et mitä sieltä tulee kun olivat hiljaiset mut amh sitten 2,76 muistaakseni.
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Luova Luova x 1
 20. TiinuLiinu Tuttu foorumilla

  Ootteko muuten miettinyt imetystä? Tai kuinka on onnistunut jos on jo lapsia?
  Että jos ei onnistu tai onko ollut ongelmia jos on jo lapsi/lapsia?

  Tuli tässä tissi kipeänä mieleen se aika. Mulla on aina ollut isot rinnat, nyt vielä isommat kuin aikanaa esikoisen synnyttyä. Nää on myös todella kipeät helposti, koska painoa varmaan ainaki 2 kiloa per rinta. Esikoista en pystynyt imettää, siis en vaan kerta kaikkiaan onnistunut. Koska rinta on niin iso, ja nänni jotenkin ylhäällä ja rinnat on hyvin kiinteät ja turpeat, vauva ei saanut kiinni, ei ylettänyt eikö siinä auttanut rintakumit. Vauva oli 2,4 kiloinen pienimmillään(kotiinlähtöpaino) , syntyessään 2,5 kiloa. Olisin ehkä onnistunut jos vaan olisin jaksanut säätää vauvan asentoa jotenkin niin että olis ollut kainalossa ja päätä pidellyt, mutta ei siinä asennossa vaan olisi jaksanut imetys maratoonia. Vauva siis ei yltänyt nänniin, eikä jaksanut alkuun imeä tarpeeksi kovaa. Ja tää ongelma huomattiin myös laitoksella, sain mukaan sähkökäyttöisen rintapumpun lainaan, yleensä vaan sellasille jotka myy maitoa lainataan sellanen, tai jos on keskonen sairaalasssa ja saa kotona pumpata. Sen avulla meidän esikoinen sai sen 4 kk rintamaitoa, osin myös korviketta, mutta voi luoja sitä hommaa. Olis pitäny yölläki herätä pumppaamaan, mutta mä onnistuin siinä että pumppasin illalla ja sit vasta aamulla. Mut mun rinnat oli koko tämän 4 kuukautta aivan sairaan kipeät. Mulla vissii kroppa innostuu nii näistä imetys hommista että käy ylikierroksilla aina ku vähän mahdollista että vauva olis tulossa tai tullut, mutta sitten rakenne on nii surkea ettei Imetys tuu koskaan olemaan helppoa ja varsinki tää vasen rinta on vaikeampi tapaus. Tässä sit jos joskus se toinen lapsi meille suodaan, nii pitäs valita kuinka toimia tälläkertaa. Taidan jonkun kunnon rintapumpun vaan ostaa itselle kotiin, nii saa alkuun edes rintamaitoa. Sen mä tiedän etten pysty imettämään tyyliin vuotta, oli ne kivut sen verran kovat koko ajan. Kai mun rinnat on vaan vialliset. Odotan sitä aikaa ku pääsen/meen rintojen pienennysleikkaukseen toisen lapsen jälkeen :grin
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4

Jaa tämä sivu