Millaisia raskausoireita sinulla on?

Keskustelun 'Kesäkuiset 2020' aloitti Vargynja, 17 syys 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Leaf Aloittelija

  Jatkuva kylmyys! Vatsa turpoaa iltaa kohden. Aamulla saattaa korkeat farkut olla vielä ihan ok, iltpäivällä jo kiristää inhottavasti :oops:Aiemmin jaksoi helposti työpäivän aamupalalla ja lounaalla, nyt tarvitsee kyllä vähintään kaksi välipälaa :wtf: Annoskoot pienentyneet sen sijaan.
  Viimeyönä rinnat alkoi kipeytyä enemmän ja normaalisti nukahdan kun menen sänkyyn ja laitan silmät kiinni, nyt en ja yöllä heräilyä.
  Mutta yritän nauttia silti tästä vaikka ei kovin hehkeä olo olekaan aina :)
 2. Cara* Rakastunut foorumiin Marrasmammat 2018 Kesä-äidit 2020

  Ei vielä yhtään mitään. Pahoinvointia, selkäkipua, liitoskipuja, väsymystä, turvotusta, stressiä ja muuta kivaa odotellessa... :wink
 3. Eksyksissä Aloittelija

  Kaikista ed raskauksista rinnat olleet kipeät, nyt ei lainkaan. Vas rintaa välillä jomottelee mutta hyvin vähän. Aika vahva fiilis tuulimunasta kun oireet kestänyt nyt aika vähäisinä ja samoina koko ajan. Kylmyys on ainoa selkeä ja ilta pahoinvointi. Onko kellään muulla vaihdellut eri raskauksissa rintojen vointi? Mietin onko sillä vaikutusta kun lopetin imetyksen heinäkuussa.
 4. Tiiti1 Tuttu foorumilla Kesä-äidit 2020

  Eksyksissä:

  Mä oon ehkä vähän huono vastaamaan sun kysymykseen vertailusta mutta vastaan silti. Takana siis kaksi kkm. Ekassa ei ollut rinnoissa arkuutta, tokassa kasvoi reilusti ja oli tosi kipeät ja tässä nykyisessä turpoaminen ja kipeytyminen alkanut vasta nyt rv7.
 5. Laventelii Aloittelija

  Täällä oireena on ollut kaamean hajuinen hiki! :confused: Onko muut huomanneet moista? Myös nälkä ja välillä voimaton/väsynyt olo...
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 6. elmi Peruskäyttäjä Kesä-äidit 2020

  Mulla tänään 4+3, oireina paineentunne ja vihlaisut alavatsalla, tykyttelykohtaukset, kylmät ja kuumat aallot, pieni etova olo ja JANO. Minähän pissin nyt tikkuun joka aamu että nään viivan vahvistuvan. Ja vahvistuuhan se!


  Ajattelin vielä testailla maanantaiaamuun asti ihan vaan omaksi ilokseni ja sitten soitan neuvolaan. Joutuukohan sen ekan käynnin käymään uudestaan ihan samalla sapluunalla (täyttämään kyselyt yms), kun huhtikuussa viimeksi kävin?

  Alkuraskauden ultrakin varattiin jo 7+0, siihen on vielä/enää kolme viikkoa! Onko muita, jotka aikoo käydä alkuraskauden ultrassa?
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Tiiti1 Tuttu foorumilla Kesä-äidit 2020

  Itse olen ennättänyt käydä myös kahdessa kkm päättyneessä raskaudessa neuvolassa, viimeisin keväällä, ja kyllä. Kaikki on tehty alusta.
 8. Tiiti1 Tuttu foorumilla Kesä-äidit 2020

  Ja olen huomannut myös vaatteiden (hien) haisevan voimakkaasti. En usko että todellisuudessa haju on muuttunut, mutta hajuaisti kyllä.
 9. Cara* Rakastunut foorumiin Marrasmammat 2018 Kesä-äidit 2020

  Oon huomannut samaa, mutta oon ajatellut hajunkin muuttuneen. Hormonit tekevät kaikenlaista.
 10. Riviera Ihastunut foorumiin Maaliskuun äidit 2019 Kesä-äidit 2020

  Tänään on mahdollisesti menossa 4+5. Mulla meni pakarat jumiin pari päivää sitten (se oli lähes tulkoon mun ainoa raskausoire viime kerralla) ja appelsiinimehu rupesi maistumaan todella pahalta. Päädyin eilen tekemään raskaustestin näiden oireiden perusteella, vaikka menkat on vasta muutaman päivän myöhässä. Testiin ilmestyi hailakka haamu. Uusin testin maanantaina. En usko raskautta ennen kuin ne viivat hohtaa kuin joulukuusenvalot :p

  Tosin mun pissa on kieltämättä haissut taas "eläimelliseltä" eli sen perusteella olisin raskaana.
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 11. Moonaliisa Aloittelija

  Tällä hetkellä ainoat oireet tällä hetkellä on (entistäkin pahemmat) ailahtelevat tunnetilat ja painon/turvotuksen tunne alavatsalla. Rinnat eivät ole kipeät, ei oikeastaan väsymystä ja toivottavasti ei ihan heti sitä pahoinvointia. :rolleyes: Edellisessä raskaudessa oksensin 10vko 2-4x/pvä niin sitä aikaa ei ole ikävä, olen mieluummin ilman noita oireita (edes hetken).
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. SeRit Peruskäyttäjä

  Turvotusta alkaa olla iltasin. Housut ei vielä paina mahaa tms. Mutta sukat ahdistaa illalla. Eilenkin oli sit kivat painaumat kun viimein otti sukat pois, viimeksi jalkojen turvotus tuli vasta synnytyksen jälkeen.
 13. SussuHKI Aloittelija

  Perun sanani siitä, ettei pahaa oloa ole ollut. Nyt viikon päivät voinut todella huonosti melkein kellon ympäri.
 14. Plussapallo2 Tuttu foorumilla Kesä-äidit 2020 Elomammat 2017

  Mulla ei ole tällä hetkellä rinnat yhtään kipeät. Esikoisesta oli niin kipeät ettei vatsallaan voinut nukkua. Hämmentävä asia. Ja myös pahoinvointi puuttuu lähes kokonaan.
 15. Cipri Peruskäyttäjä Kesä-äidit 2020

  Mä oon ihan uskomattoman väsynyt koko ajan. :sleep002 Ja nälkä myös vaihtelevasti. Joinakin päivinä pitää syödä parin tunnin välein, mutta osana päivinä iltapäivisin ja iltaisin ei tee mitään mieli.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 16. AZ Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020

  En mä muistanu et tää pahaolo on näi kamalaa:hungover: :depressed: Toivottavasti ei kestä enään kauaan:meh:
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 17. Cara* Rakastunut foorumiin Marrasmammat 2018 Kesä-äidit 2020

  Siis, miten voi vedestä tulla paha olo? Kaikki muu uppoaa, mut vesi ei. :anyone
 18. elmi Peruskäyttäjä Kesä-äidit 2020

  Tässäpä tämä raskaus taisi olla. Eilen alkoi vatsakivut ja tänään sitten kuukautisvuodon kaltaista verta paperiin pyyhittäessä. Raskaustestit on kyllä päivä päivältä vahvistuneet, oli jotenkin tosi varma olo tästä. Mutta eipä se oma olo ole yhtä kuin totuus. Tsemppiä muille kovasti :Heartblue
  • Sympatiaa Sympatiaa x 9
 19. Cara* Rakastunut foorumiin Marrasmammat 2018 Kesä-äidit 2020

  Mulla oli myös verenvuotoa viime raskauden alussa. Ja terve lapsi tuli silti.
 20. elmi Peruskäyttäjä Kesä-äidit 2020

  Ehkä mä en tästä vuodosta olisi ihan näin maani myynyt, ellei sitten olisi nämä vatsakivut kanssa läsnä. Nyt kyllä näyttäisi loppuneen vuoto ainakin toistaiseksi. Miten sulla Cara* kävi, kun huomasit vuodon? Missä vaiheessa olit, tutkittiinko jotenkin vai seurattiinko vaan? Mähän olisin siis nyt tosi alussa (4+3), enkä ole edes soittanut neuvolaan vielä.

Jaa tämä sivu