Millaisia raskausoireita sinulla on?

Keskustelun 'Kesäkuiset 2020' aloitti Vargynja, 17 syys 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. nmg Tuttu foorumilla Kesä-äidit 2020

  Sulle ei oo lääkäri neuvonut mitään avaavaa tai hoitavaa tohon tukkoisuuteen? Mulla lääköri lähti hoitaan, kun taustalla astma ja vuosi sitten tehty polyyppien poisto molemmista poskionteloista. Ehdin 1,5kk kärsiä siitä hapenpuutteesta ja sit sanoin, että nyt keksit jotain, ei pysty enää :angelic:
 2. Mrs. Brisby Aloittelija

  En ilman nenää avaavaa selviäisikään. Nenä, korva, -ja kurkku polilta sain siunauksen käyttää nenää avaavaa, vaikka niiden käyttöä yleisesti rajoitetaan raskausaikana. Edellisessä raskaudessa oli myös käytössä, mutta vaikutus kestää valitettavasti lyhyen aikaa. Joten lopputuloksena on pakollinen kärsiminen tukkoisuudesta suuren osan päivästä. Onneksi synnytyksen jälkeen tukkoisuus helpottaa hieman, eikä tarvitse olla happea haukkumassa. Väsyttävää tämä on, sitä ei voi kieltää.
 3. Peikonlehti87 Peruskäyttäjä Kesä-äidit 2020

  Mulla taas tuli pesänrakennusvimma nyt joulun jälkeen, kun vihdoin virallisesti kerrottiin raskaudesta. Nyt alkaa vauvahuone olla jo aika mallillaan ja saa tori.fi hetken hengähtää. :D Tuli ylimääräiset huonekalutkin työhuoneesta myytyä, että saatiin vauvan tavaroille tilaa. Vielä voi pitää ompelunurkkaa samassa tilassa, mutta mitäs sitten kun vauva kasvaa.... apua.
  • Tykkää Tykkää x 2
 4. miitku Tuttu foorumilla Kesä-äidit 2020

  Mulla on ollut pahoinvointia marraskuusta. Joulukuussa oksensin melkeinpä vähintään kerran päivässä ja siihen päälle sairastelin muutenkin paljon. Aina kun edellinen tauti parani, joku uusi flunssa tai vatsapöpö tuli tilalle.

  Onko muille raskaus aiheuttanut vastustuskyvyn alenemista? Meillä aloitti mun esikoinen elokuussa päiväkodin, joten hän tuo sitä kautta kotiin tauteja... Influenssarokotus on onneks otettu.

  Onneks nyt alkaa jo pahoinvointi helpottaa kun muistaa syödä tarpeeksi usein. Toisena oireena pahoinvoinnin lisäksi oon huomannut, että etenkin töissä kaikki ärsyttää. Tekis mieli räjähtää milloin mistäkin asiasta mut pakko koittaa vähän suodattaa.
 5. emmielle Rakastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Tammimammat 2018 Tammikuunmammat 2016

  Mulla helpotti pahoinvointi ja väsymys jo vajaa kuukausi sitten. Mutta nyt ne on taas palannut takaisin. :meh: Niitä ei kyllä oo ollut ikävä yhtään.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 6. Mabella Uusi käyttäjä

  Kuulostaa rankalta. :sad001 Mulla myös vuoden vaihteessa pitkä sitkeä flunssa (joka tosin kuuluu olevan sitä muillakin). Sen jälkeen tuli vielä vatsatautia perheeseen, mutta minä ihme kyllä säästyin siltä. Etova olo on ollut joka tapauksessa, joten en erottanut, mikä oli raskautta ja mikä ehkä muuta... Jospa nyt kevättä kohden parempaa.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 7. miitku Tuttu foorumilla Kesä-äidit 2020

  Tsemppiä mabella ja emmielle! Toivottavasti nyt jo alkanut jo helpottaa!
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. emmielle Rakastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Tammimammat 2018 Tammikuunmammat 2016

  Pientä helpotusta on alkanut tulemaan jo onneksi. Mut viel kun lähtis kokonaan pois nii ois parasta.
 9. miitku Tuttu foorumilla Kesä-äidit 2020

  Hyvä kuulla!
  Oon miettinyt et onneks esikoisen raskaus oli helppo ja olin tosi hyvävointinen. Jos olot olis silloin olleet tällaista kuin nyt, en olis varmasti näin pian halunnut raskautua uudestaan. :D
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu