Millaisia raskausoireita sinulla on?

Keskustelun 'Kesäkuiset 2020' aloitti Vargynja, 17 syys 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Moderaattori Staff Member Helmikuiset 2021

  Millaisia raskausoireita sinulla on vai onko (vielä) ollenkaan?

  Täältä löytyy artikkelimme alkuraskauden oireista - kuulostaako tutulta?

  Täältä voi puolestaan lukea, mitä kaikkea keholle tapahtuu raskausaikana.
 2. Vaapukka__ Aloittelija

  Näin ihan alussa oireena on oikeastaan vain runsas valkovuoto (seassa ollut veriviiruja), täyteläämmät rinnat ja alavatsaan tulee tuntemuksia esim. aivastaessa tai yskiessä. Ja no, väsymys!
 3. Cipri Peruskäyttäjä Kesä-äidit 2020

  Huomattavin oire on ollut iltaisin tuleva alaselän vihlonta. Toinen hassumpi oire on tunne, että maha olisi täynnä eli ruokaillessa tuppaa annokset jäädä kesken.
 4. Jigi Ihastunut foorumiin Toukoäidit 2020 Maalismammat 2018

  Nyt olisi menkkojen mukaan 4+6, mutta epäilen että on vähemmän. Eli hirveästi oireita ei ole. Muuttunut hajuaisti ja väsymys päällimäiset. Vaikka sairastan toki nuhaa tässä samalla. En tiedä onko kuvitelmaa, mutta ihan kuin liitokset olisivat jo kipeytymässä.
 5. Leppälintu Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Oireita hirveä väsymys ja ajoittainen lievä pahoinvointi. Menkkakipuja ja tissejä vähän aristaa. Ihan erilaiset oireet kuin esikoisesta! Mutta tosiaan koska mulle tehty alkion siirto ja virallinen testipäivä on lauantai, niin jännäilen varovasti miten tämä etenee, vaikka haalean plussan oon testiin jo saanut.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 6. Tiiti1 Tuttu foorumilla Kesä-äidit 2020

  Hyvin lievää etomisen tunnetta oli muutamana päivänä alkuviikosta ja kipeä finni naamassa. Muuta oiretta ei ole ollut.
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Pupuliina Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020

  Menkkajomotuksia vähän. Nyt rv 4+1
 8. Tynkky Rakastunut foorumiin Joulukuiset 2021 Kesä-äidit 2020

  Menkka maista vihlontaa on ollut muutaman päivän ja etomista, varsinkin kun edellisestä ateriasta päässyt kulumaan aikaa. Jotenkin tuntuu, että tuo etoaminen on voimistunut joka päivä. :inpain:
 9. Plussapallo2 Tuttu foorumilla Kesä-äidit 2020 Elomammat 2017

  Esikoiseen verrattuna vähemmän oireita tässä vaiheessa. Se tietysti pistää jännittämään, vaikka tiedän että oireet voi vaihdella eri raskauksissa. Nyt rv 4+1 oireina flunssa, repäisykivut esim aivastaessa, nälkä, jomotus ja nipistelyt kohdun seuduilla, turvotus, finnit, sekä ennen plussaa kova palelu iltaisin.
 10. annsofi Tuttu foorumilla Kesä-äidit 2020

  Nyt (ehkä) rv 4+6 ja jumalautsi mikä VÄSYMYS! Siis ihan uskomatonta miten paljon voi pientä ihmistä väsyttää.. Onneksi olen s-lomalla muista syistä, niin saa kotona oikeasti vaan olla.

  Repäisykivut venytellessä oli jo ennen plussaa. Alaselän ja -vatsan jomottelut.
  Finnejä ja muita näppyjä on tullut kasvoihin ja selkään sekä minuu paleltaa kovin.. Myös etenkin iltaisin ihan hirveä turvotus vatsassa, näyttää siltä että tässä oltaisiin kovinkin pitkällä jo!
  Etovaa oloa oli jo vähän ennen plussaa, ja kerran oksensinkin. Nyt sen saa pidettyä kurissa kun syö vähän koko ajan:taunt014

  Johan tuli lista, vaikka ajattelin että eihän mulla mitään oo :angelic:
 11. Mini2 Peruskäyttäjä

  5+1, etovaa oloa ollut, rinnat todella arat ja turvoksissa, menkkamaisia tuntemuksia välillä ja vatsan nippailuita. Puolisen vk ennen plussaa alkoi järkyttävä palelu ja olin yli viikon ihan horkassa, kurkku kipeenä muttei kuumetta. Väsymys myös välillä todella raastavaa
 12. twisted Naimisissa foorumin kanssa Kesä-äidit 2020

  Väsyttää, mahaa särkee, ja hirveä salaatinhimo ja nälkä :D
 13. Plussapallo2 Tuttu foorumilla Kesä-äidit 2020 Elomammat 2017

  Onko muilla sellasta, miten selittäisin vähänku hengenahdistusta? Siis hengästyttää, mutta jotenkin epämukava ja levoton olo lisäksi. Mieli siis hyvä, eli fyysinen oire. Sit alkaa kuumottaa kasvojakin :D. Kaikkea sitä, olisko hormonit... muiden oireet kuulostaa muutoin hyvinki tutuilta.
 14. Cipri Peruskäyttäjä Kesä-äidit 2020

  Alaselän särkyä on edelleen, mutta todella siedettävää. Rinnat on olleet muutaman päivän todella arat varsinkin illalla.
  Ja eilen 5+1 tuli ensimmäinen itkukohtaus (enkä yleensä oo kovin herkkä tällaisiin). Saa nähdä, mitä nää hormonit teettää :hilarious:
 15. RanaRidibunda Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Heinämammat 2018

  Mulla on kans toi ettei mee niin paljon ruokaa alas kuin aiemmin. Nälkä koko ajan. Syön kyllä, koska muuten huippaa.... pikkuisen etoo ja hajuherkkyys kohonnut vaik muutenkin mulla on tarkka hajuaisti. Mulla painoa on 4 kiloa vähemmän kuin ennen viime raskautta, lihakset vissiin kadonneet, koska makkarat viipyvät vyötäröllä. :meh: Et sillai ois ihan hyvä saada syödyksi. Viime viikolla itketti. Viime yönä hirvee hikoilujäätymis-hikoilujäätymis-vaihtelu ja palelukohtauksia muutenkin. Kuitenkin nyt olen vasta 3+5, et aika aikaisessa vaiheessa tulee oiretta.
 16. SussuHKI Aloittelija

  Lähea kaikki edellä mainitut enemmän tai vähemmän. o/
  Eli vatsan ja selän jomotukset, nipistelyt ja vihlaisut, etova olo, jatkuva väsymys ja NÄLKÄ, hajuherkkyys, rintojen arkuus.

  Nittä pahimpia odotellessa, sillä pahaa oloa tai oksetusta eiikä mitään mielialanvaihteluja ole toistaiseksi tullut vastaan. Jopa poikkeuksellisen zen olo!
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. SeRit Peruskäyttäjä

  Oikeastaan ei oo mitään oireita. Ennen plussaa tiesin kyllä jo olevani raskaana kun aamupuuro ällötti yhtenä aamuna ja salilla tuli huono olo. Viime raskaus oli myös hyvin oireeton, toivottavasti tämä olis samanlainen
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 18. Eksyksissä Aloittelija

  Plussapallo2 kyseli hengästymisestä. Miulla ollut sitä joka raskaudessa ja on nyt tässäkin. Kiva tehdä fyysistä työtä kun saa koko ajan haukkoo henkeä. Sit ihan perus nälkä pahoinvointi, kylmäminen, väsytyskohtaukset, selkä finnit ja menkkakipujen kaltaiset kolotukset.
 19. AZ Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020

  Mulla kans ollu hengästymistä.
  Sen lisäksi oon ollut väsynyt ja ihan jäässä kokoajan, ajoittain pientä pahoinvointi ollut mutta ihan lievää vielä.
  Nii juu ja huimausta on kans ollut.
 20. Mini2 Peruskäyttäjä

  Hengästyn myös helpommin ja pahoinvointi lisääntynyt, oksettaa melkein ympäri vuorokauden :depressed:

Jaa tämä sivu