Lätinäketju

Keskustelun 'Heinäkuiset 2020' aloitti Mamimam, 28 loka 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Silk Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Täältäkin suuret pahoittelut :sad001:Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. kopikat Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020 Maalismammat 2018

  Onpa todella ikävä juttu, pahoittelut menetyksen puolesta Kaino-Vieno!
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Rosegold Aloittelija

  ❤️Kaino-Vieno, otan osaa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Wreta Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020

  Näitä keskenmeno uutisia ei tartte isi yhtään enään :sad001 Olen tosi pahoillani tästä Kaino-Vieno.
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 5. Genmaicha Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020 Syysmammat 2018

  Otan osaa Kaino-Vieno. Voimia jatkoon :Heartred
 6. Dafni Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Voihan sanonko mikä. Nukuin tänä yönä oikeasti kaksi tuntia. Siis kaksi tuntia. Ihan pikkusen turhauttavaa. Onneksi ensi viikolla on neuvola niin voisi keskustella niistä unilääkeasioista... Eihän tässä ole mitään järkeä.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 6
 7. Camomillaa Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020

  Täällä kans koko raskauden ajan menty muutaman tunnin yöunilla, herään aina keskellä yötä ja en saakkaan enää unen päästä kiinni ja sit pitääkin aina jo lähteä töihin :banghead: Unen laatu on kyllä aina ollut vähä niin ja näin ja öisin heräillyt muutenkin paljon, mut pitääkin itse ottaa kans puheeksi neuvolassa
  • Sympatiaa Sympatiaa x 5
 8. Viuhtiliini Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Hei kohtalontoverit! Mulla uniongelmat alkaneet jo ennen raskautta ja suurin osa raskaudesta ollut just tuota (herääminen klo 3 eikä saa enää unta). :sad001 Kävin marraskuussa työterveyslääkärillä asian takia ja hän kirjoitti lähetteen työpsykoterapeutille. En tiedä onko terapiasta johtuvaa, mutta olen alkanut vähän edistyä asian kanssa. Vieläkin on kyllä heräilyä ja unenlaatu huonoa, mutta useimmiten pääsen lopulta uneen uudelleen.

  Lääkäri sanoi, että ensimmäisen kolmanneksen jälkeen on mahdollista saada myös joitain lääkkeitä, vaikka tietenkin ensisijaisesti lääkkeettömät hoitomuodot suositeltuja.
  Tsemppiä uniongelmiin! Ehdottomasti kannattaa puhua niistä neuvolassa.
  • Tykkää Tykkää x 2
 9. amandatt Tuttu foorumilla

  Mä heräsin myös taas jo kahdelta yöllä enkä vaan saanut enää unta ennen kun piti jo nousta. Sitten kun herätyskello soi niin ois kyllä nukuttanut..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 6
 10. Mooseksenperintö Aloittelija

  Nuo valvomiset on kyllä ikäviä, minulla silloin tällöin tulee. Yksi kikka mikä joskus auttaa uudelleen nukahtamaan on 4-7-8 hengitys. Kannattaa googlettaa jos kiinnostaa. Yleensä jo muutama kierros tasaa sykettä ja tuo uneliaan olon ainakin (minulla rytmihäiriötä joskus nukahtaessa ja herätessä enkä saa tällä hetkellä käyttää lääkettä niihin) jos vaikka uni ei heti tulekaan.
  • Informatiivinen Informatiivinen x 3
  • Tykkää Tykkää x 2
 11. Lisamarie Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020 Lokakuunmammat 2015

  Mun uniongelmat on ennemmin ongelmia miehelle. Oon nyt monena yönä herättänyt miehen hysteerisenä ties minkälaisista syistä (viimeyönä sängyssä oli kuulemma ollut iso hämis) kljuin, pomppasin miehen päälle ja huusin että ota se pois. Silmät oli auki.. itse en tästä muista mitään.
  Tälläisiä ollut nyt useamminkin, eri syyt vain miksi herätän miestä.. usein puhun vain unissani :wideyed:

  kai tämäkin hormooneista sitten johtuu?:anyone
  • Sympatiaa Sympatiaa x 5
 12. Dafni Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Sopiiko kysyä, että minkä tyyppisiä rytmihäiriöitä? Itselläni nimittäin on juurikin väsyneenä ym usein kammiolisälyöntisyyttä ja vaikka kuinka tiedän niiden olevan vaarattomia niin ne on kyllä ikäviä. Minulla on noin joka neljäs lyönti ekstra silloin kun ne ovat pahimmillaan.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 13. Viuhtiliini Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Aivan järkyttävä yö takana... heräsin klo 1.30 enkä sitten saanut unta kuin vasta 4.30 jälkeen. Kello herätti 5.30 ja olo on kuin jyrän alle jääneellä. Selvisihän se syykin sitten, kun taivaalle vilkaisi:sad001 Mutta onneksi on perjantai!:wink
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 14. Mooseksenperintö Aloittelija

  Minulla ne on takykardia tyyppistä enimmäkseen eli syke nousee vaan hurjasti, muutamia muljahduksia saattaa tulla jos jatkuu pitkään. Vaijeuttaa nukahtamista aika paljon varsinkin jos olen heräänyt kauhukohtaukseen, minkä joku tuossa yllä kuvasikin niin kestää ika kauan ennekuin syke tasaantuu. Kylmän veden räiskyttäminen kasvoille toimii joskus myös tähän (ärsyttää vagus hermoa) mutta kovin usein ei jaksa sängystä lähtee tuota yöllä tekemään.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 15. KyyNaama Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020

  Joo o, kyllä tuo nukkuminen on täysin yliarvostettua. 1.00 aikaan sai unta, siittä hetken päästä pitikin raahautua vessaan, uni tuli onneks uudestaan hetken päästä, mut sitten 3.30 aikaan taas hereille ja vessaan ja tässä nyt tunnin verran ihmetelly... Hitto kun ei muista koska viimeks on nukkunu kunnolla. Ennen raskauttakin ollu unettomia pätkiä, mut nyt alkais jo riittää..........
  • Sympatiaa Sympatiaa x 6
 16. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Mie heräilin yöllä vähän väliä syömään pähkinöitä. Oksentelin illalla niin rajusti etten pystynyt syömään iltapalaa. Torkuin sängyssä vaan 21-01 välisen ajan ihan koomassa ja sit söin vähän pähkinöitä. En tajua mikä ihme iski mutta oli kyllä todella huono olo.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 8
 17. KyyNaama Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020

  Huhhuh, lähdin kävelemään koirien kanssa ja 20 min reippaan kävelyn jälkeen alkoi supistaa. En ainakaan keksi muuta selitystä kun samaan aikaan sekä alaselkä, että vatsa alkoi kramppaamaan/jomottamaan/vihlomaan. Totaalisen uusi tunne. Ja tuli samaan aikaan tosi etova olo. Ja tietenkin pelästyin ihan hitosti. Ensin himmailin, ihmettelin ja pysähdyin ja kärvistelin hetken ja sitten luovutin ja soitin miehelle että tulee hakeen mut. Ihan hiukan rauhottu siinä odotellessa, mutta meni ohi onneksi kokonaan kun pääsin auton penkille röhnöttämään jotenkin puoliksi maaten. :wtf
  • Sympatiaa Sympatiaa x 6
 18. Viuhtiliini Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Tuleeko kellekään muulle nälkäkohtauksia? Mulla on ollut tänään koko päivän aivan kamala nälkä. Söin aamupalan, lounaan, välipalan ja päivällisen eikä tänään näköjään mikään riitä. :wideyed:
  • Tykkää Tykkää x 6
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 19. Fuji Naimisissa foorumin kanssa Heinä-äidit 2020

  Joo etenkin tänään.. söin aamupalaksi puuroa.. liekö johtuis siitä..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 20. Viuhtiliini Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Mun napalävistys tulehtui :sad001 Otin alkuraskaudesta korun pois, kun se jäi herkästi silloisiin housuihin kiinni. Viikko sitten laitoin korun paikalleen ja lävistys selvästi tykkäsi tästä kyttyrää. Lävistys punottaa ja siihen sattuu, jos koruun vahingossa koskee joku vaate tms. Oon nyt liuottanut sitä suolaliuoksessa parina päivänä ja suihkutellut vedellä, mutta paranemisen merkkejä ei näy. Luin netistä, että pahin juttu, mitä tässä tilanteessa voisi tehdä, on ottaa koru pois (haava voi umpeutua ja bakteerit jäädä haavan sisään). Onko kellään kokemusta tulehtuneista lävistyksistä ja niiden paranemisesta? Lävistys on ollut minulla jo 18v, joten tämä oli nyt yllätysreaktio. Muuten en olisi näin huolestunut, mutta nyt tietenkin raskauden takia huolettaa enemmän.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4

Jaa tämä sivu