Varhaisultra

Keskustelun 'Heinäkuiset 2020' aloitti Dottie, 27 loka 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. pikkumartta Puuhakas puhuja Syysäidit 2020

  Mulla ois ens viikon ke eli 6+2 mut luulen oviksen olleen pari päivää aikaisemmin. Aika matelee!
  • Tykkään Tykkään x 2
 2. Holly Sanaisen arkkunsa ammentaja Heinä-äidit 2020 Helmimammat 2018

  Varhaisultrassa syke löytyi ja 14mm pikku tyyppi :Heartred La oli mittojen mukaan 1.7.20 eli se mitä olin itsekin laskeskellut, 7+5 viikot nyt. Hänellä oli jo pienet kädet ja jalatkin ja hieman sätkytteli. On tää ihanaa ja kiitollinen saa olla, toivottavasti jatkokin sujuu hyvin. :)
  • Tykkään Tykkään x 22
  • Voittaja Voittaja x 4
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 3. titem Puuhakas puhuja Heinä-äidit 2020 Joulumammat 2016

  Ihanaa Holly kuulla noin hyviä uutisia :joyful:

  Aika matelee niin hitaasti! Huomenna olisi mun vuoro jännittää ja panikoida ja saada vastauksia :nailbiting: Kunpa voisin tulla yhtä hyvien terveisien kanssa tänne raportoimaan... Saa nähdä miten nukun ensi yönä :rolleyes:
  • Tykkään Tykkään x 4
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 4. Fuji Tietävä tietäjä Heinä-äidit 2020

  Juu enpä saanut kuitenkaan aikaa varhaisultraan.. mutta sain ajan kahden viikon päähän NT ultraan ja sit varataan sen perusteella joko toinen aika NT ultraan tai rakenneultraan suoraan. Jännittää. Ultra on just sopivasti mun isän syntymäpäivänä 4.12.
  • Tykkään Tykkään x 11
 5. _kirahvi Sanaisen arkkunsa ammentaja Lokaäidit 2020

  Tarina jatkuu. 7+6 ultra, tyyppi vielä mukana matkassa, edelleen tosin pienikokoinen, 10mm (16mm olisi kuulemma normi). Mutta oli kasvanut viikossa sen verran kuin pitäiskin. Katsotaan taas viikon päästä uudestaan. Eli ei vielä selvillä vesillä. Vuoto jatkuu kolmatta viikkoa, mutta vähäisempänä. Päivittäin pakko ottaa buranaa kipuihin. Puuh. Ei ole helppoa.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 21
 6. ee ee Silmät suurina ihmettelijä

  Mun ei aluksi pitänyt käydä varhaisultrassa, mutta viikonlopun rusehtavan vuodon takia oli pakko käydä maanantaina tarkistamassa onko kaikki hyvin.
  Luulin, että sinä päivänä mulla ois ollu viikkoja 8+4, mutta ultran mukaan olikin vaan 6+3 (eli nyt 6+5). Syke kuitenkin näkyi tositosi selvästi koko ajan ja kätilö sanoi mulle että alkio vastaa just noita viikkoja, on oikean näköinen jne. :)
  Kotona mietin että miten noi viikot ois ees mahdolliset, mut hetken ku laskeskelin päiviä niin tajusin et kai ne on, jopa todennäköstä et ovulaatio on ollu myöhemmin ja mulla on ollut poikkeuksellisen pitkä kierto (ensimmäistä kertaa ikinä näin pitkä).
  Onko kellekkään muulle käynyt ikinä näin että viikkoja on ollut noin paljon vähemmän mut silti kaikki on ollut hyvin? :anyone
  • Sympatiaa Sympatiaa x 5
 7. Fuji Tietävä tietäjä Heinä-äidit 2020

  Onhan sen ihan mahdollista että ovulaatio tapahtuu super myöhään. Toisilla sit taas voi tosiaan ovulaatio olla heti menkkojen loputtua eli kaikki on mahdollista kyllä..
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 8. Silk Puuhakas puhuja Heinä-äidit 2020


  Mä arvioisin siitä, että missä vaiheessa oisin tehnyt ekan plussatestin. Jos laskee, että ovis olikin myöhemmin niin onko mahdollista et on saanut silloin plussan kun on saanut.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 5
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. ee ee Silmät suurina ihmettelijä

  Niin.. Oon tehnyt ekan plussan kp33 eli periaatteessa sillon kun mun normikierrolla on jo menkat myöhässä pari päivää. Tein sellasen, joka lupaa tuloksen 6pv ennen kuukautisten alkua, ja se oli aika haalea, mut selkeä plussa kuitenki. Tätä ennen olin tehnyt samanlaisen testin kp 27, joka mun normaalikierrolla taas ois ollu just ennen kuukautisten alkua, ja se oli negatiivinen. Eli tavallaan jos oisin ovuloinut normaalisti, keskellä kiertoa, niin tuo pari päivää ennen kuukautisia tehty testi ois pitänyt olla jo positiivinen (kun pitäs näyttää 6pv ennen menkkojen alkua).
  Apua kauheen sekava selitys mut kai ne testit jotenkin täsmää kun ne tosiaan oli noita tosi herkkiä! :nailbiting: Silti mietityttää itellä.
  • Tykkään Tykkään x 3
 10. Moomi90 Oman äänensä löytänyt

  Tänään varhaisultra, tämä neuvolassa tehty kun epäsäännöllinen kierto. Aluksi sano että ei oikein näy mitään, että täytyy vielä polille aika varata niin saa tarkemmilla laitteilla kattoa että ei tuulimuna.. sit hetken kuluttua sano että ihan kun syke jollain tavalla näkyisi ja näyttäis että viikkoja olisi noin 6.. jos siellä ei mitään ole niin eikai ne viikkoakaan voi arvioida sillon, vai? kylläpä jäi epävarma olo nyt että mitähän on vai onko mitään. Viikon päästä uusi ultra. Viikot saattais kyllä täsmätä pidemmän kierron mukaan.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 6
  • Tykkään Tykkään x 1
 11. Holly Sanaisen arkkunsa ammentaja Heinä-äidit 2020 Helmimammat 2018

  Nuo herkätkään testit ei oikeesti välttämättä kaikilla näytä plussaa noin aikaisin vaan vasta menkkojen jäätyä pois. Se on yksilöllistä kuinka nopeasti hcg nousee. Niissä taitaa lukea pienellä präntillä että voivat näyttää, mutta ei taida olla varsinainen lupaus.:think005 mut joo hankala sanoa kyl sen tarkemmin sit.
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Fuji Tietävä tietäjä Heinä-äidit 2020

  Mahtaakohan olla siis niin että tuo "oikein ei näy" tarkoitti vain sit että vaikea mitata luotettavasti. Eli että ei voi varmuudella sanoa oliko syke mikä näkyi mutta sikiö olisi noin viikolla 6.
 13. Lilith88 Tietävä tietäjä Heinä-äidit 2020 Elomammat 2018

  Toivon, että päästään varhaisultraan naistentaudeille. Se selviää perjantaina, kun in soittoaika :)
  • Tykkään Tykkään x 2
 14. Katruska84 Hyväntuulinen höpöttäjä

  Me mennään Ovumiaan maanantaina, pitäs olla 7+2 sillon. Terveystalo pyysi 250e ja mehiläinen melkein 300 ja täällä Tampereella ei oikein muita oo! :wideyed: ihan hirveitä hintoja! Ovumiassa 115e. Sen maksan mielelläni mutta noita muita pitäs kyllä miettiä lottovoiton jälkeenkin :grin jännittää ihan törkeästi!!
  • Tykkään Tykkään x 3
 15. ee ee Silmät suurina ihmettelijä

  Niin totta, yksilöllistä on joo. Neuvolassa kun juttelin asiasta niin ne ei kyllä ollu moksiskaan että ehkä ei kannattais itelläkään huolehtia. Totta ne ois sanonu jos ois jotenki epätavallista
  • Tykkään Tykkään x 1
 16. Fuji Tietävä tietäjä Heinä-äidit 2020

  Siis ihan todella yksilöllistä on. Mun äiti odotti kaksosia ja positiivinen testi tuli vasta viikolla 9.. ennen tätä näytti verestä ja tikkuun negatiivista.. ainoa mistä äiti tiesi että on raskaana oli oireet ja kyseessä 6 raskaus.. toinen kaksosista meni kuitenkin kesken :sad001 mut tosiaan pointtina että on kovin yksilöllistä tuo istukkahormonin määrä
 17. Azzeliini Hyväntuulinen höpöttäjä Heinä-äidit 2020

  Mulla oli varattuna ultra 7.12 iltapäivällä mutta sain sen toisaalle nyt kuitenki 2.12 aamuksi. 12 piinapäivää:pale...
  • Tykkään Tykkään x 6
 18. Miriam_88 Sanaisen arkkunsa ammentaja Heinä-äidit 2020

  Aion tässä raskaudessa ehdottomasti käydä. Viimeksi en käynyt ja se kadutti tosi paljon. Jos km tulee taas, niin mieluummin haluan siitä tietää mahdollisimman nopeasti. Toivottavasti tällä kertaa menee kaikki hyvin ja pelot on turhia :bag:
  • Tykkään Tykkään x 3
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 19. mangustimamma Varmaotteinen viestittelijä Heinä-äidit 2020 Joulumammat 2016 Lokamammat 2018

  Kävin tänään varhaisultrassa, vaikka oli tosi aikaiset viikot 5+5-6+0. Näkyi pieni alkio vastaten viikkoja 5+6 ja selvä syke. :happy:
  • Tykkään Tykkään x 18
 20. Miriam_88 Sanaisen arkkunsa ammentaja Heinä-äidit 2020

  Onnea hyvistä uutisista! :happy: Meinasin malttaa odottaa 7+jotain, mutta saas nyt nähdä.
  • Tykkään Tykkään x 5