Varhaisultra

Keskustelun 'Heinäkuiset 2020' aloitti Dottie, 27 loka 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Fuji Tietävä tietäjä Heinä-äidit 2020

  Epäsäännöllinen kierto on yksi syy millon pääsee ultraan neuvolan kautta ennen nt-ultraa. Esim mulla vaihtelee kierto 28-80vrk ja keskimäärin 46 vrk siis kierron pituus. Nyt vaan itse odottelen tuleeko tietoa että pääsenkö ultraan vai en vai aikooko ne mennä tuon neuvolan lasketun ajan mukaan..
  • Tykkään Tykkään x 2
 2. Turvonnut Sanaisen arkkunsa ammentaja Jouluäidit 2020 Toukomammat 2018

  meillä jää myös välistä. täytyy yrittää tuttua nlatätiä vähän patistaa ultraamaan ettei viikoista ole tarkkaa tietoa läheskään. ihanku esikoisesta oltais kuunneltu syke kuitenkin jo ekakäynnillä?? ..muistanko väärin
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Fuji Tietävä tietäjä Heinä-äidit 2020

  Turussa ei kuunneltu ku vasta joskus viikon 12 jälkeen syke neuvolassa. Ja Espoossa myöskään ei nyt kuunneltu sykettä.
 4. pikkumartta Puuhakas puhuja Syysäidit 2020

  Katoinkin ton ovumian aikoja, oli pelkästään päivällä joten ei onnistu, oon joko lasten kanssa kotona tai töissä. No sit täytyy vaa odotella :) dopplerilla sain viime raskaudessa rv10 sykkeet kuulumaan, se toi mielenrauhaa.
  • Tykkään Tykkään x 2
 5. Nannnskeli Näppärä viestien naputtelija Heinä-äidit 2020 Marrasmammat 2018

  Edellisessä raskaudessa tekivät ultrauksen sisäkautta, koska viikkoja niin vähän, oisko ollu 6+ jotain. Hämärä muistikuva, et olisi silloin sanonut, että vasta 8+ viikoilla näkyy mahan päältä. Tämä tosiaan minun kokemus asiasta :grin
  • Tykkään Tykkään x 2
 6. _kirahvi Sanaisen arkkunsa ammentaja Lokaäidit 2020

  Mä kävin nyt 6+4 ultrassa, siirryin jo välissä tuonne enkeleiden vanhemmat puolelle kun yli viikon on jo vuotanut todella runsaasti verta ja ihan ekassa ultrassa 5+4 ei näkynyt sikiöpussin sisällä mitään. Kävin noin aikaisin kun pelästyin vuotoa. Nyt näkyi yllättäen sit syke, mutta alkio oli pienempi kuin pitäis (4mm kun pitäis ilmeisesti olla 8mm). Nyt pitää vaan odottaa taas viikko seuraavaa ultraa. Järkyt krampit on, särkylääkettä menee ja vuoto jatkuu runsaana. Mut samalla aamuisin huono olo. Onko kellään kokemusta vastaavasta? Mietin et onkohan näillä spekseillä mitään mahkuja et raskaus jatkuisi....
  • Sympatiaa Sympatiaa x 18
 7. amandatt Kommentoinnin ninja

  Mulla jatkui kesällä keskeytyneessä keskenmenossa kaikki oireet (myös pahoinvointi) ihan samaan tapaan, vaikka kehitys oli loppunut kaksi viikkoa aiemmin :sorry: Mutta tilanne oli ihan eri kun sulla nyt, niin toivottavasti sulla menee kaikki hyvin vuodosta huolimatta. Tsemppiä :Heartred
  • Sympatiaa Sympatiaa x 8
 8. mangustimamma Varmaotteinen viestittelijä Heinä-äidit 2020 Joulumammat 2016 Lokamammat 2018

  Mulla taas oli tuulimunaraskaudessa täysin identtiset oireet kuin normaaliraskauksissa, vaikkei mitään mitattavan kokoista alkiota ollut koskaan edes kehittynyt. :sorry: Eli mulla sama kokemus, ettei selvät raskausoireet aina takaa mitään.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 7
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. Fuji Tietävä tietäjä Heinä-äidit 2020

  Joo olen kans kuullut että oireet ei takaa mitään. Kovasti neuvolassakin sanoi vaan että no jos on pahoinvointia niin ainakin tietää että siellä jotain tapahtuu.. ei kyl ihan noin mee aina..
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
 10. mangustimamma Varmaotteinen viestittelijä Heinä-äidit 2020 Joulumammat 2016 Lokamammat 2018

  Oletko käynyt vain hoitajan ultrassa vai ihan gynellä tai muulla lääkärillä? Tiedätkö onko kohdunkaulan tilanne mikä?
 11. Salamanteri Sukkela juttelija Kesä-äidit 2020

  Amalialainen, Turun seudulta löytyy tämmönen paikka ku https://www.vslaakaripalvelu.fi/jussi-savonlahti/hinnasto.html, sijaitsee Kaarinassa. Tuolla tuo mies ultrasi mut ku oon edellisen kerran siel käyny varhaisraskauden ultraäänessä ja voin sanoa, että oli kyl aivan mahtava henkilö hän ja niin oikeassa työssä. Hintaa käynnille näyttäis tulevan 120€, veikkaisin että on Turun alueen halvin paikka.

  Huutelen tuolta kesäkuisista, ku osu vaan silmään, että joku kyselee Turun alueen paikkoja ja itse täällä asun. :grin
  • Tykkään Tykkään x 2
 12. _kirahvi Sanaisen arkkunsa ammentaja Lokaäidit 2020

  Hoitavalla lääkärillä hedelmöityshoitoklinikalla käynyt. Kuulemma kohdunsuu oli kiinni tms. (tuohon en osannut kiinnittää huomiota)
  • Tykkään Tykkään x 2
 13. littlemermaid Jostain jotain jo tietävä

  Täällä varattu varhaisultra 3.12, sillon viikkoja 7+1. Jännittää kovasti, toivottavasti pysyy pieni matkassa sinne asti. :Heartred Pääsen kunnalliselle ultraan, kun raskaus saatu alulle hoitojen kautta.
  • Tykkään Tykkään x 5
 14. Amalialainen Sanaisen arkkunsa ammentaja Heinä-äidit 2020 Marraskuunmammat 2015

  Kiitos! Näyttää hyvältä :) viikonloppuna tiedän voinko varata aikaa, toivottavasti!
  • Tykkään Tykkään x 4
 15. Röllineiti Jostain jotain jo tietävä Heinä-äidit 2020

  Oiskohan liian aikaista mennä ultraan 6+3, monilla on kyllä syke näkynyt jo aikaisemminkin. 5.12 olisi tuo 6+3 ( toivon mukaan sinne asti päästään :rolleyes:), just ikävästi itsenäisyyspäivä ja vknloppu sen jälkeen, en haluis pitkää odotusaikaa 7+0 maanantaille :nailbiting:

  Perhe-Artesta oli kivoja kokemuksia, joten varmaan suuntaan sit sinne :happy:
  • Tykkään Tykkään x 2
 16. mangustimamma Varmaotteinen viestittelijä Heinä-äidit 2020 Joulumammat 2016 Lokamammat 2018

  Varminta olisi varmaan mennä vasta rv 7+0, mutta aika moni täällä on varannut jo aiemmin, minä mukaanlukien. :) Itsehän jouduin viime raskaudessa panikoimaan viikon kun syke ei näkynyt ekassa varhaisultrassa, mutta silloin olin arvioinut raskauden keston pieleen ja eka ultra oli muistaakseni jo joskus 5+ jotain.
  • Tykkään Tykkään x 2
 17. Suklaapehmis Näppärä viestien naputtelija Heinä-äidit 2020 Helmimammat 2017

  Tänään varhaisultrassa sydän jumpsutti ja viikot vastasi 6+4 (neuvolan arvio olisi ollut 7+0). Nyt on onnellinen mama täällä :)
  • Tykkään Tykkään x 18
  • Voittaja Voittaja x 2
 18. Holly Sanaisen arkkunsa ammentaja Heinä-äidit 2020 Helmimammat 2018

  Ihanaa :Heartpink mulla ultra maanantaina ja alkanu jännittää iha pirusti. :nailbiting:
  • Tykkään Tykkään x 5
 19. Jennspa Hyväntuulinen höpöttäjä Syysmammat 2018

  Mä kävin eilen varhaisultrassa. Laskureiden mukaan olisi ollut 7+6 mutta ultrattu sikiö vastasi vasta 6+2 ikäistä. Joten oli ihan hyvä käydä. Oli se ihana tunne kyllä kun syke löytyi ja oli oikeassa paikassa. Nyt voi olla hyvin mielin :)
  • Tykkään Tykkään x 16
  • Voittaja Voittaja x 1
 20. Cocostiina Oman äänensä löytänyt

  Kävin ultrassa tänään ja tyhjä sikiöpussi vaan näkyi, mitään vuotoja ei ole joten käsky takaisin viikon päästä uudelleen jos vuoto ei ala. Nyt en taas tiedä miten tän kestää, kesällä km viikolla 9+ ja nyt tämä... tuulimunaksi veikkasi.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 21