Ultrakuulumisia

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2012' aloitti e_m, 8 syys 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Zoe Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Rakenneultra takana. Pienellä kaikki mainiosti ja hienosti kasvaa viikkojen mukaan. Painoa jo huimat 376g. :) Näyttäis siltä, että toinen poika meille on tulossa. <3
 2. SiniBnt Aloittelija

  Voih, onnea siulle Zoe :) !!
 3. Cassava Aloittelija

  Hienoa, että monilla alkaa jo olla rakenneultrat takana. Itse menen näiden ultraäänten kanssa ihan omassa rytmissä, ja vajaa viikko sitten oli hematooman jälkitarkastusultra. Pikkuinen voi hyvin, ja on kasvanut nopeasti, sillä oli useamman päivän ikäistään suurempi, vaikka tähän saakka on täsmännyt päivälleen laskennalliseen keskiarvoon. Hematooma oli kadonnut kokonaan. Sukupuolen olisi saanut tietää, mutta päätetttiin etukäteen, ettei halutaan pitää se yllätyksenä. Nyt tosin olen taas kahden vaiheilla jaksanko odottaa syntymään saakka!

  Tämä ultraääni kävi kai osaltani myös "rakenneultrasta", vaikka olikin vasta viikko 17 ja risat meneillään. Ensi kuulle sain vain lääkäriajan, ilman ultrausta. No, tämä taisi olla viides kerta, kun käyn ultraäänessä nyt alkuraskauden aikana, joten kai se on alettava uskoa, että tulokkaalla on kaikki hyvin!
 4. emm12 Aloittelija

  Tänään oli rakenneultra, viikkoja tasan 21 ja poika siellä oli, näki ihan selvästi. Kaikki oli hyvin ja söpö kaveri siellä jumppaili.

  Lääkäri oli ihan mahtava, vitsaili ja yllätyin kun ultraus tehtiin melkein kokonaan 4d:nä ja kuviakin saatiin pyytämättä 6 kpl.

  Vammalan aluesairaalassa ihana henkilökunta! Ei muuta kuin positiivisia ajatuksia heistä.
 5. marde85 Aloittelija

  Rakenneultra täälläkin takana. Kaikki masussa oli hyvin ja pieni oli kasvanut. Siellä se mennä möngersi :)

  Niin ja poikahan siellä oli, niin iloinen olen :) Koska kaks aiempaan on tyttöjä ..Painoa poitsulla oli tällä hetkellä 360g.

  -Marde ja masu-asukki rv 20+6
 6. vauveli Tuttu foorumilla

  Onnitteluja hyvistä ultrakuulumisista ja pojista teille kaikille 5.sivulaisille. yks tais jäädä vielä ylläriksi synnytykseen asti. Hasuskaahan sekin ku saa jännätä viime metreille et kumpi on tulossa.
 7. t i N p P A Uusi käyttäjä

  Rakenneultrassa oltiin eilen Kätilöopistolla viikolla 20+2, tosin pään mitat vastas viikkoa 20+4. Kätilö olis varmaan hienotunteisesti sivuuttanut sukupuoliasian, ellen olis ottanut sitä itse puheeksi. Eikä tarvinnut paljon tsuumailla huomatakseen, että poika siellä köllöttelee. Sydämessä oli ne 4 osaa, napanuorassa 3 verisuonta, pää näytti siltä kuin pitää, iho ehjältä ja muutenkin oli tasaisesti kasvanut. Ihanaa kuulla, että kaikki on hyvin - lähdettiin heti ultran jälkeen ensimmäisille mammahousuostoksille! :)
 8. hann Peruskäyttäjä

  Meilläkin oli eilen rakenneultra. Painoarvio 342g, ja kaikki niinku pitääki, vilkasliikkeinen poika :)
 9. vauveli Tuttu foorumilla

  lisää poikia siis tulossa. onnea teille!!
 10. Nurva Aloittelija

  Sama juttu, rakenneultra takana, kaikki mitat kohillaan eli vastaa viikkoja 20+0. Kätilö ei kyllä kertonut mitään painoarvioita...? No mutta oli muuten kaikin puolin mukava ihminen ja selitteli kaiken mitä kuvaruudussa näkyi. Meidänkin akrobaatti on poika. MIstä näitä poikia oikein tulee? 

  Hyviä pyhiä kaikille!
 11. niamur Aloittelija

  Täälläkin rakenneultra takana, vastasi viikkoja 21+0 ja painoa 395g. Poikalupaus saatiin ja komia pippelikuva vielä mukaan todisteeksi :D

  Yksi poikkeama tosin ultrassa löytyi, pari CPC-kystaa on pojan päässä. Eivät kuulema yksikseen mitään merkitse eikä jatkotutkimuksen tarvetta ole, kun ei muita poikkeamia löytynyt, mutta kyllähän tuo silti vähän saa miettimään, että onko lapsella varmasti kaikki hyvin... Lääkäriä kyllä konsultoitiin ja oli sitä mieltä, ettei ole syytä huoleen ja että kystat luultavasti häviävät kuukauden kuluessa itsestään.

  Joten vähän ristiriitaiset fiilikset jäi, todella ihana oli lasta nähdä ja sukupuoli selvittää, mutta pieni huoli jäi noiden kystien takia kytemään.
 12. Pikkuenkeli Aloittelija

  meillä on huomenna ultra ja jännittää hirveesti :) nyt on kyllä poikia tulossa toukokuuksi :) itelläki sellaset tuntemukset että olis poika mutta ei haittaa vaikka ois tyttöki :) pitäähän tänne poikien sekaan saada tyttöjäki, pitää huomenna kirjoitella kuulumisia ja kertoo sukupuoli jos vauveli on valmis sen meille näyttämään.
  Onnea vielä tosi paljon kaikille!
  Toivotaan että meilläki on pikkusella kaikki hyvin,sitä sitä toivoo eniten.
 13. Heiduska Aloittelija

  Meilläkin on ultra nyt takana. Kaikki oli kunnossa ja pieni tyttö näyttäisi olevan tulossa :) Hieno fiilis!
 14. Pikkuenkeli Aloittelija

  onneksi olkoon..:) meilläki ultrassa käyty ja kaikki hyvin 412g painoa ja oli pari päivää nuorempi. :) meille on tulossa pikkuveli Nellille:)
 15. e_m Aloittelija

  Heti joulun jälkeen oli rakenneultra meillä, ja kaikinpuolin terve ja vilkas pikkuinen siellä masussa oli. Painoarvio 320g ja pari päivää jäljessä viikoista, tosin samoin oli nt-ultrassakin. Kasvojakin suostui 4D:ssä vähän vilauttamaan vaikka suureksi osin käsillä yrittikin naamaansa peitellä :) Niin ja tyttöepäily meille annettiin, en sitten tiedä kuinka paljon siihen uskaltaa luottaa.. vaikka kovasti tekis nyt mieli vauvalle ostella kaikenlaista, niin ehkä parempi pysyä ns. sukupuolineutraaleissa väreissä ettei sitten toukokuussa tule yllätyksiä :)
 16. Lyydi Uusi käyttäjä

  Kirjoittelinkin jo tuonne "Joulukuun jorinoihin" aiemmin... Meillä oli rakenneultra tänään Kätilöopistolla. Olin pakahtua jännityksestä ennen kun näin pikkuisen sätkivän massussa. Pikkuinen tyttöhän se siellä kökötti ja vastasi hienosti viikkoja, joita on 19+5 :)

  Ultraava kätilömme ei kyllä paljoa puhellut, vaan keskittyi työhönsä. En siis tiedä tarkkoja mittoja, mutta noin mitat olivat parikymmentä senttiä pituutta ja painoa reilu 200 grammaa. Saimme kuitenkin tietää, että kaikki on hyvin ja näyttää täysin normaalilta, mikä oli meille tärkeintä.

  Ujo pikku neitomme piilotti kasvonsa koko ultran ajan kököttämällä kohdun pohjalla kuin pieni kilpikonna :) Säästää näköjään ylläriä meille vanhemmille toukokuuksi. Np-ultrassa pikkuinen esitteli koko kauneutensa, joten sieltä on onneksi muistona kivat kuvat. Nyt kuvat ovat vain lähinnä sivuprofiilia ja pieniä varpaita.

  Sukupuoleksi siis selvisi tyttö, josta kätilö vaikutti olevan varsin varma. Poikia on kyllä tullut tänä vuonna runsaasti lähipiiriin, joten nyt taitaa olla neitosten vuoro ;)

   
 17. är Aloittelija

  Hei vain kaikille ja oikein ihanaa alkanutta vuotta!
  Meillä oli tänään (rv21+0) rakenneultra, masusta löytyi vilkkaasti heiluva tyttönen painoa oli 454g ja kaikki näytti olevan hyvin. 4päivää oli kuulemma ipana kookkaampi, mutta ne on kuulemma jotain tyypillisiä kasvupiikkejä. LA ei kuitenkaan muutettu aikaisemmaksi.
  Nyt kertaheitolla tuntuu muuttuneen kaikki todeksi, kun näki kaverin heiluttelevan käsiä ja jalkoja siellä, samalla on uskottava että tuntuvat muljaukset on pikkukaverin tekosia. Jännää.
  Ihanaa odotusta kaikille.
 18. keijuliina Uusi käyttäjä

  rakenneultra takana! vauvan paino oli n. 290g ja oli paria päivää pienempi, mutta kaikki muuten näytti hyvältä. =) ja saatiin tyttöarvaus, koska tyttöähän ne eivät varmaksi taida missään sanoa. oispa se kiva jos tulisi pojalle pikkusisko.. =) ja oon ihmetelly miten liikkeitä tuntuu niin vähän, mutta edessä oleva istukka vaimentaa mukavasti niitä.
 19. Asteria Ihastunut foorumiin

  Huomenna vihdoin rakenneultra meillä. Jännittää kovasti. Meinataan kysyä jos sattuisi näkemään kumpi tulee. Tytöllehän meillä löytyy kamppeet, mutta jospa sieltä tuleekin poika, niin sitten pitää kyllä hommata vähän lisää vauvanvaatteita :)

  Ihana oli lukea, että lähiaikoina käyneillä vaikutti kaikki olleen hyvin!
 20. cinder Aloittelija

  Täällä tänään oli rakenneultra ja kaikki oli hyvin! JEE!! Pituus/painoarvioita ei kerrottu enkä älynnyt niitä kysyäkkään kun olin aivan häkellyksissä. TYTTÖ (nöyy, salaa toivoin poikaa, mutta ihana saada tyttökin.. Olin varma pojasta ja siihen asennoitunut) vastasi 3 päivää vanhempaa, mutta la pysyi samana noin pienestä muutoksesta. Mutta.. Kuitenkin jäin miettimään kun kätilö löysi sydämmestä "golfpallon" eli joku kalkkeutuma juttu mikä yleensä häviää raskausaikana eikä anna viitteitä mahdollisesta sydänviasta. Kuitenkin mainitsi, ettei yhdellä poikkeavuudella pääse jatkotutkimuksiin. Kysyin ueasti pitääkö minun olla huolissaan asiasta ja kätilö toppuutteli mutta kun mainitsi tuon poikkeavuuden ja merkitsi sen myös ultralausuntoon. Onko jollakin kokemusta tuollaisesta? Kätilö sanoi yleisyyden olevan 5-7%. Yritän olla miettimättä enkä pohjimmiltani usko asian olevan vakava, mutta kyllä se siltikin päässä pyörii.

  Nyt vaan odotellaan ja kasvatellaan masua.. Mikä on muuten 2vko:ssa kasvanut kamalasti.

Jaa tämä sivu