Riippuu varmaan ihmisestä, mutta ainakin täällä pärjätään ihan hyvin ilman leipää! Mulla kuluu ehkä ruispala tai pari per viikko, kaikki kulutus mukaanlukien. Pastat ja muut voi myös lähes kokonaan jättää pois. Aterianhan ei tarvitse pitää nälkää kovin kauan, koska muutenhan ei jaksa taas kohta jälleen syödä...
Tuo ruokarytmi on kyllä mulle tehnyt eniten tiukkaa, enkä mäkään sen suhteen kovin orjallinen ole ollut. Aluksi tuntui, että just kun ruuan jälkeen on päässyt hyvään vauhtiin, niin taas olis aika syödä... Ja onhan on vähän vaikea selittää muille, että taas olis ruoka-aika. Mutta mulle tulee pitemmillä tauoilla huono olo ja alkaa huippaamaan, joten sen välttämiseksi sitä ihan mielellään pitää suht koht tuosta rytmistä huolta... Kroppa siis vaatii (kun aloin ymmärtämään, mitä se sanoo)! Ja sitten siihen jatkuvaan pienten annosten syömiseen alko tottua, ja annoksia keventämällä nyt mulla tulee jo tuolla rytmillä nälkäkin!
Mulla on välipalana usein hedelmiä, pähkinöitä, marjoja, smoothieita, kreikkalaista 0% jugurttia.. mutta joskus syön "välipalaksi" jopa ihan normaalin kevyen pienen aterian (salaattia, omeletti, pieni keitto, vähän kasviksia ja kalaa/kanaa, puolukkapuuroa tms..). Vaikkei hedelmiä ja marjojakaan näin paljon ohjeitten mukaan saisi syödä, se on toiminut mulle..
Vaivaahan tuosta jatkuvasta syömisestä on, ja se vaatii aikaa. Mutta motivoin sillä, että ruokailuhan on itse asiassa tosi kivaa - kun kerrankin saa ihan luvalla "koko ajan herkutella" ;-)
Ja tietysti tosi paljon vettä. Ja jotain kivaa ja rentoa liikuntaa kyytipojaksi!