Raskaaksi 2019

Keskustelun 'Kuumeiluklubit' aloitti Äiti1977, 26 huhti 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Jesbe Naimisissa foorumin kanssa

  Sanos muuta, mulla tuli ovis ja kunnon tuli ja kiukuttelen kun ei saa hyödyntää et saa ne labrat ja muilla eri tilanteet. Toki olis ollu kiva tällainen selkeä ovulaatio hyödyntää mut paras oottaa 3kk ja antaa kehon normalisoitua. Toisaalta iloinen oon jo siitä et ovis tuli ylipäätään ja progel kierto lyhyemmäksi niin voi ollakin chanssi et pysyy matkassa jos ei löydy mitään vikaa vaik jossaki on pakko olla vika. Lekuri kyl vihjasi et liian pitkät kierrot ja se etten ottanut ajoissa progea on voinut olla se syy ku kerta progevaje on eikä limis paksuunnu kuten pitää yms.. Huoh, vaikeaa ja sit ku viisuri ärtyi niin tuli itselleni kaamea kiukkuilu.. Noh eiköhän nämä järjesty ja peukut sun puolesta, tää jatkuva plussaa ja tyhjentyminen on niin hermoja raastavaa. Siks oonkin testit jättänyt pois ku ei niistä hyötyä oo. 3kk ja sit aletaan tikuttaa ovista ja ilmeisesti myös folliultra ja irrotuspiikin saan jos se jää tonne liian isoksi hengaileen tms
  • En ole samaa mieltä En ole samaa mieltä x 1
 2. Jesbe Naimisissa foorumin kanssa

  Eiks se tee jotenki et ei tulis ovis ku esim clomeilla yritettiin mulle et ei tuu niin monta follia ku yks iso mut sehän ei onnistunut mulla ku ovis tuli jo kp 6 tyyliin. Mut siis samat hikoilu, hengästyminen yms ku yritti ovista saada aikaan muttei tullut. Tsemppiä, toivottavasti hyvät tulokset niin oireet sen arvoiset :Heartred apuva ku jännitän sun puolesta ja varmaan kaikki muutkin täällä!
 3. NewMoon Naimisissa foorumin kanssa Syysäidit 2020

  Juu siis ihan vaihdevuosioireet voi tulla. Voihan nää omat olot olla muustakin mut en tiedä tosta hikoilusta. Tää lääke tosiaan estää ovulaation ja siks aloitetaan ennen ku menkat alkaa ettei ala kypsymään. Et saadaan sit kypsytettyä lääkkeillä mahdollisimman monta.

  Eikä nää oireet mua haittaa! Mietin ensin et kun ei tunnu miltään, et jos ei tapahdu mitään.
  • Tykkää Tykkää x 3
 4. Hillis Tuttu foorumilla

  Muistin virkistykseks tämä voitokas ensikäynti.

  Tänään oli aukkari ja pääsin onneks eri lääkärille, kun olivat ryssineet ajanvarauksen. Molemmat puolet auki, vasen ”vähän epäselvä” ja siinä tuntuikin kipua. Ovulaation induktiolla (letrot) jatketaan kuus kiertoa, ja sen jälkeen mietitään muuta, jos raskaus ei ala. Sanoi, että jossei raskaus kevyemmillä hoidoilla ala kahdessa vuodessa on hoitomuoto IVF. Vähän eri puheet kun edellisellä lääkärillä! Pitää Kannasta tarkistaa tämän nimi ja toivoa jatkossa aikaa hänelle. :smiley-angelic001
  • Tykkää Tykkää x 17
 5. Nyytti Rakastunut foorumiin Tammikuiset 2021

  Ovisplussaa seuraava päivä on dpo0 eli ovispäivä yleensä. 24-48h plussasta taitaa se yleinen olla, joillain aiemminkin. Mulla tainnut joskus ainakin kipujen perusteella olla ovis samana iltana, kun aamulla plussa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Jesbe Naimisissa foorumin kanssa

  Joo muistan et mul ollu monessa kierrossa just hikoilua, kauheita kuumia aaltoja ja olin varma et aikaiset vaihdevuodet, mut nyt on alkanut tulla sit ovulaatio ilman et viikon puskee hikee ja näin et jostain syystä mun keho toimii ihmeen hyvin nyt. Sit toki nyt ku ovuloi niin tekis niiiiin mieli hyödyntää mut eiköhä se auta enemmän kun menee ohjeiden mukaan niin ei tuu yllätys plus joka menis heti kesken ennen kuin tiedetään mikä mulla on se vika. Jännittää varmasti noi hoidot mut uskon et hyvät tulokset ja vaste. Ihanaa vihdoin hyvät uutiset et hoidot alkaa ja te lopulta saatte ihmeen :Heartred
  Oon vähän sentimentaalisella päällä, hassua miten pelkkien km jälkeen voikin tuntea ovis kivut ja oireet rankempina ku luulin et vasta synnyttäneet kokee. Kaipa se on kuitenkin hyvä että tietää mitä kehossa tapahtuu.

  Mikä teil nyt on seukki vaihe? Eli kasvatetaan munasoluja ja sitte kerätään vai? Sori ku utelen mut mielenkiintoista tietää ku ite haluun lapsen ja jos se ei näin onnistu niin sitte on puhuttu muista hoidoista mm ivf yms..
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. NewMoon Naimisissa foorumin kanssa Syysäidit 2020

  Ens viikolla on supressioultra, eli katotaan et munasarjat on lepotilassa ja jos on ja menkat alkaneet niin sovitaan pistelystä. Mulla on ekana lääkkeenä sellainen minkä vaikutus on. N. Viikon. Sit sitä seuraavalla viikolla tulee ilmeisesti pari ultraa jossa seurataan kasvua. Tarvittaessa sit sellanen pistoslääke mitä laitetaan joka päivä. Sit kun ovat tarpeeksi suuria, sovitaan punktio päivä ja milloin pistetään irrotuspiikin. Sit tosiaan punktiossa kerätään munasolut ja hedelmöitetään ne. Jos tulee alkioita eikä mulle tule esim. Hyperstimulaatiota niin sit siirretään ilmeisesti kolmen päivän ikäinen alkio.
  • Optimistinen Optimistinen x 4
  • Tykkää Tykkää x 2
 8. Jesbe Naimisissa foorumin kanssa

  Okei eli oon ymmärtänyt oikein tuon. Mukavaa, kyl oon ootellu tätä teidän hoitoa, onko mulla muuta elämää ku hehkuttaa teidän juttuja omassa mielessäni.. Mutta ihana ku kaikki tsemppaa ja on tukena.
  Toivottavasti ei tuu hyperii, se kai on aika harvinainen kuitenkin.. Ja sit toivon et tarrasukat on mukana, onnellinen oon kyl sun puolestasi nyt ku pitkän ajan jälkeen pääsee alottaa hoidot, sekin on niin tärkeä virstaanpylväs oli ainakin itselleni kun sain vihdoin hoitolähetteen
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. NewMoon Naimisissa foorumin kanssa Syysäidit 2020

  Kiitos :Heartred
  Tää on meillekin tosi iso juttu ja mies kyselee töissäkin et onko tullut oireita ja mikä olo ja kuinka jaksan.
  Ja tosiaan varta tää eka lääke menossa :biggrin
  • Optimistinen Optimistinen x 6
  • Tykkää Tykkää x 2
 10. Nipanderi Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun mammat 2017

  Onpa kiva että nyt oli parempi kokemus. Se eka oli kyllä niin tympeä:finger: Nyt peukut pystyssä letrokokeiluun, et tärppi kävis ja pian:Heartred

  Sipuralle sympatiaa. Hyvä että pääset nyt verikokeisiin. Toivottavasti tilanne selviää.

  NewMoon, ikävää että tulee oireita. Mutta tämän takia sitä on valmis vaikka mihin:Heartbigred

  Täällä kp jotain. Ehkä 5? En oo ihan kartalla. Jäänyt parista viime kierrosta sluipailu päälle:hilarious: pitkästä aikaa on rennot ja smootit fiilikset yrityksen suhteen. Helpotti kun saatiin se lähete!

  Meillä on kaikki isot jutut tapahtunut jouluna. Ollaan kihlauduttu jouluaattona... Ööö... 4 vuotta sit? Vai 5:hilarious: ja tytär on syntynyt joulupäivänä 2 vuotta sitten. Jospa tänä jouluna sais tehdä digin raskaana 2-3 viikkoa:Heartred ja jos ei, niin hyvällä tsäkällä tammikuussa päästäis jo ensikäynnille:happy:
  • Optimistinen Optimistinen x 8
  • Tykkää Tykkää x 2
 11. NewMoon Naimisissa foorumin kanssa Syysäidit 2020

  Kiitos! Tosiaan ei nää pahoja oireita ole! Jännittää se ultra mut jospa sit olit kaikki kunnossa.

  Toivotaan plussaa teille jouluksi! :Heartred
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 12. jannn Naimisissa foorumin kanssa

  Ihania juttuja monella :Heartred Hillis voi liittyä kans Letrojen käyttäjien aloitukseen jos haluaa :wink Tsemppiä! Ehkä aukkari teki jo tarvittavan avun!
  Oletko kuitenkin ovuloinut aina itsekses?

  Itsellä taas letrotauko. Ja kp5. Tänään tullut viel vähemmän vuotoa kuin pe niin laitoin perjantain sittenkin kp1:ksi. Odotan ens viikkoa et pääsee taas haaveilemaan vauvanteosta:cheers ja sit piinailemaan ja sekoomaan :happy7
  En ole viel saanut aikaseks soitettua julkiselle, jospa perjantaina sit.. Oon hoitanu ja stressannu muita terveysjuttuja, reuma oireilee taas..:grumpy:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 9
 13. Nannu Tuttu foorumilla Syysäidit 2020 Tammikuunmammat 2016

  Hillis, olipa teillä nyt tosiaan asiantuntevan ja lempeän kuuloinen lääkäri tällä kertaa! Toivottavasti pääsette jatkossakin samalle ja raskaus alkaa pian! :happy:

  Täällä kp 23 ja dpo 6. Ihana viikonloppu tulossa, lähden lapsen lasketun ajan vauvaryhmän äitien kanssa risteilemään :Heartred menee piinapäivätkin nopeammin, kun on jotain kivaa odotettavissa.
  • Tykkää Tykkää x 7
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 14. Hillis Tuttu foorumilla

  Täytyy käydä tutustumassa, kiitos. :)
  Ovistestien mukaan oon ovuloimut, muuten sitä ei oo tutkittu.
  • Tykkää Tykkää x 3
 15. Nipanderi Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun mammat 2017

  Ja tähän piti vielä kommentoida, että nyt jännittää. Voi kumpa:nailbiting::Heartred
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 6
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. jeilei Addikti Toukoäidit 2020 Maaliskuunmammat 2016

  Päivittelen tänneki, että tiistaina käytiin nt-ultrassa ja sen mukaan kaikki kunnossa, myös seulat oli ok. Nyt yritän hengittää ja uskaltaa ajatella oikeasti olevani raskaana, kun tähän asti oon lähinnä odottanu vaan sitä pahinta. Vuoden, keskeytyneen keskenmenon ja tuulimunan se vaati, mutta jospa tämä nyt onnistuis, kun mennään jo rv 14.

  Hurjasti tsemppiä kaikille! Lueskelen varmasti edelleen taustalla ja pidän kaikille peukkuja :)
  • Voittaja Voittaja x 21
  • Tykkää Tykkää x 6
  • Optimistinen Optimistinen x 2
 17. Vausa Tuttu foorumilla Helmikuiset 2021

  Dpo10, testasin ja negaa näytti. :sad001 Pettymys, mut katellaan nyt vielä pari päivää.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 19
 18. turotus Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018 Maaliskuiset 2021

  Hööh, niin aikaset päivät kyllä, että kerkee vielä plussaksi muuttua. :smiley-angelic001
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 5
  • Tykkää Tykkää x 1
 19. StellaMom Ihastunut foorumiin

  Tämä kierto taitaa olla nyt mulla ehkä viimeinen kierto tämän vuoden puolella kun voisi plussa tulla. Ei ole hajuakaan kierron pituudesta, vuotoa tuli vielä 1,5 vko sitten vissiin. Kai mulla tuli ulos verta ittens sen 3 kkn edestä kerralla. Rehellisesti ei ole sillai toiveena että nyt olisi raskaana koska uusi työ, määräaikainen yms. mutta emmä estä sitä. Olen kohta liian vanha jo, että ehkä se lapsi ei olekaan mun tulevaisuudessa, ei sitä tiiä ei.
  Olo on sillai suht hyvä. Flon mukaan olisi ollut reilu viikko sitten ovis mutta limailu jatkuu mulla vielä kyllä. Arvelen että tuon pitkän tyhjennyksen jälkeen kroppa on sekaisin! Tsemppiä kaikille näille viimeisille viikoille. Mulla olisi ensi viikonloppuna viimeistään menkat tuloillaan ilmeisesti! Tai voihan ne alkaa aikaisemmin tai myöhemmin. En tiedä oikein :joyful:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 6
  • Tykkää Tykkää x 3
 20. Silk Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020

  Mulla on pe varhaisultra. Olen vuodellut verta tässä 1,5 vkoa enempi ja vähempi. Tai siis ei sitä valumalla ole tullut mutta kaikkia punaisen eri sävyjä on ollut nähtävillä. Epäileväinen olo on tämän raskauden jatkumisen suhteen, vaikka olen vuotanut verta kahdessa aiemmassakin onnistuneessa raskaudessa. Eniten mietityttää se, ettei nyt ole ollut sellaista oksentelua kuin aiemmissa. Etovaa oloa kyllä muuten. Katsotaan siis palaanko tänne puolelle pian takaisin.

  Onnea kaikille plussanneille ja tsemppiä muille!
  • Sympatiaa Sympatiaa x 23
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu