Neuvola- ja ultrakuulumiset

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2015' aloitti L82ady, 29 tammi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. ituitu Peruskäyttäjä

  Jee ihania uutisia täällä teillä M&S sekä summer28 :)
 2. BlendedFamily Uusi käyttäjä

  Kyllä siellä kaksi vahvaa viivaa oli. Testissä siis.
  Oonko liian innokas jos jo ma soitan neuvolaan? :D Viikot silloon vasta 4+5......
 3. Mariska86 Ihastunut foorumiin

  Onnea ihanista ultra kuulumisista :Heartpink

  Mulla siinä päivystys hässäkässä ultrattiin torstaina, kontrolli ultra viikon päästä torstaina ja siellä pitäisi sitten jo jotain näkyä jos on näkyäkseen.
  Siitä viikon päähän olen varannut yksityiseltä ar ultra ajan ja siitä viikon päästä olisikin neuvola.
  Voi että toivon että nyt menisi näiden kaikkien järkytysten jälkeen jo vihdoin putkeen tää homma ..  Rv 5+6
 4. jemppu Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  BlendedFamily: Mä soitin neuvolaan heti plussan jälkeen, 4+0, ennen ku ees miehelle ehdin kertoa :wideyed: Tosin halusin soittaa neuvolaan varmistaakseni ettei plussa johdu vielä keskenmenosta... Siinä samassa kuitenkin varattiin jo eka aika neuvolaan 4.3.
 5. Tinakenkätyttö Peruskäyttäjä

  Jos olette joutuneet neuvolaan/ultraan meneen kesken työpäivän, oletteko mitä sanoneet töissä syyksi? En vielä raskaudesta haluaisi esimiehelle kertoa..
 6. Marsi Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Ihan lääkäri vaan. Ei sen kummempaa. Meillä käydään esmes gynellä samassa paikassa, ku ä-neuvolassa..
 7. JenCa Aloittelija

  Mulla on nyt menossa apauttiarallaa 6+3, ja varhaisultra on varattu 3.2 jolloin oisin rv 8,5. Neuvola mulla on 27.2. Haluisin kauheesti koittaa vähän aikaistaa tota varhaisultraa, että olis se käyty jo ennen neuvolaa. Kuinkahan aikaiseen tonne ultraan ois järkevää mennä...?

  Tinakenkätyttö, mä sanoisin pomolle vaan, että lääkäriin menossa. Eihän se oo sen asia udella, että mikä lääkäri ja miksi.
 8. Tinakenkätyttö Peruskäyttäjä

  Mulla on JenCa samana päivänä ultra kun sulla (tarkoitit varmaan 2.3 eikä 3.2 :wink ) silloin on rv 7+4. Täytyy vaan sanoa että on lääkäri. Sit ultrasta seuraavalla viikolla olis neuvola jolloin pitää taas olla töistä pois.

  Varmaan siinä seiska viikon paikkeilla olisi hyvä mennä ultraan, sitä viikkoo ne mulle neuvolassa suositteli.
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. JenCa Aloittelija

  Okei, eli voisin koittaa siirtää varhaisultra-ajan jo vaikka alkavan viikon loppupuolelle, keskiviikkona pitäis olla 7 viikkoa kasassa. Jännää! :)

  Muoks. Ja joo, tosiaan 2.3. eikä 3.2. :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Vickan08 Aloittelija Lokakuunmammat 2015

  Onnea muiden ultrauutisista!

  Itse tulin juuri lääkäriltä, raskausviikkoja vasta max 5+2 (vasta yksi kierto takana ennen plussausta, joten plussakierron pituus epäselvä). Varattiin kunnollinen ensikäynti 5.3., mutta kun jo olin paikalla, halusin myös tänään ultran varmistaakseni raskauden, vaikkei lääkäri näin varhain ultraa suositellutkaan. Itselläni oli myös munasarjakystan poisto muutama kuukausi sitten ja halusin varmistaa, ettei uusia kystia ole ilmaantunut. Alkiota ei ultrassa vielä nähty, mutta tämä pieni pussukka kylläkin, onkohan suomeksi siis ruskuaispussi? Kaikki näytti kuulemma normaalilta näin aikaiseen vaiheeseen, vaikka toki toivoin, että olisi itse alkoikin jo näkynyt. Nyt en millään malttaisi odottaa yli kahta viikkoa seuraavaan ultraan.

  Kuinka aikaisin muilla on jo alkiot näkyneet?

  Tsemppiä muille! :)
 11. nannapricis Aloittelija Lokakuunmammat 2015

  Mä vielä arvon oman ultrani kanssa. Olin päättäny et meen siinä rv7 paikkeilla mut nyt nää vuodot sotki kaiken ja tekis mieli mennä heti ku rv6 täynnä. Toisaalta turha maksaa siitä jos siellä ei joka tapauksessa oo mitään nähtävää vielä, mut toisaalta haluaisin mahdollisimman pian tietää, jos siellä ei syke tuu ikinä näkymään.
  Eli joo laittakaa tosiaan millä viikoilla syke ja alkio on nähty. :)
 12. ituitu Peruskäyttäjä

  Nannapricis, kirjoitinkin jo aikaisemmin, että meillä näkyi päivystysultrassa hento sykkeenpulputus noin viikolla 6+2 :)
 13. Tähtityär Ihastunut foorumiin

  Meri-Oulun neuvolasivuilla tosiaan suositellaan tulemaan aikaisintaan rv 6+2. Kävin esikosta rv 7+jotain ja nytkin meen samoilla viikoilla. Se harmitus on aika iso, jos mitään ei näy ja voi johtua vain siitä, ettei niin pieni vaan vielä ole näkyäkseen.

  Toki omasta kierrostakin voi arvailla, että lyhyellä kierrolla se rv 6+2 riittää hyvin ja pitkällä kierrolla hedelmöittyminen on voinu tapahtua monta päivää myöhemmin.
 14. nannapricis Aloittelija Lokakuunmammat 2015

  Mulla on tosi epäsäännöllinen kierto, mutta ovulaation ajankohta on melko tarkasti tiedossa, joten oon yrittäny viikot laskea pessimistisesti. Näillä teidän arvioilla ituitu ja Tähtityär voisin siis loppuviikosta mennä jos ihan tuskainen olo tulee odotuksen kanssa.
 15. Jardere Vieras

  Mä suunnittelin viikon parin päästä soittavani neuvolaan ja jos pääsis sillon rv8 käymään siellä. Eli mun laskujen mukkaan tossa maaliskuun tokalla viikolla. Täällä meiän neuvolassa on ultra ja kuulemma hoitaja vilkaisee sillä onko oikeassa paikassa mitä pitää. Tämä siis kaverin kertomaa. Kasi viikolla luulis sydämen sykkeen näkyvän. :) Vielä kolme viikkoa aion olla onnellinen, että musta tulee äiti uudestaan. En suostu huolehtimaan mistää murheesta etukäteen. :)
 16. Leina Ihastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Ehkä hölmö kysymys toisen lapsen odottajille: jätättekö esikoisen hoitoon neuvolan ajaksi vai otatteko hänetkin mukaan?
 17. jemppu Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Mä otan ainakin esikoisen mukaan... Kun kotona esikoisen kanssa kaksin olen, enkä aio sitä varten hoitajaa etsiä. Ja musta tuntuu että neuvolatätikin olettaa että esikoinen tulee mukaan! Ainakin esikoisen 1v neuvolassa puhuttiin siihen malliin :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 18. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Niin mäkin ajattelin mukaan ottaa. Lääkärikäynnille sitten tarvii hoitajan. Varhaisultrassakin poika oli mukana, mutta puolison sylissä. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 19. Leina Ihastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Kiva, näin itsekin ajattelin ottaa :)
 20. Minskui Aloittelija

  Me oltiin eilen siis neuvolassa, esikoisen kanssa. ja siellä sitten udeltiin mikä olo, kun suru-uutisia on jo saapunut kylään, totesin että kuka niitä muistaa kun uudestaan on jo flaksi käynyt. :D me käytiin nyt samalla läpi taas ekan kerran jutut ja seuraava neuvola aika onkin vasta 14.4, ja se on esikoisen ja tulevan kaverin molempien käynti, eli ne on yhdistetty. silloin pitäs olla 13+5, joten sydänääniä kuunnellaan kuulemma silloin :)

  Tänään soitin femedaan, ja sinne varhaisultra 9.3. (8+4) nyt odotus kasvaa ja malttamattomuus vaan tekee tuloaan. tästä se taas lähtee... mietin myös jorviin soittoa, mutta onkohan jo liian aikaista sinne varata ulrta aikaa..

Jaa tämä sivu