Neuvola- ja ultrakuulumiset

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2015' aloitti L82ady, 29 tammi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. neito141015 Peruskäyttäjä

  Mahdollisen alkavan raskausmyrkytyksen takia, näin ainakin käsitin. Ja myös minun henkisen hyvinvoinnin takia, en oo nukkunu aikoihin enää kunnolla. Nuo oli ainaki ne asiat mitkä jöi mieleen, paljon se neukkutäti puhui van ko en kaikkea osannu rekisteröidä enää päähäni :D noh, puhelua outellessa ja sitteppä ollaan taas himpun verran viisaampia.
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Ninni88 Peruskäyttäjä

  Neuvola takana ja pitkästä aikaa tulin sielt pois hyvällä ja jännittyneellä mielellä! Verenpaine oli 140/88(mitä ollu melkee koko ajan), HB noussut 120->128 ja paino...oli noussut viimeviikosta kokonaiset 100grammaa :joyful: SF 35cm ja tänään siis 39+0.
  Jännitystä aiheuttaa nyt toi verenpaine, turvotus(?) ja piiiieni plussa pissas..seuraava aika varattiin maanantaille mut th sanoi et toivottavasti ei nähdä :eek:
  Eilen tuli tosiaan kunnon supistus ja se yks sukkapuikko alapäähän ja aamul nivuset taas pamahti oikein kunnolla.. Apuuuuva. Viimeistään kuulemma isänpäivänä on vauva ulkona jos ei ny ala tapahtuu/raskausmyrkytys puhkee..:eek:
  Naurettiin ukon kans et nyt ku paino oli bueno niin oli pakko takertuu tohon verenpaineeseen :grin
 3. Triina Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015 Lokakuunmammat 2014

  Just tulin neuvolasta ja pää edelleen heiluu, terkan mielipide oli, että tuskin syntyy ihan näinä päivinä.

  Voi masennus. 40+5.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 4. Calmari Aloittelija

  Mulla oli kans eilen neuvola. Siellä oli joku sijainen, jolle sai sit jaaritella ummet ja lammet kun hän halus tutustua ensin. Kaikki arvot ihan hyvät, paino -100g, sf sama kun viikko sitten eli 37, pää lähtökuopissa, ei kiinnittynyt kuitenkaan. Terkka oli täysin sitä mieltä ettei tarvii enää aikaa varata, mutta otti sitten marraskuun alkuun sellaisen "tuutte sit vauvan kanssa". En vakuuttunut. Viimeyönä valvoin kuitenkin muutaman tunnin supistuksia kellotellen, ei vaan ole säännöllisiä, eikä edes kunnolla kipeitä,
 5. neito141015 Peruskäyttäjä

  Tänään kävin synnärillä käyrillä ja ultrassa. Vauvan painoarvio 3,6kg, hyvin vilkas kaveri. Supistukset ei piirtyneet vaikka kovasti niitä tulikin. Verikokeet kunnossa, verenpaineet 150-160/95-105.
  Sain Opamoxia ensi yöksi, että saan levättyä ja nukuttuakin ehkä ja ennen kaikkea kerätä voimia. Aamulla käynnistellään :)
  • Tykkää Tykkää x 7
 6. Ninni88 Peruskäyttäjä

  Tänää taas oli neuvola. Vauvan pää on kiinnittynyt ja syke oli 125-140välillä. Verenpaine oli vieläkin koholla 140/90 ja 142/92 ja sain mittarin kotiin. Perjantaina taas neuvola jos ei ennen synny..pissa tällä kertaa puhdas. Riehumiskielto tuli paineiden takia. Onneks aamul pesin saunan ja pesuhuoneen lattiat :grin
  • Hauska Hauska x 1
 7. Annelia Aloittelija

  Noniin, huomenna polille ja viim. Torstaina käynnistys :confused2 ... pari päivää aikaa luonnon hoitaa homma... muuttosiivous ei ainakaan vielä saanut mitään aikaan...
 8. Snipu Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Huomenna ois viiminen neuvola ja sieltä sitten kai laitellaan lähetettä yliaikaiskontrolliin, pikku hiljaa ollaa loppu suoralla odotuksen kanssa! Mihinkäs aikoihin tuo kontrolli yleensä on 41+5? Todennäkösesti ollaan siis isänpäivänä synnyttämässä tai ainakin synnärillä jos alkavat tasan 42 käynnistelemään ja tuo 42 poksahtaa just sillon edellisenä päivänä lauantaina.
 9. Sussu83 Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  Muoks. Siirsin tekstin vauvojen neuvolakeskusteluun :)
 10. Tiuku86 Tuttu foorumilla

  Käytiin aamulla lapsivesikontrollissa polilla. Vettä oli normaalisti ja kaikki oli virtaukset yms oli hyvin. Nyt siis 40 viikkoa täynnä. Paikat oli ainoastaan pehmenny. Kaula ei ollu lyhentyny kolmessa viikossa, eikä suu auki. Nyt vain odotellaan luonnollista käynnistymistä ja jos sitä ei tapahdu, on aika käynnistykseen varattu viikon päähän.
  Streptokokkinäyte oli positiivinen :sad001 harmittaa, kun olen syöny probiootteja että vauva saa hyviä bakteereja, mutta onkin vissiin turhaa.
 11. Ninni88 Peruskäyttäjä

  Terveisiä neuvolasta.. Paino pompahtanu taas liikaa tässä parin päivän aikana ja turvotusta on. Kävin illalla ulkona syömässä, et taitaa turvotukset johtua siitä. Sain ulkonasyömiskiellon :meh:
  Verenpaine samoissa missä ollutkin ja pissa puhdas. Vois pikkuhiljaa syntyy et pääsis tosta ravaamisesta tuolla.. Varattiin aika taas keskiviikolle ja jos ei siihen mennessä oo syntynyt ni silloin varataan käynnistysaika.. Tänään 40+1.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 12. Pauveli Naimisissa foorumin kanssa Lokakuunmammat 2015

  Ninni et kohta saa enää tehdä mitään.. :sad001 Odottavan aika on pitkä ja tuskainen tuossa vaiheessa! Paljon tsemppiä.
 13. Ninni88 Peruskäyttäjä

  Joo en ilmeisesti..tarvii vaan maata sit sohvalla ja kattoo greyn anatomiaa. Tosin oon nyt jo seiskakaudessa ja tätä menoa tää loppuu enne vauvan syntymää :grin

  Jotenkin jännä ettei saa tehdä mitään vaikka mun olossa ei oo mitään vikaa omasta mielestä! Mut maataan sit ku kerran käsketään:rolleyes:
 14. Ninni88 Peruskäyttäjä

  Tänään neuvolas varattiin aika käynnistykselle. Apuva! Perjantaina sit kattellaa mitä tehdään vai lähettääkö ne mut viel takas kotiin kypsymään.. Kiva kun neuvolatäti arvioi vauvan painon nyt jo olevan yli 4kg... :nailbiting:
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. Lisamarie Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020 Lokakuunmammat 2015

  Tsemppiä Ninni! Hyvin se menee :)
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 16. Lisamarie Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020 Lokakuunmammat 2015

  Täällä eilen vauvan neuvolassa paino noussut viikossa 300g.. Reilusti yli syntymäpainon ollaan :)
  Helpotti!
  • Tykkää Tykkää x 3

Jaa tämä sivu