Millaisia raskausoireita sinulla on?

Keskustelun 'Kesäkuiset 2020' aloitti Vargynja, 17 syys 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Anile123 Rakastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Huhtimammat 2016

  Täällä ainakin! Nyt on oksentelut loppunut , mutta usein illalla on sellainen olo, että kohta oksennan eikä jaksaisi muuta kuin maata vain sohvalla . Ja hampaiden pesu on ällöttävää jostain syystä.
 2. Lara88 Tuttu foorumilla Kesä-äidit 2020 Tammikuunmammat 2016

  Mulla kanssa iltaisin etovaa oloa, mutta häviää aina yhtä nopeesti kuin tulikin.
 3. Tynkky Rakastunut foorumiin Joulukuiset 2021 Kesä-äidit 2020

  Tää mun paha/etova olo alkaa siitä kun syön iltapalaa (jotta ei tuu pahaa olo siitä ettei syö) ja sitten onkin huono olo nukkumaan menoon asti ja aamulla vasta helpottaa. Tosin ehkä mieluummin näin että aamulla on helpompaa, töissä käynti sujuu huomattavasti paremmin:smiley-ashamed004
 4. Haaveilija993 Aloittelija

  Täällä myös. Olen yövuoroissa ja tänään tullessani aamulla kotiin ja pestessäni hampaita aloin halailemaan pönttöä :hungover: eka kerta kun yltyy oikeesti noin voimakkaaksi
 5. Salamanteri Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020

  Mullakin oli eilen etovaa oloa aamupäivästä iltaan nukkumaan menoon asti. Aina välillä hävis tunniks tai pariksi ja sit tuli taas takas :depressed:
 6. Lara88 Tuttu foorumilla Kesä-äidit 2020 Tammikuunmammat 2016

  7+1. Väsymys on pohjaton ja on sellai hapenpuute olo. Huokailen töissäkin koko ajan, mutta on kyllä fyysisesti rankkaakin. Oon kyllä koittanut kaikille sanoa että en ole tympääntynyt tai mitään negatiivista :) yökötystä on aina välillä häivähdys. Lähinnä on paljon ruokia mikä inhottaa ajatuksen, mutta ei okseta. Sit vasta oksettais jos pitäis pakolla syödä. Ja lopulta tulee paha olo kun jahkailee mitä viittis syödä.
 7. Tynkky Rakastunut foorumiin Joulukuiset 2021 Kesä-äidit 2020

  Väsymys on alkanut helpottaa nyt 11+0, oli ihan mahdotontan ensimmäisillä viikoilla, olisikohan tuo rautakuuri auttanut. Tänään jaksoi pöyräillä töihin melkein hengästymättä.
 8. Hansus Peruskäyttäjä

  Alussa oli tosi voimakasta pahoinvointia ja rinnatkin oli koko ajan kipeät. Sitten alkoi oksentelu aina kun yskin, mikä olikin mukavaa flunssassa, koska toki silloin tuli yskittyä paljon. Nyt on lähinnä vain väsymystä, herkästi hengästymistä ja voimakasta turvotusta. Tuntuu ettei vanhat vaatteet mahdu enää kunnolla päälle vaikka viikkoja on vasta 10+2. Painoakaan ei ole sen kummemmin lisää tullut niin en sitten tiedä miten jo nyt turvottaa näin paljon :grin Huono olo tulee lähinnä vaan silloin kun ruokailuväli venyy pitkäksi.
 9. Dotsema Uusi käyttäjä

  Oireina jatkuva etova olo ja sylkeä erittyy suuhun paljon. Pari viikkoa paleli tosi paljon, mutta se helpottaa nyt. Armoton väsymys alkoi noin viikko sitten ja jatkuuuu.. Kivasti myös naama kukkii ja iltaisin turvottaa tosi paljon.

  Viikkoja 7+4
 10. Marikoo78 Tuttu foorumilla Maaliskuunmammat 2016

  Ystäväni hitonmoinen närästys on täällä taas :bored:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 11. Tynkky Rakastunut foorumiin Joulukuiset 2021 Kesä-äidit 2020

  11+3 ja paha olo alkaa helpottaa, tänään pesin hampaat yökkimättä. Toki sitten toisaalta alan jo murehtimaan, että onhan pieni matkassa vielä eikä oireiden vähentyminen johdu jostain ikävästä. Toki tässä mennään jo niillä viikoilla, että netin mukaan oireet saavatkin helpottaa. Tiedä näistä tuntemuksista, kun ensimmäinen kyseessä.
 12. nmg Tuttu foorumilla Kesä-äidit 2020

  Täälläkin 11+5 ja alkanut varsinkin paha olo helpottaa ja näppylät naamasta rauhoittua. Ja heti miettii, että onkohan kaikki hyvin, vaikka pitäisi ehkä olla van iloinen, että alkaa vähän helpottaa :grin onneksi tiistaina NT-ultra, niin pääsee katsastamaan tilanteen.
 13. Tynkky Rakastunut foorumiin Joulukuiset 2021 Kesä-äidit 2020

  Joo siis itsekin mietin, että selvisikö siitä alun oireista niin "helpolla", kun kertaakaan en tosiaan ole oksentanut. Oon odottanut että olo olisi tosi kamala, varsinkin kun täältä on lukenut, että toisilla on niin paha olo että joutuu oksentamaan.
 14. LR Peruskäyttäjä Kesä-äidit 2020

  Nyt on 8+1 ja ekaa kertaa tuli töissä niin paha olo, että lähdin hetken päästä takaisin kotiin tekemään töitä. Onneks on sentään etätyömahdollisuus! Mutta tällä hetkellä elämä tuntuu niin kurjalta, että kuulen kyllä mielelläni, milloin teillä ovat pahoinvointioireet alkaneet helpottaa. Oksentanut en ole siis vieläkään kertaakaan, mutta olo on muuten vaan lähestulkoon jatkuvasti etova. Viikot etenee superhitaasti ja stressaan siitä, miten tulen selviämään seuraavista työviikoista... :sad010
 15. nmg Tuttu foorumilla Kesä-äidit 2020

  Ehdin jo sanoa, että paha olo alkaa helpottaa, mutta tänä aamuna tuli neljännen kerran halailtua pönttöä :wtf: ja koko aamupäivän etova olo... mielenkiinnolla odotan keskiviikon sokerirasitusta :dead:
 16. RanaRidibunda Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Heinämammat 2018

  Kylmyys. Nyt sängyssä kolmen peiton alla pitkät kalsarit, t-paita, villapaita ja laamavillatakki tms (ulkopusakka) päällä plus pipo päässä. Mul on kuitenkin n. 19 astetta täällä kotona lämmintä.

  Maha ois pohjaton. Nälkä vaik äsken vedin muroja ja banaanin. Joku ravintoainepuutos varmaan. Meinasin hullu tässä kylmyydessä kajota jätskiin mut tulin järkiini. Hyrrrr. En tunnista mitään flunssan oireita itsessäni, et ei kyl sekään...
 17. RanaRidibunda Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Heinämammat 2018

  En ole kummassakaan näissä raskauksissa oksentanut kertaakaan. Lievä etominen välillä muttei muuta. Ei varsinaisesti harmita. Ollaan iloisia näistä. Muita oireita olikin sitten itkuksi asti. Ehkä tällä kertaa vähemmän.
 18. Tynkky Rakastunut foorumiin Joulukuiset 2021 Kesä-äidit 2020

  Joo ei tämä harmita. Ja mies totesi, että hän jää odottamaan uusia oireita:banghead:
 19. Hansus Peruskäyttäjä

  Mulla oli pahoinvointi hetken poissa, mutta nyt on tainnut tulla takasin.

  Tavallaan oon tyytyväinen kaikista oireista kun aiempien keskeytyneiden keskenmenojen takia pelkään, että tässäkin raskaudessa käy samoin. Nuo oireet sitten antaa vähän lohtua siitä, että raskaus jatkuu edelleen ja vauva on elossa :Heartred
 20. Johis Peruskäyttäjä Kesä-äidit 2020

  Mulla on kyllä kova huoli päällä kun nyt on 11. viikko päättymässä ja olo on lähes täysin normaali. Viikoilla 7-9 oli etomista ja järkyttävää nälkää ja väsymystä, mutta nyt on enää ihan ministi kipeät rinnat ja turvonnut vatsa. 8+2 varhaisultrassa oli kyllä syke näkyvissä ja alkiolla kaikki kunnossa. Sanovat, että näillä main saattaa oireet helpottaa, mutta huolestuttaa kun kevään raskaudessa oli samanlaiset vaiheet ja keskenmeno tuli 12. viikon päätteeksi. Pelottaa, että taas käy niin.. Nt-ultra on reilun viikon päästä.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 7

Jaa tämä sivu