Millaisia raskausoireita sinulla on?

Keskustelun 'Helmikuiset 2019' aloitti Uusperhesatu, 16 touko 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Diku Rakastunut foorumiin

  Rintta: Mikä lääkitys sulla on?
 2. Rinttastiina Ihastunut foorumiin Lokakuiset 2021

  Kilpirauhasen vajaatoimintaan thyroxin. Sen tarve lisääntyy alkuraskaudessa ja annonosto tehdään heti plussan jälkeen. Reagoin aika voimakkaasti annosnostoihin mutta onneks kroppa tottuu parissa viikossa:happy:
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 3. Kyfi1463286 Peruskäyttäjä

  .
  Last edited: 12 heinä 2018
 4. Hilu91 Peruskäyttäjä

  Nyt tuli alaselkäkivut kuvioon. Aivan hirvee särky. :/ Pelottaa luonnollisesti että meneekö kesken vai mitä. Voi tää toki johtua siitäki et oltu tiistaista asti porukoilla jossa huono sänky..
 5. Sindy Rakastunut foorumiin Helmikuun äidit 2019 Lokamammat 2017

  Mulla jomottanut alaselkää jo muutaman päivän, hajuherkkyyttä ja vessassa ravaamista ollut tähän asti oireina.
 6. sakababy Addikti Helmikuiset 2022 Helmikuun äidit 2019 Maaliskuunmammat 2016

  Pari kunnon kivuliasta repäsykipua tullut... Esikoisen aikanaki niitä oli jonkun verran
 7. HelloKitty Aloittelija

  Mulla oli kiinnittyessä aivan hirveät kivut. Luulin, että umpisuolesta johtuvaa. OIkea lonkka tulessa ja myös jalkoja särki. Tätä kesti iltapäivästä melkein seuraavaan aamuun. Mietin, tuliko ne säryt kuitenkin Letrozolista, jota söin tässä kierrossa (luusto- ja nivelkipu on sivuvaikutuksena mainittu, tosin yleensä lievä ja harvinainen). Mahaa turvottaa ja kahvi maistuu kauhealle! Muuten kaikki ok ja hyvä mieli. Aiempi raskaus meni tosi lievillä oireilla, mitä nyt verenpaine laski tosi alas. Jännästi muuten ekan raskauden jälkeen kaikki alavatsatuntemukset on muuttunu voimakkaammiksi. Ihme juttu!
 8. Sindy Rakastunut foorumiin Helmikuun äidit 2019 Lokamammat 2017

  Minulla oli myös aikaisempi raskaus tosi helppo. Toivottavasti tää toinen raskaus olisi myös yhtä helppo :)
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 9. Matilda- Aloittelija

  Mulla on nyt ollut kesken työpäivien vähän hönttiä oloa. Oon päässy mittaileen aina verenpaineita ja ne nyt näemmä normaalia selkeesti matalemmat ja siks varmaan olokin heikompi ajoittain.o_O
 10. susannapa Aloittelija

  Mulla on nyt vajaan viikon ollu oireena väsymys ja menkkajomotus. Lisäksi reilun kaks viikkoa kestäny tiputteluvuoto, johon ei parin päivän takaisessa ultrassa löytyny syytä.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 11. Odottaja76 Peruskäyttäjä

  Vahinkoviesti
  Last edited: 17 kesä 2018
 12. Marga Aloittelija

  Turvotus, väsymys iltaisin, menkkajomoja pääosin aina iltaisin, muuten hyvä olo. Ja vasta 4+4.
 13. sailamaria Addikti Helmikuunmammat 2016

  Turvotusta on ollu varsinkin iltaisin. Nännit on arat ja niitä kirvelee välillä. Repäisykipuja tuntuu välillä. Samat oireet oli myös viimeks samassa vaiheessa :) Aavistelinkin jo ennen testiä, että on tärpännyt :)
 14. siffu23 Aloittelija

  Onko täällä kellään kokemusta samanlaisista kivuista...? Eli siis mulla oli jo viime raskaudessa KAUHEAT kivut koko raskauden ajan, ja pahenivat sitten synnytyksessä ja varsinkin sen jälkeen palautumisvaiheessa, en pystynyt edes pitelemään vauvaa sylissä moneen päivään ja tuo pirun synnytyskin kesti yli 42 tuntia. Epäilen että sairastan endometrioosia ja/tai kohdun ympärillä ynnämuulla on jotain kiinnikkeitä mitkä sitten venyy ja paukkuu ja tulehtuu... Nyt kivut alkoivat taas ja olen ihan neuvoton että eikö niille nyt voi oikeasti tehdä mitään taas :S ultrassa ne ei varmaan näy kun ei viimeksikään joten en nyt jaksaisi sinne sännätä...
  nyt kuudennella viikolla ja usko jo loppuu :banghead:
 15. youngmama97 Ihastunut foorumiin Heinämammat 2016

  Siffu23 mullaki endoa epäilty. Tosi kovia kipuja ollut ja välissä ambulanssiakin pitänyt soittaa ku meinannut pyörtyä niihin kipuihin. Tässä raskaudessa alaselkää jomottelee ja kylkiä inhottavasti.. Esikoisesta en muista yhtään tämmöistä. Ja tuo 42h synnytys... Been there done that eikö seuraavan aina luvata tulla puolet nopeammin ni jos tästä selviää vuorokaudella..
 16. sailamaria Addikti Helmikuunmammat 2016

  Niin ja valkovuodon voisin lisätä. Ja näköjään aamuyön heräily alkoi jo :D Viimeks oli melkein koko ensimmäisen kolmanneksen sitä, että valvoin yleensä 02-04. Nyt oon monena aamuna heränny jo neljältä, koska ei saa enää unen päästä kiinni.
 17. Henuli Peruskäyttäjä

  Eilen en meinannut saada nukuttua kun rinnat on niin turvonneet ja tulleet aroiksi, että tuntuivat olevan koko aika tiellä. :D
 18. sakababy Addikti Helmikuiset 2022 Helmikuun äidit 2019 Maaliskuunmammat 2016

  Aamulla on pakko syödä puolen tunnin sisään heräämisestä, muuten on niin kiljuva nälkä että tuntuu pahalta.
 19. Murre Aloittelija

  Mulla on hirveä pissa hätä koko ajan, tosi raivostuttavaa ravata vessassa alvariinsa. Rinnat on hieman tavallista pinkeämmät, tai miten sen kuvailis. Turvotustakin läytyy jo sen verran ettei housut meinaa pysyä kiinni. Pieniä vihlontoja on ollut alavatsalla, mut ne ei oo haitannut menoa. Etovaa oloa ei vielä ole ollut sen alun jälkeen, mut edellisestäkin tuli vasta kolmannella kuulla, saan taas varmaan sitä odotella hetken jos toisenkin. Muuta ihmeellistä ei tuu nyt mieleen.
 20. ElliNoor4 Aloittelija

  Tänään alkanut kunnolla hajut ottaa nenään ja pyörryttää. Nousin päikkäreiltä ylös niin huojuin vaan ja mietin et kohta lähtee jalat alta :sad001 rv 7+2 tänään. :cat:

Jaa tämä sivu