Millaisia raskausoireita sinulla on?

Keskustelun 'Helmikuiset 2019' aloitti Uusperhesatu, 16 touko 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. sakababy Addikti Helmikuiset 2022 Helmikuun äidit 2019 Maaliskuunmammat 2016

  Kolmen tunnin välein järkyttävä nälkä. Siis tosi kova nälkä
 2. youngmama97 Ihastunut foorumiin Heinämammat 2016

  Etova olo ja melkein mitään ei pysty syömää. Hedelmä ja piltti linjalla menty ja puntari näyttääki - 4kg tosin ei haittaa ku on tätä ylipainoakin vähäsen
 3. Typyx Uusi käyttäjä

  Mä oon kärsinyt aivan kamalasta flunssasta ja päänsärystä nyt pari viikkoa... Onko muita? Lääkärissäkin osasivat vaan neuvoa lepäämään... Tukkoinen nenä hankaloittaa nukkumista ja väsynyt olen ollut muutenkin, niin tämä kombo ei oo yhtään kiva:arghh:
  Sit lisäksi pissattaa jatkuvasti ja ruoka ei oikein maistu.
  Muita raskausoireita ei sit taida ollakkaan... Vielä:happy:
 4. Mama5 Aloittelija

  Väsyttää ja heikottaa lähes päivittäin. Ruokahalukin on kadoksissa! Sit kans itkettää herkästi.
 5. pumpei Ihastunut foorumiin Huhtikuiset 2021 Helmikuun äidit 2019

  Viisi viikkoa täynnä ja nälkä kateissa. Aivastuttaa ja huimaa, mutta niitä on tehnyt jo aiemminkin. Toinen tissi on kipeä samasta kohtaa kuin ennen menkkoja, joku hormonaalinen juttu siis? :confused004
 6. Helminen2019 Aloittelija

  Oksettaa, väsyttää, palelee, närästää, tissit on kipeät. Lisäksi nyt oman haasteen tuo migreenit, kun lääkkeitä ei voi ottaa. Vähän luotin siihen, että ne jäisi kokonaan pois, mutta nyt jo yksi rajumpi kohtaus takana ja pelottaa, jos se on tuommoista koko ajan.
 7. Blackwood Tuttu foorumilla

  Minulla on ihan hiivatin kylmä.. Ai miten kamalaa ku paleltaa! Varmaan kohta painun kuumaan suihkuun..
  Olen kyllä yllättynyt kun ei ole vielä tullut pahoinvointia, mutta voihan se sieltä vielä tulla.
  Tissit on alkanu hiukan olemaan arat.
 8. Henuli Peruskäyttäjä

  Itkukohtaukset olemattomista asioista oli ehdottomasti selkein oire. Lisäksi mahan nippailut ja paineen tunne alavatsalla. Vessakäynnit ovat tihentyneet, ennestään isot rinnat on vieläkin isommat ja nännit vähän arat. Sitten välillä on etova olo, mutta ei pahoinvointia onneksi ainakaan vielä. Välillä iskee sellainen koko vartaloväsymys.
 9. Aemila Tuttu foorumilla

  Heräsin äsken ihan vaan etovan olon vuoksi, nytkö se alkaa :meh: Oon tässä miettinyt että mitä sanoa töissä jos tämä kovin pahaksi alkaa yltyä.
 10. LilyOfTheValley Ihastunut foorumiin Huhtimammat 2017

  Tässä ollut tovin nyt vähän pahoinvointia.
 11. sakababy Addikti Helmikuiset 2022 Helmikuun äidit 2019 Maaliskuunmammat 2016

  Mulla on varmaan tissit kasvanu :D tuntuu ku ois kasvanu tosi paljon ja tuntuu eriltä ku aiemmin.
 12. Heiloo Tuttu foorumilla Helmikuun äidit 2019

  Mahan nippailu, menkkamainen kipuilu. Itkuherkkyys,väsymys ja muuten höntti olo.. Ja se että juoksen yölläki ja muutenki vessasa.
 13. bluebe Naimisissa foorumin kanssa Marrasäidit 2020 Helmikuun äidit 2019

  Antzkyy, mä oon lomalla mutta mietin, että jos olisin töissä nyt niin mun ois varmaan pakko hakea saikkua! Ihan koko ajan etova olo. Eihän tässä olossa mitenkään voisi tehdä töitä, vaikka en oksennakaan. Ois varmaan parempi jos oksentaisi niin välillä helpottuisi olo!
 14. Aemila Tuttu foorumilla

  Joo, aika näyttää miten haastavaksi olo vielä muuttuu, onneksi ollut helppo päivä ja tarpeeksi eväitä. :angelic: Esikoisen aikana kävi tuuri ja oli poskiontelontulehdus samaan aikaan, joten ei tarvinnut paljastaa todellista syytä poissaololle.
 15. Lallastiina Peruskäyttäjä

  Eilisillasta alkaen on välillä nipistellyt alavatsaa. Rinnat vähäsen turvoksissa ja aristaa hiukan jos oikein puristaa :p. Digi antoi tänään 2-3, huh, yksi merkkipaalu saavutettu...
  • Voittaja Voittaja x 1
 16. Avea80 Tuttu foorumilla Heinämammat 2014

  Mä oon koko päivän siivonnut meidän kotia huone kerrallaan kuvauskuntoon, kun ollaan suunniteltu asunnon myyntiin laittoa. Alkoi juilia mahaa ihan kunnolla, kun pesin kylppärin suihkukaappia. Piti tulla hetkeksi levähtämään sohvalle :p Muuten oon aika oireeton, vielä. Esikoisesta se etova olo alkoi joskus 7+ viikolla ja kesti melkein sinne 12 viikolle asti. Kertaakaan ei tarvinnut onneksi oksentaa, mutta muuten olo oli ihan jäätävä välillä. Toivottavasti nyt ei mene tuon pahemmaksi olo, kun muistelen, että tuon kanssa jotakuinkin pärjää arjessa. :wink
 17. rust Tuttu foorumilla

  Huomasin jo eilen, että mun pitää jo kävellä eritavalla kun tuntuu, että alavatsa painaa enemmän ja heiluu erilailla.

  Eilen jomotti munasarjoja, tänään on vain erittäin täysi olo ja vatsaakin turvottaa.

  4+2 vasta tänään, ja terkkarin mukaan 3+5 koska hän laski sen kierron alusta eikä ovulaatiosta. Uskon omia laskelmia enemmän, koska digitestikin näytti jo 2-3 maanantaina (4+0 omien laskujen mukaan silloin)
 18. Blackwood Tuttu foorumilla

  Rust mennään samoilla viikoilla. Mullakin tänään 4+2. :)
 19. Hilu91 Peruskäyttäjä

  Onko muita "pyöreempiä" odottajia? Jos on nii tunnetteko te turvotusta? Mua oikeesti ittiä huvittaa et miten voi tässä kohtaa housut puristaa vaikka ennen raskautta pudotin painoa useita kiloja (ja samat housut niillä vanhoilla kiloillaki)ja ei näin pyöreässä kropassa ikinä mikää turvotus tunnu. :D
 20. Hilu91 Peruskäyttäjä

  Ainii. Toki tää on toinen raskaus mut silti. :P

Jaa tämä sivu