Millaisia raskausoireita sinulla on?

Keskustelun 'Helmikuiset 2019' aloitti Uusperhesatu, 16 touko 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Rinttastiina Ihastunut foorumiin Lokakuiset 2021

  Onneksi jotain hyvääkin epämukavassa tilanteessa!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 2. ViidesVauva Peruskäyttäjä

  Voi ei rust :sad001 Voimia hyperemeesin kanssa! ❤️ Toivottavasti se helpottaisi ainakin puoleen väliin mennessä.. Kyllä se on rankkaa..
 3. Blackwood Tuttu foorumilla

  Voimia rustille. Jospa Rust odottaakin tyttöä. :)
 4. rust Tuttu foorumilla

  Ummetus..
 5. Ruusunlehti Aloittelija

  Oon miettinyt kotidopplerin hankintaa. Mitä olette mieltä, kannattaako ja onko jollain kokemuksia? Löytyykö sydänäänet helposti jne. Ajattelin vaan että jos se vaan aiheuttaa paniikkia jos ei aina heti löydykään.
 6. pumpei Ihastunut foorumiin Huhtikuiset 2021 Helmikuun äidit 2019

  Mie kyllä tykkään, mutta vasta rv 12 alkoi sydänäänet kuulumaan. Nykyään kuuntelen ehkä pari kertaa viikossa, tai aina kun siltä tuntuu.
 7. Blackwood Tuttu foorumilla

  Minä sain kaverilta lainaan kun ollut tuota verenvuotoa. Eka ajattelin, että missään nimessä halua etten saa paniikkia aikaseks jos ei kuulu. Mutta nyt kun olen kuunnellut, niin olen saanut kyllä mielenrauhaa. Helposti minulla ainakin kuuluu kun tietää mistä etsiä. Yleensä löytyy aika lailla samasta paikasta.
 8. Hilu91 Peruskäyttäjä

  Ite en vieläkää löydä vaikka nyt 16+1 mut mulla onki reilusti ylipainoa ja ultran mukaan istukka edessä, sen äänet kyllä kuuluu.
 9. Ruusunlehti Aloittelija

  Kiitos vastauksista. Täytyy vielä miettiä kun ne on aika hinnoissa. Tosin raskaustesteihinkin tuli laitettua rahaa melkein saman verran. Onko merkeillä jotain eroa tai mistä ostaa?
 10. Blackwood Tuttu foorumilla

  Minulla on se angelsound. Taitaa olla halvimmasta päästä. Olikohan jotain 30. Ainakin tossa paketissa lukee. Ja toimii vallan mainiosti. Perus rasvaa vaan laitan, että ei ole edes sitä ultrageeliä. :)
 11. Arabia Peruskäyttäjä

  Onko muita unettomia? :anyone
  Kyllähän tässä vielä voisi levätä kunnolla, kun laskettuun aikaan on vielä matkaa. Ihmeellistä unettomuutta ilman sen kummempaa syytä. Onneksi äitiysloma alkaa kohta, niin voi nukkua edes päikkäreitä.
 12. Mussoliini Peruskäyttäjä Lokakuiset 2021

  Täällä yksi väsynyt :greet025 se nyt oikeestaan johtuu siitä, että makaaminen juuri missään asennossa ei tunnu hyvältä. Ja yöllä vessaan herääminen kans yks syy. Onneks itse olen jo äityslomalla, niin noita päikkäreitä voi tosiaan ottaa.:notworthy
 13. Mai88 Peruskäyttäjä Helmikuun äidit 2019

  Täällä kans uni hyvin katkonaista, kun kääntyminen on jo niin vaivalloista. Ja pakko välillä kääntyä, kun alempi jalka puutuu :wideyed: vauva ei kylläkään pidä yöllä hereillä yhtään. Toivottavasti ei kovin valvota synnyttyäänkään :angelic:
 14. Arabia Peruskäyttäjä

  Esikoinen ei meillä paljoa valvottanut, mutta minä valvoin silti :rolleyes: Ihan ihme touhua, kun väsynyt olin. Kovin taitaa olla hormooneista kiinni ja jostain yliherkkyystilasta. Nukuin korvatulpat päässä ja silti heräsin vauvan ääniin herkemmin kuin mies. Jospa sitä osaisi ottaa rennommin nyt toisella kertaa.

Jaa tämä sivu