Maaliskuisten mietinnät

Keskustelun 'Maaliskuiset 2022' aloitti Rospuutto, 28 kesä 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Nuppu22 Ihastunut foorumiin Toukokuun äidit 2019 Maaliskuiset 2022

  Tuolla koronaketjussa on tästä jo vähän puheltu.
  Mies oli omaa rokotetta ottaessa kysynyt mun puolesta et mites jos on raskaana niin suosittelivat odottamaan viikon 12 yli ennen kuin ottaa. Se on niin herkkää aikaa sikiölle.
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Jemilia Rakastunut foorumiin Toukoäidit 2020 Maaliskuiset 2022 Marrasmammat 2018

  Kiitos tiedosta
 3. Sudensylin Rakastunut foorumiin Maaliskuiset 2022

  Mä sain ekan piikin tässä kierrossa, mahdollisesti just kiinnittymisen aikoihin. Toiseen on aika syyskuun loppuun.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Hilla_ Peruskäyttäjä Maaliskuiset 2022

  Ite odottelen varmaan raskauden yli, kun ei ole tutkittu mielestäni riittävästi vaikutusta raskauteen. Haluan pelata varman päälle ja välttelen mielummin isoja väkijoukkoja ja käytän maskia yms. :angelic: Onneksi tällä alueella ilmaantuvuus on erittäin pientä.
  • Tykkää Tykkää x 2
 5. Mellie Peruskäyttäjä Maaliskuiset 2022

  En oo vielä yhtään annosta ottanut. Nykyisellä tutkimustiedolla en ole vakuuttunut turvallisuudesta alkion kehityksen suhteen, niin alan harkita vasta tokalla kolmanneksella ekaa piikkiä. Mulle ei riitä se, että THL sanoo että ei siitä pitäis olla mitään haittaa, vaikka tutkimukset vielä puuttuukin ja asiaa ei ole todistettu.
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Lily7 Tuttu foorumilla Maaliskuiset 2022 Toukomammat 2017

  Kysyisin teitä. Juuri äsken varmistui raskauteni. Tein glearbluen ja siinä näkyi 2-3. Eli olen rv4-5. Millä viikoilla te olette tänään niin voisin arvioida lasketun ajan. Nopeasti laskin tuon rv4 mukaan että olis maaliskuun viimeinen viikko. Kuukautisista en voi sanoa koska mahdollisen varhaisen kesken menon jälkeen (kesäkuun alku) hormooni toimintani meni sekaisin eikä kuukautisia enää tullut. Siksi olen joutunut vain odottamaan joko kuukautisia tai raskausoireita. Nyt kuitenkin vatsani on niin turvoksissa että jopa ystävä epäili raskautta. Tein testin perjantaina,joka oli niin haamu, ettei uskaltanut edes toivossa tein siis äsken uuden ja sieltä tuli varma raskaus. Eli onko täällä kukaan rv4-5 ja mikä teidän la on?
 7. Lily7 Tuttu foorumilla Maaliskuiset 2022 Toukomammat 2017

  Tämä muuten mun 5. :Heartred
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 8. Sudensylin Rakastunut foorumiin Maaliskuiset 2022

  Mä oon noilla viikoilla, mut oottelen vielä soittoa neuvolaan ja otan lasketuksi ajaksi sitte sen, mitä ne sieltä sanoo. Kierto on säännöllinen ja oviksenkin ehkä bongasin, mut mulla antaa joka laskuri ja appi vähän eri päivämäärää. Kaikkea on väliltä 21.-30.03.
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Sudensylin Rakastunut foorumiin Maaliskuiset 2022

  Mulla oli viime raskaudessakin ihan hirveen negatiivinen mieli. Eilen oli taas sellanen työpäivä, että koko kylän ammattivalittajat oli liikenteessä. Muutenkin ollut töissä nyt rankkaa, niin kolme räyhääjää siihen päälle, niin ei näissä hormooneissa enää pää kestäny ja rupesin itkee. :facepalm:

  Lisäks mul on hirvee huoli, kun oon edelleen päivittäin tehny noita testejä. Tulos on selkeä positiivinen, mutta etenkin kuivana se testiviiva on aika haalea, eikä oo tummunu pariin päivään. Oon kattonu miljoona kuvaa muiden testeistä ja ihan samanlaista niillä on ollu näillä dpoilla, mut silti en voi olla jossittelematta kaikkee ikävää. :sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 5
 10. Lily7 Tuttu foorumilla Maaliskuiset 2022 Toukomammat 2017

  Kiitos tuo riittää. Lähinnä juuri se on la maaliskuun vai huhtikuun puolella.
 11. Lily7 Tuttu foorumilla Maaliskuiset 2022 Toukomammat 2017

  Testitulosta ei saa tulkita enää 5min jälkeen. Eli kun tulee heti selkeä plussa, kyllä olet raskaana. Sen jälkeen tikku aina roskiin. Muiden kuvia ei kannata vertailla, koska kuvissa värit ihan aina vääristää. Ehkä sitten kun pieni potkii sillä massussa, uskallat uskoa olevasti raskaana. :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Lily7 Tuttu foorumilla Maaliskuiset 2022 Toukomammat 2017

  En missään nimessä. Ei ole niin varmaa tietoa, että rokotteella ei olisi sikiöön mitään vaikutusta. Vaikka raskaus menisi hyvin, ei voida vielä tutkia niitä lapsia joiden äidit ovat ottaneet odotusaikana rokotteen. Eli kyllä odotan siihen asti että vauva syntyy. Siihen mennessä imettävistä on varmaan tietoa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. move88 Naimisissa foorumin kanssa Helmimammat 2018

  Täällä raskaus päättyi kemiallisena. Hcg eilen dpo20 enää olematon 2,7. Vuotoa odotellessa…

  muille odotuksen onnea ja vauvat syliin asti :Heartred
  • Sympatiaa Sympatiaa x 13
 14. Merelda Tuttu foorumilla Maaliskuiset 2022 Huhtimammat 2018

  Nyt kyllä suututtaa tuo postin hitaus!
  Sain tänään soiton äitiysoililta klo 12:43, että mikähän mun tilanne on, kun 12:30 oli aika sinne profylaksiahoidon suunnitteluun (veritulpan estohoito). No, minä en ole kyllä tästä saanut mitään tietoa, et mun pitäis olla siellä tänään. Ei ole tullut kotiin kirjettä eikä tekstiviestiä tms. Eli kirje on ilmeisesti vielä matkalla meille.

  No hoitaja soitti sit tunnin päästä, et sai varattua mulle peruutusajan mut et menee 2.8 saakka. Tuolloin 8+ raskausviikko menossa. No onneksi sain ajan 1,5 viikon päähän.
  Että tämmöstä tänään!

  Toivottavasti muilla on ollut parempi viikko.

  Edit: Move88:lle osanottoni kemiallisesta.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 15. Jemilia Rakastunut foorumiin Toukoäidit 2020 Maaliskuiset 2022 Marrasmammat 2018

  Voimia teidän koko perheelle toipumiseen
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. Lily7 Tuttu foorumilla Maaliskuiset 2022 Toukomammat 2017

  Jos olet lukemassa, osanottoni!
 17. Lily7 Tuttu foorumilla Maaliskuiset 2022 Toukomammat 2017

  No jopas! Tämä ihana suomen posti…
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. Sudensylin Rakastunut foorumiin Maaliskuiset 2022

  Mä tässä vapaapäivän kunniaksi laiskasti availen sängyssä silmiäni ja mulla on ehkä vähän huono olo. :woot: Tänään soittoa neuvolaan, jee! Jännä päivä taas edessä, ehkä tästä kaikesta tulee taas hiukan todellisempaa! :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 19. Merelda Tuttu foorumilla Maaliskuiset 2022 Huhtimammat 2018

  Täällä on kans nyt rv 6+ viikolla iskenyt kestopahaolo päälle. Kuvottaa kellonajasta riippumatta. Lisäksi olen alkanut kärsiä närästyksestä.
 20. Mellie Peruskäyttäjä Maaliskuiset 2022

  Mulla on kans tuota vellovan etovaa oloa, mutta ei oksennukseen asti pahoinvointia kuitenkaan. Eilen otin itselle karkkilakkotuomion raskauden ajaksi, kun ostin irtokarkkeja. Pelkkiä hedelmäkarkkeja ja suklaata pussillinen, mutta ei karkki ole hyvää ilman salmiakkia :smiley-angry017 Olin niin pettynyt, että en osta enää ikinä pelkkiä hedelmäkarkkeja.

  Elämän suurimmat ongelmat.

Jaa tämä sivu