Letrozolin käyttäjiä?

Keskustelun 'Lapsettomuus' aloitti Marikki, 8 kesä 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. AZ Tuttu foorumilla Kesä-äidit 2020

  Tänään ei oo onneksi enään tiputellut niin ei tarviikkaan huomenna soitella sinne lääkäriin. :)

  Peoniessille viivan vahvistumista:)
  • Tykkää Tykkää x 5
 2. RouvaM Aloittelija

  Onnittelut olivialle!

  Täällä ois ehket dpo5 ja juutas mitkä menkkasäryt iski vatsaan. Viikko pitäis ainakin olla vielä menkkojen alkuun.. :hungover: tänään siis kp 21/28-31
  • Optimistinen Optimistinen x 6
 3. Onninen-Olivia Aloittelija


  Kiitos :woot:. Noin se mullakin alkoi.. :angelic: Kipu voi johtua keltarauhasesta ja sitten kiinnittymisestä.
 4. jannn Naimisissa foorumin kanssa

  Hmm nivelkipu pahentunut ja lisääntynyt tai siis vähän erilaista kun mul yleensä reumassa ja uusia paikkoja. Ja ihottumaa. Voikohan johtua letroista :bag::facepalm:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 5. savonlikka Peruskäyttäjä

  Blaah täällä ollaan kuumeessa ja flunssassa :sad001Eilen tuli kunnon ovislimat mut testi ei vielä positiivinen ole ollu. Onko kellään faktatietoa tai omakohtasta kokemusta, voiko käydä niin että ovis nyt jää tulematta tai viivästyy sairastelun takia? :rolleyes:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 6. Onninen-Olivia Aloittelija


  Mulla muuten kutisi olkapäät/iho, silloin kun söin Letroja. En muistanut tätä ennen kuin nyt.. :wacky:
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 7. Jesssu Tuttu foorumilla

  Täällä menossa kp11 ja kohta alkaa ovulaation tikuttelut. Nyt tuntuu siltä että on rennompi olo ja yritys tämän kierron kanssa. + Tähän aikaa ensi kuussa on eka aika lapsettomuuspolillekin.
  Ajattelin huomenna soitella polille että olisiko hyvä että spermanäyte olisi jo valmiina. Meillä olisi Mehiläiseen lähete siihen valmiina, mutta sehän toki kalliimpi siellä kun kunnallisella.
  Millaisissa kiertopäivissä muut menee? :happy:
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. AZ Tuttu foorumilla Kesä-äidit 2020

  Täällä aika samoissa mennään eli Kp12 tänään. :)
  Ovista en ihan vielä odottele, kun viime kierrossa oli luultavasti vasta kp27. Toivon kuitenkin että se aukiolotutkimus vähän aikaistais tässä kierrossa ovista:rolleyes:
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. savonlikka Peruskäyttäjä

  Ite myös oon ollu paljon rennompi tässä kierrossa, johtunee ehkä siitä kun ollu paljon kaikkee tekemistä ja kun oli eka aika julkisella ja siellä selvis paljon asioita. Ja joo kannattaa käydä antamassa näyte ennen sitä käyntiä. Mulla lääkäri vähän harmitteli, kun miestä ei oltu vielä tutkittu. Pyysi sitten käymään vähintään viikkoa ennen kun on seuraava käynti. Ja ensi viikolla mies sinne meneekin :) Ja täällä on kp 18.
  • Tykkää Tykkää x 3
 10. jannn Naimisissa foorumin kanssa

  Täällä kp7 ja aattelin varuiks alotella jo kp9 tikuttelee ovista. Sit kp12 mahd gynelle jos ei ovis jo vkloppuna..
  • Tykkää Tykkää x 4
 11. smoothie. Rakastunut foorumiin

  Paljon onnea Olivialle Ja Peonies:lle!:love7 vihdoinkin tosiaan plussia tännekin!

  Täällä kp10 tänään ja suureksi yllätykseksi digitesti hymyili aamulla!:wideyed: Mulle oli täksi päiväksi varattu vasta seurantaultra, joten olin koko päivän ahdistunut siitä meneekö inssi nyt sivu suun, kun en siis testaillut ovista eilen, joten on mahdollista et eilen oli jo plussa.:nailbiting: Iltapäivällä ultrassa kuitenkin näytti vielä hyvältä ja inssi varattiin nyt huomisaamuksi. Huh saan huokaista helpotuksesta:happy:
  • Tykkää Tykkää x 5
 12. Zinnia Vieras

  Täällä kans kp11 menossa. Eilen ultrattiin ja oli noin 9mm folli tarjolla. Lääkäri laskeskeli, että ovulaation pitäisi olla sunnuntaina, joten varatiin jo ma-aamulle inssi. Tässä kierrossa letrot + menopur apuna.
  • Tykkää Tykkää x 5
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 13. jannn Naimisissa foorumin kanssa

  Jee toivotaan parasta! Toi mua vähän pelottaa inssissä, et miks se tehdään niin paljon ovisplussan jälkeen? Miksei jo tänään tehty?
 14. MiisaS Rakastunut foorumiin Heinäkuunmammat 2015

  Jos munasolu ei oo vielä irronnut (nähdään siinä ultrassa), niin ei sitä inssiä kannata liian aikasinkaan tehdä. Mulle tehtiin vuosi sitten kaksi inssiä, molemmat osui perjantaille. Torstaina ei ultrassa ollut munasolu vielä irronnut kummallakaan kerralla, sain irroituspiikin silloin torstaina. Pe aamupäivällä ekassa inssissä ultrassa näkyi irronneen, mutta tokalla kerralla ei vielä ollut. Ja lääkärin mukaan ajoitus molemmilla kerroilla oli kohdillaan. :)
  • Informatiivinen Informatiivinen x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 15. Onninen-Olivia Aloittelija


  Kiitos :dummy1:.

  Toivottavasti inssi tuo tulosta! Siittiöt pääsee inssissä lähemmäs kohdunsuuta ja munasolua niin niiden ei tarvitse uida niin pitkää matkaa :angelic:!
 16. Pupsis Vieras

  Itsellä kiertopäivä 16 eikä ovulaatiota ole vielä testeissä havaittu, toivottavasti olisi huomenna tai ylihuomenna positiivinen kun yleensä on sen verran lyhyt kierto (26-28kp). itseä jännittää myös inssi joka suoritetaan seuraavassa kierrossa, miten ovulaatio saataisiin osumaan viikonpäivälle eikä viikonlopulle yms...
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 17. Senetti Aloittelija

  Täällä kp10. Ovista en meinannut tikuttaa, mutta lämpöjä ajattelin seurailla.
  Tämä tuntuu henkisesti jotenkin vaikeimmalta kierrolta. Ahdistus on ollut asian tiimoilta nyt aika paljon läsnä. :happy8
  Lähipiiriin putkahtelee vauvoja ja positiivisia testejä. Vaikka oon todella ilonen heidän puolesta, omat tunteiden vuoristoradat keskenmenosta piirtyy vahvasti mieleen näinä viikkoina..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 5
 18. smoothie. Rakastunut foorumiin

  Varmaan just että ajoitus olis paras mahdollinen kun plussan jälkeen menee yleensä se 1-2vrk että irtoaa. Toki kun tulee plussa ilman irrotuspiikkiä niin ei toki tiedetä millon se hormoni on oikeesti lähtenyt kohoomaan. Mielenkiintosta kyllä nähdä huomenna onko jo irronnut vai ei kun plussan sain tänään klo8 aamulla. Toki tää oli vasta eka testi tähän kiertoon.

  Muoks. Ainiin ja tänään olis aikataulusyistä ainakin ollu hankalaa meillä tehä inssi kun miehen ois pitäny lähtee toiselle puolen kaupunkia keskellä työpäivää antamaan siittiöt, sit pari tuntia pesuun ja mun ois pitäny mennä uudestaan klinikalle.
  • Optimistinen Optimistinen x 3
 19. Jesssu Tuttu foorumilla

  Täällä myös aamun stressittömät fiilikset kääntyneet järjettömään ahdistukseen ja epätoivoon. Lähipiiri sikiää kun sienet sateella ja raskaudet alkavat yhdestä ja ekasta peitonheiluttelukerrasta. Yritän olla onnellinen muiden puolesta mutta tällä hetkellä se on todella vaikeaa. Tekisi mieli erakoitua ja lopettaa yhteydenpito kaikkien kanssa kun nämä jatkuvat raskausuutiset vaan saa pään hajoamaan. (Ja tätä en missään nimessä tarkoita kelleen teille tässä ketjussa, samassa veneessä ollaan kaikki samaa köyttä vetäen:Heartred)
  Alkaa kyllä tämä kaikki olemaan todella voimia vievää.:sad010
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 20. RouvaM Aloittelija

  Täällä kp 23 menossa, eli Dpo 7. Menkkamaiset kivut loppuivat siihen yhteen päivään. Hermot on vain olleet tooooooodella kireinä nyt pari päivää

  Itsellä aikoinaan tärppäsi juuri se inssi, jossa rakkula oli juuri irronnut :Heartbigred
  • Optimistinen Optimistinen x 2
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu