Lapsen terveys

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuussa 2014' aloitti Ronja89, 25 tammi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. tttiuhti Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  No nyt se tuli tännekkin pitkästä aikaa... räkätauti. Hirveä määrä juoksevaa räkää valuu sisään ja ulospäin. Kurlas kurkussakin oikein välillä :sad001 Viime yönä ei sitten nukuttukkaan kun toisella oli niin vaikea ja paha olla. Lämpöä tai kuumetta ei onneksi ainakaan vielä ole!
 2. Unikko^3 Tuttu foorumilla

  tttiuhti, kuulostaa samalle mitä meillä. Jo kolmas huonompi yö takana :sad001
 3. Mar-Mil Tuttu foorumilla

  Täällä sama juttu :sad001 Ma asti ollut räkäinen, pikkuisen yskääkin. Toivottavasti alkaa mennä pian ohi. Nyt onneksi pari yötä ollut kohtuullisia, pari-kolme herätystä vaan. Eikä oo tarvinnut yöllä nenää imuroida, onneksi. Alkuviikosta kun sitä sai tehdä yölläkin jatkuvasti. Mahtava vekotin tuo Baby-vac, sillä sitten päivisin on nenää putsailtu.
 4. MaMaMehiläinen Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Me ollaan kans vannoutuneita Baby vacin kannattajia!! :)
 5. Unikko^3 Tuttu foorumilla

  Nyt oli onneksi jo parempi yö! Illalla täytyi nukuttaa neiti uudestaan maidon kera kun heräsi tukkoiseen nenään ja se häiritsi niin paljon ettei pystynyt nukkumaan. Maidon jälkeen nukahti selälteen ja nukkui koko yön sillain, yleensä nukkuu AINA mahalteen :eek: viideltä heräsi syömään, mutta olikin nukahtanut sillä välin kun kävin maidon lämmittämässä. Kuudelta sitten söi ja olin itse nukahtanut tutti kädessä ja neiti tuttipullo kainalossa tuhisi tyytyväisenä puoli kahdeksaan asti :D
 6. Autumn Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Tosi paljon tuntuu olevan räkätautia nyt liikkeellä. :sad001 Meillä ei ole rään tulo vielä helpottanut, mutta onneksi yöt sujuneet kohtuullisen hyvin. Sellaista enimmäkseen kirkasta juoksevaa limaa tulee! Pikkasen aivastelee välillä ja yskii, mutta ei kuulosta että keuhkoissa olis mitään, luulen että se lima valuu vain nieluun ja alkaa sitten yskittää. Mulla on itsellä ollut myös vähän limainen kurkku viikon verran ja nuhaa myös. Ollaan käyty kyllä nyt kolmisen kertaa viikossa aina jossain kerhoissa missä on paljon muita vauvoja ja lapsia, joten sieltä nää nuhat luultavasti on peräisin.
 7. röpelö Tuttu foorumilla

  Meidän neiti sairasti luultavasti kaks flunssaa peräjälkeen, mutta nyt voi vihdosta viimein sanoa ettei rohise edes yöllä. Onhan toi ihan odotettavissa että vauva sairastaa vähintään flunssan ekan puolen vuoden aikana, kun ei lasta kuplassa voi pitää, mutta siitä sitä immuniteettia saadaan.
 8. Piitu90 Peruskäyttäjä

  Oon kyllä niin tyytyväinen ku pojalla ei vielä ainakaan oo ollu yhtään mitään, ehkä vähä tukkosta nenää sillontällön mutta sekin auennu niistäjällä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. tttiuhti Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Voi tuota lapsi raukkaa. Limaa/räkää tulee niin paljon että välillä pelkään että neiti tukehtuu siihen vaikka kuinka imis. Kuumetta ei oo, normi lämpö on noussu mutta ei voi katsoa vielä että olis edes lämpöä. Nukkui yön onneksi hyvin ja nyt nukkunu suurimanosan päivästä. Ruokakin on maistunut ja hereillä ollessaan yririttää olla niin virkee ja hymyilevä. Itkuks muuttuu kuitenkin nopeeta ja äitin sylissä rintaavasten on hyvä olla.
 10. Unikko^3 Tuttu foorumilla

  Paranemisia kaikille muillekkin pienille kipuisille! :Heartred
 11. tttiuhti Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Miten kauan on ok seurata jos pikkane on huono syömänen? Kiinteät ei maistu ja tissistä vähän mutta seki päätyy itkuun. Ei oo tukkone, niin ei oo auttanu suolatippoje laitto. Mietin että oisko kurkku sit kipee?
 12. Idapa Peruskäyttäjä

  Nonnih, tänne tuli pojalle ensimmäinen nuha. Rohisee ja räkä vuotaa. Yöllä ei nuku yhtää ku karjuu täyttä päätä iha hikisenä... noh, menihän siinä vajaa 6kk ennen kun kipiäs tuli! Pitänee sipulia pilkkoa sukkaan yöks ja pinnasänkyyn laittaa että sais toinen nukutus..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 13. Ronja89 Tuttu foorumilla

  No se vissiin riippuu vähän siitä kuinka paljon saa nestettä eli maitoa? Pikkuisethan tuppaavat aika nopeastikin kuivumaan. Kyllä mä varmaan olisin yhteydessä neuvolaan ja kysyisin tarkemmin. Ainakin jostain lukenut että jos vauva on kipeenä ja ruokahalu huononee niin se on syy lähteä lääkäriin.
 14. tttiuhti Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Yritin soittaa neuvolaan. Mutta th on tavoitettavissa vain puhelintunnilla. Puah! Kai mä soitan sit päivystykseen ja kysyn sieltä ohjeita.
 15. Mar-Mil Tuttu foorumilla

  Meillä nuha jatkunut jo viikon. Alkoi jo vähän helpottaan, nyt tuntuu taas pahemmalta :sad001 Tarvii varmaan mennä kohta näyttään lääkäriin, voi tarkistaa korvat. Ei oo kuumetta ja aika oma itsensä on ollut. Tänään ehkä vähän väsympi ja itkuisempi. Ruoka maistuu normaalisti. Koskakohan kannattais poiketa lääkärissä?
 16. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Soititko tttiuhti päivystykseen? Mitä sanoivat ? Olis ihan mielenkiintoista kuulla mikä on ohjeistus että milloin lääkäriin... :)
 17. Autumn Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Me käytiin tänään lääkärissä kun rohinaa ja runsasta limaa nenässä ollut jo viikon. Ei ollut korvatulehdusta onneksi, mutta vähän toinen korvakäytävä (vai tärykalvo?) punoitti. Saatiin varalta ab-kuuri mutta ajattelin vielä katsella tässä päivän pari josko alkaisi tuo limaisuus vähentyä. Tuskin on mikään bakteeri-infektio vaan virus niin siihenhän ei ab auta...

  Ostettiin muuten sellainen baby vac nenäimuri, mutta ihan järkyttävä huutohan siitä tuli kun kokeiltiin. Vaikka kuinka annoin vauvan tutkia härpäkettä ennenkuin aloitettiin, katsottiin samalla vähän telkkua mutta ei auttanut. Miten te muut ootte saaneet tuon nenän imuroinnin toimimaan? Meidän poju tuntuu vihaavan sitä kun nenään tai korviin kosketaan. :sad001
 18. Idapa Peruskäyttäjä

  Mää jouvuin rueta nyt tuota nenäfriidaa käyttään, huuto tuli toiselta, kun tiesti ilikiälle tuntuu. Eipä se auttanu kun kylmän viileesti vaan ottaa ne limat pois ja sen jälkee lohutin ja siirsin huomion kivempaa juttuun :)
  Ei oo oikee ruoka maistunu, enkä yritäkkään tyrkyttää sitä. Mielummin yritän maitoa antaa nyt, että tosiaan sitä nestettä saapi. Ihan ookoosti se on uponnu, mutta eikai se maistukkaa jos on aivan tukossa :|
 19. Idapa Peruskäyttäjä

  Niin ja mies laitto pojan yöunille sitteriin puol istuvaan asentoon. Kamalalleha se näyttää mutta hengittää paljon paremmin eikä rohise nenukkelikkaan :)
 20. Mar-Mil Tuttu foorumilla

  Harvemmin meilläkään ilman huutoa saadaan nenä imuroitua. Poju inhoo kun nenään kosketaan plus että on pakko pitää välillä vähän päästäkin kiinni. Yleensä naureskelee kun laitan imurin pöriseen, suuttuu kun putsataan mutta rauhottuu kyllä heti. Kurjaahan se on mutta ehkä jossain vaiheessa tajuaa itsekin että helpottaa oloa kovasti. Eilenkin jouduttiin imuroimaan moneen otteeseen.

Jaa tämä sivu