Lapsen terveys

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuussa 2014' aloitti Ronja89, 25 tammi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. MaMaMehiläinen Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Lastenlääkäri soitti sitten vihdoin vaille seiska illalla. Maksa-arvot lähteneet laskuun ja ultra tosiaankin normaali. Epäili että neiti olisi sairastanut jonkin viruksen silloin pari viikkoa sitten kun oli sitä vihreetä ripulia. Virukset kuulemma yleensä nosta maksa-arvoja ja joillain vauvoilla saattaa aiheuttaa jopa ohimenevän maksatulehduksen. Yleensä tällaista eo vauvoilta edes huomata/kontrolloida, kun viruksetkin paranevat itsestään. Mutta meidän neiti jäi asiasta kiinni kun nyt sattui käymään verikokeissa juuri oikeaan aikaan... Nyt sit yrittävät verivasta-aineista selvitellä mikä virus on voinu olla kyseessä. Taas jouduttiin tähän sairaalan kontrollikierteeseen... Ens viikolla siis uudelleen labrat ja 3kk rokotteita ei saa antaa etteivät rasita maksaa enempää...
  • Tykkää Tykkää x 2
 2. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Hyvä MaMa kun ei löytynyt mitään vakavampaa ! :) kivi varmasti vierähti sydämeltä! Harmi kuitenkin kun joudutte vielä labroissa ramppaamaan. Hyvähän se on kuitenkin tutkia perusteellisesti :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
 3. Catjus Peruskäyttäjä Marraskuunmammat 2014

  Meillä on ollu räkäsyyttä, mutta ollaan pärjäilty ihan sillä että nostan typyn kainalloon koholleen, kun ruppee rohisemmaan. Joskus suihkasen maitoo nenään niin kuiva räkä irtoaa.
 4. MaMaMehiläinen Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Catjus miten sen äidinmaidon sinne nenään ruiskit? Suoraan tissisuihku vaan nenää? Auttaako tosiaan?

  Meillä on jatkuvasti kuivat räkäklöntit nenässä ja haluisin niin niistä aina eroon, koska aiheuttavat just tuota rohinaa. Enpä oo tajunnu maitoa ees koittaa. Tuleeks ne räät sillä sitten itestään pihalle?
 5. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Blaah. täällä ollaan taas räkäsiä ja limaisia :sad001 ei kuitenkaan lämpöä. Viime yö meni vähän väliä heräillessä. Nukkui muuten paremmin kun ei ollut tuttia suussa ja kuulosti vähemmän röhäiseltä. Tosin heräili myös siihen että halusi sen tutin suuhun ja sitten taas siihen että oli tukossa....
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 6. MaMaMehiläinen Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Vauvan kaulapoimut rikki toiselta puolelta!! :sad001 Tänään aamipesujen yhteydessä huomasin, että kaula tosi punainen (pesen ja kuivaan huolellisesti päivittäin) ja toiselta puolelta tuli verta. Huolestunut soitto tutulle neuvolalääkärille, joka käski laittaa Sibicortia kuuriluontoisesti parin päivän ajan ja puhdistaa huolellisesti aamuin illoin. Jos tällä haavat umpeutuu niin sitten pesu ja kuivaus ainakin pari kertaa päivässä + kunnon talkkikerros aina pesun jälkeen.

  Hankala alue toi kaula!! Hautoo koko ajan vaikka neiti jaksaakin olla jo pitkiäkin aikoja masulla pää pystyssä. Typy myös inhoaa suunnattomasti kun kaulaa ronklaillaan. Aina tulee kaamea huuto :sad001
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 7. Autumn Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Täällä punottaa kaula myös mutta ei oo rikki. Inhoaa kun kaulaa putsataan, karmea kiukku tulee siitä!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 8. Stork Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Hei mä sain jäbän kaulan paranee sinkkivoiteella, eli sitä laitoin puhdistuksen jälkeen. Puhdistin ceralan lipolotionilla. Nyt laitan aina aamu- ja iltapesujen jälkeen tota lipolotionilla kaulan poimuihin. Hyvänä on pysynyt.
 9. Mar-Mil Tuttu foorumilla

  Onko tuo lipolotion siis jotain öljyä vai mitä? Meillä ei vielä kovin pahana ole kaulan poimut, mutta jo vastaisuuden varalle kyselen... On siinä meinaan hommaa putsata. Ja just kun on saanut puhtaaksi tulee jotkut megapuklut.. Että aina siellä tuntuu jotain muhistelevan. Hyvä tietää tuo sinkkivoidekin, sitäkin kaapissa on! Mitähän talkki sanosi? Pitäisiköhän kaulan kuivempana..?
 10. eeella Peruskäyttäjä

  Pakko tulla tänne hehkuttamaan!! Tämä äidin onnenpäivä koitti, muru sai tänään lonkkavaljaat pois, lonkat olivat asettuneet kunnolla paikalleen, ei jatkotoimenpiteitä!! :Heartred :) Wuhuu!! Tyttärellämme oli siis synnynnäinen lonkka luksaatiota, eli lonkat olivat sijoiltaan. Tyksissä ravattiin, lonkkia ultrattiin, väänneltiin, itkettiin... nyt se on ohi! :) jalat ovat siis valjailla jatkuvasti koukussa ja sivuilla jotta lonkat asettuisivat.. näitä pidettiin 24/7 ensin 6vk --> Tyks, ei kunnossa --> 4vk lisää. Eli kaksi ja puoli kk, puolitoista viikkoisesta eteenpäin. ME HAPPY!!!! :Heartred :Heartred

  Attached Files:

  • Tykkää Tykkää x 13
 11. Catjus Peruskäyttäjä Marraskuunmammat 2014

  Mie en oo vähään aikkaan ehtiny lukemmaan tätä ketjuu. Ihan suoraan tissistä suihkin maittoo nennään. Hetken aikaa kuulluu, kun märkä räkä liikkuu ja sit rohina loppuu. Toinen toimiva on, kun nennään suihkasee illalla ceridal-öljyä niin pysyy paremmin yön auki.
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Unikko^3 Tuttu foorumilla

  Onnea eeella et vauvanne lonkat on korjaantuneet ja olette päässeet eroon tuosta melko hurjan näköisestä kapistuksesta! :eek: :) ei varmaan ole pieni tykännyt :sad001
 13. eeella Peruskäyttäjä

  Joo unikko^3 ei todella pitänyt varsinkaan nyt jo hieman ikää saanena olisi tarvinnut saada potkia jaloilla, tottakai, ja eihän niillä onnistunut :sad001 välillä pidettiin pois sen verta että toinen sai olla mahallaan leikkialustalla (ei valjailla onnistunut) ja hän nautti niin kovasti kun sai oikaista jalkoja, varmaan puutuivatkin välillä tuosta "pakkoasennosta" mutta ai kamala mikä huuto oli aina näiden hetkien jälkeen kun piti laittaa net takas :sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 14. Stork Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Ihanaa eeella! Nyt nauttimaan jumppaamisesta! Ja on se lipolotion öljy. Ja oikein ihmeöljy onkin. On pitänyt jäbän (sekä äidin) kuivan ihon hyvänä, eikä tarvi kun aamuin illoin käyttää.
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. Mar-Mil Tuttu foorumilla

  Eeella, on varmaan ihana fiilis! Ja kiitos tuosta öljyvinkistä, täällä on sen verran kuiva iho että kokeiluun menee!
 16. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Onko muiden pikkuisilla hikoilua syödessä ? Musta tuntuu että nyt ihan viime aikoina on poika alkanut hikoilla syönnin yhteydessä... pelkkä pää hikoaa :eek: onkohan se ihan normaalia ja harmitonta vai pitäisiköhän olla yhteydessä neuvolaan ?
 17. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Niin ja lisäyksenä että on kyllä yleisesti ottaen aika kuumakalle. Helposti tulee hiki myös itkiessä.
 18. Piitu90 Peruskäyttäjä

  Meillä kans tuntuu pojan pää hikoavan syönnin yhteydessä, en kyllä oo havainnu tätä tissitellessä mutta pullosyönneillä kyllä..
 19. MaMaMehiläinen Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Meillä kanssa neiti hikoilee syödessä. Kysyin neuvolasta viimeeks ja sanoi että aika yleistä kun 2 kk iässä avautuu hikirauhaset ja varsinkin jos vauva on kovinkin lämminverinen. Imeminenhän on kovaa työtä!!
 20. Ronja89 Tuttu foorumilla

  No meillä syödään vaan pullosta.... täytyy seurailla et onks joka syönnillä vai liittyykö johonkin tiettyyn tilanteeseen...

Jaa tämä sivu