Lapsen terveys

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuussa 2014' aloitti Ronja89, 25 tammi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Jep, meilläkin oli kaksi kuumetonta päivää ja taas nousi kuume :sad001 on kyllä perseestä suoraan sanottuna ! :sad001 paranemista sairastelijoille! Josko kohta hieman helpottaisi kun kesää kohti mennään, toivotaan ainakin :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 2. tttiuhti Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Meillä tän sairasteluputken kruunasi nyt enterorokko ja neidillä on suu täynnä vesikelloja. Mää en kestä ja jaksa! Millon toi lapsi raukka sais olla terve!
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 3. Justiina89 Ihastunut foorumiin

  Voi ei, onpa kyllä nyt ollut sairastelua teillä ihan kyllikseen tttiuhti :sad001 tuo enterorokko oli ihan hanurista, onneksi ei kestänyt kuitenkaan kuin alle viikon... Toivottavasti teilläkin menee pian ohi!
 4. JN89 Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Onpas ikävää lueskella täällä näistä jatkuvista sairasteluista. Pljon paranemisia pienille potilaille. Onneksi kevät ja kesä on ovella ja toivottavasti sen myötä nämä sairasteluputket katkeavat. Meillä on 15kk aikana ollut vain yksi nuhakuume, ollaan hyvin säästytty taudeilta.
  • Tykkää Tykkää x 2
 5. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Oho JN89 ! :eek: Onpas hieno juttu :) Meillä on mahtunut näin nopeesti laskettuna 15kk:n 7-8 korvatulehdusta, yksi kurkunpääntulehdus, yksi ahtauttava keuhkoputkentulehdus ja mieletön määrä räkää ja yskää :eek:
 6. Justiina89 Ihastunut foorumiin

  Mä en varmaan ees muista kaikkea, mutta jos rokotteiden aiheuttamia kuumeiluja ei lasketa, niin eka flunssa+kuume oli 5 kk iässä ja se meni ohi näin jälkikäteen ajatellen aika helposti... Sit oli vauvarokko 8 kk iässä ja sen jälkeen ollut näitä flunssa+kuume 10-15 kk ainakin neljästi ja sitten se enterorokko... Mutta korvatulehduksia ei ole ollut kertaakaan eikä onneksi mahatautia.
 7. JN89 Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Helpolla ollaan todella päästy, kun teidän muiden sairasteluista lueskelen. Lisäksi meillä on ollut jokaisen pistosrokotuksen jälkeen päivän pari kuumetta, mutta sitä ei oikein edes tytöstä huomaa.
 8. Jonsku87 Tuttu foorumilla

  Täältäkin mielettömät sympatiat kaikille, joilla on sairasteltu, me on oltu JN89:n kanssa tässä helpommalla päässeessä porukassa, neljä räkätautia, jotka oikeesti on ollu pelkkää räkää. Kuumetta ei edes rokotuksista. Tietty tuo lima aiheuttanut yskää mutta ei sitäkään niin että nyt lopulta mainita voisi. Sormet ristissä ja peukut pystyssä, että näin jatkuisikin. En tiedä vaikuttaako, mutta mä oon kyllä koko ajan antanut sitä maitohappo+:arghh:tä kun meillä ei maha muita D tippoja kestänyt. Eikä oo tullut hyväksi havaittua vaihdettua, muuta kun gefilus/rela/ratiopharm. Tästäkin toki voidaan olla montaa mieltä, mutta jos tää on meitä suojannut niin en oo yhtään pahoillani. Kesän kynnyksellä meinaan ton kyllä tauottaa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Yxvaan Ihastunut foorumiin Elomammat 2016 Marraskuunmammat 2014

  Sympatiat ja paranemisia meiltäkin pienille potilaille. Meillä ollaan nyt ensimmäistä kertaa kunnolla kipeänä, illalla nousi kuume nopeasti 38,5 asteeseen ja äsken kahdeksan tuntia ensimmäisestä Panadolista huiteli taas siellä :sad001. Toivon, että olisi vauvarokkoa eikä vakavampaa, kun muuten neidistä ei kyllä kuumeilua huomaa.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 10. JN89 Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Voihan vatsatauti. Maanantain vastaisena yönä herättiin siihen, kun tyttö oksensi sänkyynsä. Yöllä oksensi pariin otteeseen ja jo maanantaiaamuna oli ihan oma itsensä, ei taudista tietoakaan. Nyt on keskiviikon vastainen yön sekä minä että mieheni olemme vatsataudin kourissa ja tavaraa tulee molemmista päistä. Miksi pitää olla juuri samaan aikaan kipeänä? No tää oksentelu menee jo rutiinilla, kun viimeiset 3kk sitä on tullut harrastettua enemmän tai vähemmän raskauden myötä. Kunhan nyt vain saisi vielä muutaman tunnin unta ennen tytön heräämistä.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 11. Lilliputtis Tuttu foorumilla

  Meil on ollu koko tytön eliniän aikana (kohta vuosi 4 kk täynnä) 2 päivää kuumetta (korkeimmillaan 38,6) mut muuten ollu terve. Kunnon nuhaakaan ei oo ollu. Rokotteisiin ei oo reagoinu.
  • Tykkää Tykkää x 2
 12. Idapa Peruskäyttäjä

  Nonii, korvatulehus taas pojalla! Eile oli jo 40 kuume ja yritin soittaa sairaalaan ja 5h ootin ja sit soitin ambulanssin kattoo pojan kunnon. No saatiin jääjä kotiin ja tnä aamulla käytii oman kunnan tklla ja ONNEKS oli ihana lääkäri! Nyt on ab kuuri ja pronaxenit pojalla :) ja tnä ei oo kuumeillu enää yhtää.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 13. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Voih kurjuus Idapa :sad001 toivotaan et menee pian ohi ja antibiootti tepsii.
  Meilläkin alkoi tänään taas uusi kuuri. Nyt hieman tujumpana kuin viimeksi koska bakteerien määrä lisääntynyt vaikka piti herkkyyden mukaan olla sopiva antibiootti viimeksikin. Tällä kertaa ei onneksi ole kuumetta nostattanut vaikka tulehdus jyllännyt jo jonkin aikaa.

Jaa tämä sivu