Tuli aika vetistä, taisin lorauttaa liikaa keitinvettäkin. Tarjosin sen perunaporkkanasoseen kanssa, tuli ilmeisesti hyvänmakuinen sotku, hyvin upposi. Ajattelin olla reipas ja pakastaa erilaisia sosekuutioita, niiden sulattaminen käy nopeasti ja niihin voi sitten lisäillä uusia makuja. Eikä mene ruokaa hukkaan. Yhdestä porkkanasta ja perunasta saa jo ison erän pakastimeen. Olen aika innostunut tästä soseruokailusta, imetys meni pieleen, tässä aion loistaa :D
Lisäys: Tein lisää kesäkurpitsasosetta, ei kannata laittaa keitinvettä ollenkaan, jää melko löysäksi muutenkin. Ja kannattaa sekoittaa vielä johonkin toiseen kiinteämpään soseeseen. Mä myös kuorin kesäkurpitsan tällä kertaa, eiköhän kuoresta pöpöt lähde keittämällä mutta kuorin nyt kumminkin. Bataatti taas jää aika paksuksi, siihen kannattaa jättää keitinvettä joukkoon.