Huolet / pelot

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2017' aloitti iskallt, 11 huhti 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Saniais Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Näin mäkin yritän ajatella ja rauhotuinkin jo aika hyvin . Neuvolasta vastasi onneksi tosi kiva nainen, niin heti helpotti. Oon kyllä muutenkin kova hermoilemaan, eli kuuluu ihan asiaan mun kohdalla . Ensi viikolla onneksi näkee sintin ekas kertaa :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Diann Rakastunut foorumiin Heinäkuun äidit 2019 Joulukuun mammat 2017

  Mulla on aina ollut alhainen keltarauhashormonitaso ja tiputtelua yms on esiintynyt kierroissa. En tiedä onko sitten johtunut huonosta munasolusta vai mistä. Nyt huolettaa jaksaako keltarauhanen toimia siihen saakka että istukka ottaa tehtävän itselleen. Mulla olis kaapissa keltarauhaslisää, mutta uusi hoitava lääkäri halusi jättää tässä kierrossa sen pois koska siitä ei kuulemma ole hyötyö raskautumisessa vaan pikemminkin päinvastoin. No raskaaksi tulin mutta mietityttää kovasti pitäisikö nyt käyttää vai ei.
 3. [MayDay] Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Mä niin odotan sitä varhaisultraa. Haluan tietää onko oikeesti elämää nyt tällä kertaa...

  Viime yönä näin unta että sain keskenmenon. Plops vaan wc-pönttöön putosi ensin epämääräinen solupallero ja perässä istukka. Siinä unessa en edes ollut mitenkään järkyttynyt kun olin jotenkin alusta asti tiennyt että menee kesken. Jotenkin sitä en osaa oikeastikaan vielä aidosti iloita tästä raskaudesta. No enää reilu viikko niin selviää onko tällä kertaa tuulimuna vai tosi kyseessä. :)
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 4. Sydänkäpynen Rakastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Syysmammat 2016

  Diann, ootko neuvolaan jo soitellut? Sieltä voisi varmasti kysyä tuota keltarauhasjuttua :)
 5. Rita29 Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  [MayDay], sama täällä. Mulla varhaisultra 2.5. ei onneks enää hirveen pitkä aika. Nyt vasta alkaa jännittää :p
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Diann Rakastunut foorumiin Heinäkuun äidit 2019 Joulukuun mammat 2017

  Sydänkäpynen ajattelin tänään juuri soitella. En vai tiedä soittaisinko just neuvolaan vai sille lääkärille joka aikanaan tämän lääkkeen määräs vai sit oysiin ivf hoitajille joiden vastauksen jo etukäteen arvaan (eli ei keltarauhasta). Ehkä kokeilen soittaa neuvolaan ensin..
 7. Triina Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015 Lokakuunmammat 2014

  Voih, nyt mullakin tulee vähän limansekaista verta pyyhkiessä :sad001 Mulla ei aiemmissa raskauksissa ole ollut mitään vuotoja, joten jotenkin tuntuu, että kesken on mennyt. Yritän päästä ultraan vielä tänään. Mitään kipuja ei toistaiseksi ole.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 8. iskallt Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Mitkä viikot Triina on menossa? Jospa se olisi vain harmitonta vuotoa!
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Saniais Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Triina, kirjoittelin tuonne aiemmin vähän samasta asiasta. Tuli muutamana päivänä pyyhkiessä vaalean beigeä valkovuotoa tippa, ja säikähdin ihan älyttömästi. Neuvolasta mulle vakuuteltiin, että pienet määrät on ihan normaaleja. Kipujakin oli, mutta kuvauksen perusteella sanoivat että kuulostaa kohdun kasvukivuilta. Ylihuomenna ultrassa toivottavasti saadaan varmistus, että kaikki on ok.

  Kaverilla kävi niin, että oli viikon ajan suht runsasta verivuotoa ennen ar-ultraa. Ultrassa kuitenkin kaikki hyvin, ja edelleen hänellä raskaus edennyt normaalisti.
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Triina Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015 Lokakuunmammat 2014

  Mulla on neuvolan laskutavan mukaan 8+3 mutta mun kierto on kyllä tosi pitkä ja epäsäännöllinen. Sen takia itse ajattelen, että olis jotain 7+ viikot.

  Sain ultraan ajan iltapäivälle. Vuoto on tosi vähäistä, lähinnä pyyhkiessä tulee. Mutta nyt vähän jomottelee. Koko ajan tuntuu siltä että vuoto lisääntyy. Kaikkihan on mahdollista, mutta jotenkin tuntuu että keskenmenosta on kyse :sad001
 11. Triina Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015 Lokakuunmammat 2014

  Saniais, mulla on tullut ihan vaaleanpunaista vuotoa enemmän kuin tippa. Varsinaisesti ei vuoda siteeseen, mutta pyyhkiessä kuitenkin joka kerta.
 12. Saniais Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Toivottavasti olisi kuitenkin jotain harmitonta!
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Triina Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015 Lokakuunmammat 2014

  Näin täytyy toivoa! Kiitos teille :Heartred
 14. Diann Rakastunut foorumiin Heinäkuun äidit 2019 Joulukuun mammat 2017

  Toivottavasti kaikki hyvin pienellä :Heartred
 15. Diann Rakastunut foorumiin Heinäkuun äidit 2019 Joulukuun mammat 2017

  Mua jännittää kun alkanut tällä viikolla 4+ kipuilla kohtu kohtalaisesti iltaa kohden. Semmoinen tasainen poltteen tunne. Loppuu aina välillä ja sit saattaa alkaa uudestaan. Onkohan syytä huoleen?
  Last edited: 24 huhti 2017
 16. Sydänkäpynen Rakastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Syysmammat 2016

  Diann, mun käsittääkseni kaikenlaiset kivut on ihan normaaleja alkuraskaudessa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. Enska88 Tuttu foorumilla Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017

  Mulla ainakin nippailu alkaa vasta illalla. :) Paitsi päivällä repäisykipua välillä kun nostan esikoista. Veikkaan että kroppa väsyy päivän aikana. :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 18. Diann Rakastunut foorumiin Heinäkuun äidit 2019 Joulukuun mammat 2017

  Huh. Jospa kaikki on hyvin :) ja nyt ois periaatteessa menkka-aika jos ei olis raskaana.. en tiedä vaikuttaako se jotain. Kipu ei kuitenkaan ole mitään lääkettä vaativaa ja lähtee onneksi välillä ihan kokonaan. Voihan se olla just niin kuin enska sanoi että väsyy päivän aikana ja sit on aikaa kotona vielä havaita kaikki kivut ja kuulostella itseään :D
 19. Meritähti90 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017

  Diann, mulla oli ihan alussa menkkajomotuksia, välillä enemmän välillä vähemmän. Mut ei tarvinnu mitään lääkkeitä. Samalla tuntu myös että maha repeäis eli kohtu vissiin kasvoi :grin
  Jossain vaiheessa loppui, koska ei oo pitkään aikaan tuntunu. Eli todennäköisesti ei hätää :happy:
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. [MayDay] Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Mulla ihan juuri tuota samaa. (4+4) Pahenee nimenomaan iltaa kohti, reippaan turvotuksen kanssa. :) ja lisäksi äkkinäiset liikkeet aiheuttaa viiltävää kipua mikä menee yhtä nopeesti ohikin. Olisko ne sitten niitä kuuluisia repäsykipuja...?
  • Tykkää Tykkää x 2

Jaa tämä sivu