Huolet / pelot

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2017' aloitti iskallt, 11 huhti 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. ellikki85 Rakastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Syysmammat 2016

  Meritähti keskityt syömään sit niitä lämpimiä ruokia :)
 2. Hyle-Emo Aloittelija

  Voi miten yleistä tää huoli pikkuisten mukanapysymiseks on. Tähän törmää melkein ketjussa kuin ketjussa.

  Ajatuksissa lähetän kaikille hirveesti henkisiä esiliinoja teitä ja pikkuisia suojaamaan. :Heartred

  (En tiiä kuinka monelle tämä avautuu, mutta 1700-luvulla suomessa rahvaan keskuudessa uskottiin, että esiliina ennenkaikkea suojelee naisen hedelmällisyyttä ja vauvaa. Raskaana olevat naiset monesti pitivät yhtäaikaa päällä kahta, ellei jopa kolmea esiliinaa vauvan suojelemiseksi.)
  • Tykkää Tykkää x 6
 3. Kuutio Tuttu foorumilla

  Niinpä, Hyle-Emo. Tosiaan niinkuin aiemmin kirjottelinkin, luulin ennen, että kun saa elämänsä ekan pos. raskaustestin niin sitä vain leijuis onnen pilvellä seuraavat 8-9kk. But NOOOOOOO :woot:
  Hieman helpotti kun pääsi varhaisultraan näkemään että kaikki on toistaiseksi OK. En kylläkään edelleenlään leiju pilvien päällä :wink
  Huolia ennen ultraa oli
  -oireettomuus = näköjään täysin aiheeton pelko. Ja sanoivat että pahoinvointi ei välttis muutenkaan ala niin aikaisin :nailbiting:
  -Samoin pieni punainen verimäärä paperissa petihommien jälkeen viime viikolla + pari ruskeaa pikkutuhrua paperiin tällä viikolla = lääkäri katsoi ja löysi sitä ruskeaa vieläkin, mutta sanoi sen olevan limakalvolta. Ei mitään hätää.
  • Tykkää Tykkää x 4
 4. ellikki85 Rakastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Syysmammat 2016

  Mun on tänään mentävä ostamaan vielä yks Digi kun haluun nähdä sen 3+ tuloksen ennen ku osaan huokaista helpotuksesta, näin viime yönä unta että ei ollu hormoniarvot toivotulla tasolla
 5. pookkana Naimisissa foorumin kanssa Huhtikuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Pahoinvointi on tänään ollut tosi maltillista ja hallinnassa. Heti herää huoli, että loppuuko oireet tähän ja samoin raskaus :sad001 Toisaalta tässä ollaan vielä niin varhasilla viikoilla, että pahoinvointi voi kohta iskeä seuraavan vaihteen päällekkin :nailbiting:
 6. ellikki85 Rakastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Syysmammat 2016

  Edelleen oireet puuttuu joten oli testattava onko hcg pitoisuus noussut, huh yksi huoli vähemmän kun testi näytti 3+ nyt aion nauttia oireettomuudesta :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. ellikki85 Rakastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Syysmammat 2016

  Tässä testi

  Attached Files:

  • Tykkää Tykkää x 4
 8. Kuutio Tuttu foorumilla

  Tuo testi varmasti huojentaa ellikki85 :)
  Tosiaan oireettomuus näköjään aiheuttaa meissä huolta, mutta pitäisi vissiin olla vaan tyytyväinen ettei niitä ainakaan vielä tässä vaiheessa ole. Viikkoko sulla oli siihen ultraan.. että saa vielä lisäfaktaa pöytään :)
 9. MammaPuh Aloittelija

  Tänään on ollu sellanen olo että en oo enää raskaana.. Vuotoa tai kipuja ei oo mutta ei oo myöskään ollu minkään näköisiä oireita koko raskaudessa.. :mad:

  Toivottavasti kääpiö matkassa rv 5+6..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 10. Kuutio Tuttu foorumilla

  Tiedän tuon tunteen MammaPuh, olin ihan paskana ennen eilistä ultraa.. eikä mikään muiden tarina helpota oloa juurikaan :sad001 mutta mulla tosiaan ollu koko ajan suht oireetonta..vähän enemmän ruokahalua kuin aiemmin muttei oikeastaan muuta. Joinakin pvinä hetken tuntunut vatsassa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. MammaPuh Aloittelija

  No mulla on ollu (keskenmenneissä) raskauksissa paljon enemmän oireita. Siks tää huolettaa ihan hirveesti.. Oon kanssa miettinyt että pitäiskö mennä just jonnekin ultran ni sais tietää onko kaikki ok..
 12. Nika97 Aloittelija

  Pelottaa, ollu oletetusta hedelmöityspäivästä asti ripulilla maha. Onko muilla ollu? Pitäiskö huolestua?
 13. June83 Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Nika97, mulla oli siinä ilmeisesti 3+6-4+2 ihan täys ripuli. Kuulemma monellaki kuuluu oireisiin. Nykyäänki normaaliakin aktiivisemmin suoli toimii :P
 14. June83 Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Mulla oli kans yllättävän oireetonta ekat reilu kaks viikkoa ja olin ihan ihmeissäni ja hermona, mutta sitten viime viikonloppuna eli 5+4 alkoiki tää kestokuvotus. Ja väsymys tuntuu vaan pahentuvan kokoajan. Herään muutenki öisin ja kuopuskin herättelee joten eipä ihme.
 15. Nika97 Aloittelija

  Hyvä tietää, nyt on mulla 4+6 ja tuntuu että sais kyllä loppua ku kuvotus on muutenki aika paha nii ei jaksas päälle tätä ripulointia.
 16. Rita29 Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Mun mieltä painaa tulevat verikokeet. Mä siis pelkään niitä aivan järkyttävän paljon, joka kerta saan paniikkikohtauksen verikokeissa. Ei kiva :/
  Mut nyt mun pitää varata aika lääkärille ja keskustella mun lääkkeistä, niin aion pyytää lähetteen labraan, ettei vaan maksassa ole mtn häikkää. Jotenkin on sellainen pelko, että maksassa on vikaa. Toivottavasti kaikki olis hyvin.
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. Minni2016 Rakastunut foorumiin Joulukuun äidit 2019 Heinämammat 2018

  Mistä epäilet että ois maksassa vikaa?
 18. Rita29 Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  No tämä tapahtui vuoden lopussa. Koira puri mua kädestä, ja sain siihen kolmet antibioottikuurit ja sit alkoi maksa oireilee, tai jossain tossa maksan kohdalla. Tosin sekin voi olla, kun koira sit puras tai osui kynnellä mua samalla vatsaan, ja siitä tuli hervottoman kokoinen mustelma, et jos sitten se osuma oli vaan niin kova.
  Tai sit olen vaan niin hermoheikko, et mussa voi mun mielestä olla vaikka mitä vialla :D
 19. Minni2016 Rakastunut foorumiin Joulukuun äidit 2019 Heinämammat 2018

  Luultavasti osuma ollu kova. Aika harvoin antibiooteista maksa ottaa itteensä jos muuten kuitenkin elämän tavat on hyvät. Harvemmin suoranaisesti maksa oireilee mahassa kipuna enemmän ois sit joku sappikivi tai joku. Maksan toimimattomuuteen kuuluu kutinaa johon ei siis mikään rasvaus auta. Mut juu ei se huono juttu ole otattaa labroja. Pyörryttääkö sua kun sulta otetaan verikokeita? Ootko ikinä koittanu onko helpompi olla pötköllään kun otetaan verikoe. Esim kyljellään ja se käsi vaan päällä josta otetaan koe.
 20. palmikko Peruskäyttäjä Helmikuiset 2021

  Mulla on ollu outoja mahakipuja, joita tutkittu että onko sappikivet ja kaikkea mahdollista. Kivut tai kipukohtaukset oli niin kipeitä, ettei Litalgin, Burana yms. poistanut sitä. Olin kolme viikkoa ollut sokerittomalla, päästäkseni eroon karkista ja aivojen käskystä hankkia sokeria, kunnes tajusin etten ollut saanut yhtään kipukohtausta... Mun pelastus tätä raskautta ajatellen, sillä joudun syömään noita kipulääkkeitä edellisessä raskaudessa joka sitten keskeytyi:sad001

  Nyt kun joskus syön sokeria, niin tiedän syöneeni, joten pyrin välttämään sitä koko raskauden ajan. Juhlissa joku yks herkku on okei, mutta muuten ei ees tee mieli makeita juttuja.

Jaa tämä sivu