Himot ja ällötykset

Keskustelun 'Maaliskuiset 2020' aloitti Vargynja, 24 kesä 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. pookkana Naimisissa foorumin kanssa Huhtikuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Mulla lähinnä himotuksia. Kahvi, suklaa, kananmuna, majoneesi, pekoni, pastat ja patonki on ihan nam nam :rolleyes: En halua tietää paljonko tulee raskauskiloja tällä ruokavaliolla :woot:
 2. mikkelssi Peruskäyttäjä

  Mullaki on noi porkkanat :p Syöny nipullisen tänään ja eilen yhteensä :rolleyes:
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. katariina86 Rakastunut foorumiin Maalisäidit 2020 Elokuunmammat 2015

  Samoissa himotuksissa mennään:)
 4. little_angel Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020

  Nakit, makkarat tms ällöttää. Mitään ei kärsi paistaa pannulla kun maha yrittää kääntyä ympäri :hungover: Himoja ei ole, syö sitä mitä pystyy. Riisipuuro ja perunat toimii jälleen tässäkin raskaudessa :p
  • Hauska Hauska x 1
 5. mindiS Rakastunut foorumiin Joulukuunmammat 2015

  Oi tässä raskaudessakin etova olo hankaloittaa syömistä. Viime raskaudessa tuli himoittua koko aika mäkkäriä ja suklaata.
  Tässä raskaudessa himona on kaikki vihannekset, hedelmät ja kasvikset, eli selkeesti neuvolatätin ei tarvii tässä raskaudessa niin paljon mulle valittaa ruokailusta :wink

  Tosin maitotuotteet, eikä lihatuotteet, eikä leipä mene alas kuin joten kuten pari haarukallista/haukkua :sad001

  Ainiin ja cocis zero on myös tässä raskaudessa himona!! :p
 6. Turvonnut Tuttu foorumilla Toukomammat 2018 Jouluäidit 2020

  tyttö taitaa olla siellä tulossa. mulla oli esikoisesta juurikin noin ja tyttö tuli. nyt varmaan jotkut aikaiset raskausoireet vaikken oo plussannu ni pizzaa tekee kokoaika mieli. kauhulla odotan jos tämä on sitä mitä aavistelen et kui paljon kiloja tulee. viimeraskauden jäljiltä olen samoissa mitoissa kun sitten teinivuosien
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. marsupilami Naimisissa foorumin kanssa Maalisäidit 2020 Toukomammat 2017

  Koko päivän tehnyt mieli rullakebabia, kaikki muu maistuu ihan kauhialta :smiley-angry017
  Oon kyllä saanut syötyä, mutta nytkin ihan kauhea nälkä enkä keksi mitään syötävää kun mitään ei tee mieli, paitsi rullakebabia :bag:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
  • Hauska Hauska x 1
 8. katariina86 Rakastunut foorumiin Maalisäidit 2020 Elokuunmammat 2015

  Mä en pysty syömään aamuisin mitään kun meinaa lentää laattaa...sitte ku töis syödään aamukahvi n.9-9.30 niiin hirvee nälkä:smile
  Tuntuu että pitäis syödä koko ajan jotain ettei tuu huono olo:pale en muista tällästä tyttöjen aikaan ollenkaanlaughing6
 9. Matryoshka Aloittelija

  Hesellä nyt kampanjassa oleva halloumihampurilainen on himotuksena, ja muutenkin kaikenlainen rasvainen ja suolainen. Yleensä en välitä grillimakkaroista, mutta nyt niitä voisi syödä joka päivä. Lisäksi aamiaiselle on tullut puuro jokapäiväiseksi, vaikka normaalisti en välitä puurosta ollenkaan.

  Normaalisti saatan helposti olla aamiaisen jälkeen vaikka koko päivän lähes syömättä iltaan asti, mutta nyt syön noin kahden tunnin välein.
 10. pipsu Rakastunut foorumiin

  Mulla on silleen, et kun syön jotain, niin ihan yhtäkkiä tulee stoppi ja alkaa ällöttämään se.. Tänä aamuna söin karjalanpiirakkaa ja puolessa välissä sen koostumus vaan pisti stopin..

  Tuota halloumhampparia vois kyllä testata :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Amalia84 Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020

  Hampparit ja pizza himottaa 24/7 (normaalisti näitä ei tule syötyä kuin max kerran kuukaudessa)
 12. pookkana Naimisissa foorumin kanssa Huhtikuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Mun pitää ayödä kanssa noin tunnin kahden välein että olo pysyy siedettävänä. Vähän pelottaa kun kohta on pari työvuoroa tulossa 6h kestoisia ja siellä pitäs jaksaa. Pakko pakkailla kauheet kasat eväitä mukaan ja syödä niitä vaikka salaa koko työvuoron ajan :wacky:
 13. Frixxa Aloittelija

  Siis mistä tää tulee? Mulla ihan sama!

  Mun tekee koko ajan mieli syödä jotain, mutta mä en saata syödä mitään. Kaikki vaan etoo ja kuvottaa ja inhottaa vaikkei paha olo oiskaan...haaveilen sulaneesta juustosta, roskaruuasta ja herkuista, vaikka todellisuudessa rakastan lähes raakavegaania ruokavaliotani...
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 14. Amalia84 Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020

  Juusto :Heartred

  Mulla on jatkuva etova olo, mutta ruoka kyllä maistuu silti, erityisesti rasvainen, suolainen, juusto, liha... Mutta siis normaalisti en syö lihaa edes viikoittain. Nyt en jaksa pysyä tiukkana vaan syön aika vapaasti.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 15. pookkana Naimisissa foorumin kanssa Huhtikuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Mä melkeempä mussuttelen just mitä mielii just nyt koska pahoinvointi on niin voimakasta. Lapset vähän tuijottaa kun heillä terveelliset aterirat ja itse ahtaan jotain roiskeläppäpitaaa naamaan. Ehtii sitä sit myöhemmin parantaa ruokavaliota kun vähän helpottaa. Mun pitää ajatella sitäkin et pysty toimimaan kotiäitinä kahdelle lapselle ja se ei onnistu jos halailen vaan vessanpyttyä tai en jaksa mitään kun en oo syönyt :wacky::depressed: Voi kun nää viikot menis nopeesti ohi!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 16. Edlyn Peruskäyttäjä Eloäidit 2020

  Mun mielestä kans porkkanat on jostain syystä ihan parhaita:happy: Mutta makaronilaatikko tökki tosi pahasti...
 17. Edlyn Peruskäyttäjä Eloäidit 2020

  Niin sama. Voin aloittaa syömään hyvin ja sitten vaan tulee täys stoppi:dontknow
 18. pipsu Rakastunut foorumiin

  Joo, yleensä en koskaan jätä mitään lautaselle, nyt jää kaikesta vähintään puolet :grin
 19. Sakemanni Peruskäyttäjä Maalisäidit 2020

  Jääkaapin ja tupakan haju ällöttää. Kahvia ei pysty juomaan edes yhtä kuppia ja kaikki ns ”kunnon” ruoka etoo. Jääkaapissa seisonut kattilallinen ruokaa jo monta päivää, onhan mies sitä välillä syönyt mutta pitää varmaan heittää pois kun en yksinkertaisesti pysty saamaan alas sitä :depressed: Roskaruokaa tekee välillä mieli, mutta kesken syöntiä saattaa alkaa se sama ruoka tökkimään. Himo on myös tuoremehuihin ja koiran tassujen hajuun :hilarious:
 20. Leijonaemo- Naimisissa foorumin kanssa Lokamammat 2018 Maalisäidit 2020

  Joka päivä iskee joku mieliteko ja seuraavana päivänä kyseinen ruoka ei enää maistu. Ihan outoa, eikä yhtään tuttua kahdesta edellisestä raskaudesta. Tasaisin väliajoin on syötävä jotain, ettei iske pahoinvointi.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1

Jaa tämä sivu