Himot ja ällötykset

Keskustelun 'Maaliskuiset 2020' aloitti Vargynja, 24 kesä 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Mun uusin himo on maapähkinäsuikerot:hungry::hungry::hungry:
 2. Enninkeri Kommentoinnin ninja Maalisäidit 2020

  Mistä näitä saa?!
 3. Leijonaemo- Luottohahmo langoilla Maalisäidit 2020 Maaliskuiset 2022 Lokamammat 2018

  En syö normaalisti maksamakkaraa, mutta nyt kahdessa viimeisessä raskaudessa on ollut pakko maistaa maksamakkaraa leivän päällä, kun on tehnyt mieli. Ja hyvältä on maistunut :D
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Lidlissä, torstaina tuli erä :hungry: Oon jo pitkään odottanu niitä. Ennen oli lyhyen aikaa vakivalikoimassa, ei enää :sad001 Ja Estrellan vastaavat myös poistui. Pirkan maapähkinärinkuloitakaan en oo bongannu niitäkään aikoihin.. Mulla on addiktio:hilarious:
  • Tykkään Tykkään x 2
 5. Enninkeri Kommentoinnin ninja Maalisäidit 2020

  Joo niitä Pirkan rinkuloita ei ehkä tehdä enää kun en itsekään oo nähny pitkään aikaan! Pitää käydä Lidlissä jos ostais jonku varaston itelle :D
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Matryoshka Jostain jotain jo tietävä Elokuiset 2021

  Mulla tuli himo lonkeroon. En edes ikinä juo sitä, mutta nyt kun on välillä töissä kaatanut asiakkaille ja tulee se tuoksu, niin on tehnyt hirveästi mieli. Ostettiin sitten greippilimsaa ja paikallisesta Citymarketista löytyi myös alkoholitonta lonkkua ja se on kyllä hyvää. Ei vain meinaa vatsa kestää sitä happamuutta.
 7. MipetiusMipe Oman äänensä löytänyt

  Mulla tuli IPA-olueen ihan sama. En oo ikinä tykännyt moisista, mut nyt kun mies juo sellaisen, niin olen aivan ekstaasissa, kun tuoksu leijailee nenään. Maistanut en tietenkään ole ja IPAssa alkoholi on niin suuressa osassa, että tuskin alkoholiton ajaisi samaa asiaa. Onkohan himo jäljellä vielä odotuksen jälkeen - jää nähtäväksi.
  • Tykkään Tykkään x 2
 8. little_angel Sanaisen arkkunsa ammentaja

 9. Lemonade Hyväntuulinen höpöttäjä

  Tökkii pizzat, hampparit, muikku- ja tonnikalaruoat... Nyt maistunut kauhean hyvälle tyyliin sipuliteemakkara ja Valion Alppi Kreivi juusto :joyful: Välillä limu/mehu tekee myös hyvää. Viime raskaudessa oli hauska ja suuri limu/mehuhimo.
 10. Sakemanni Hyväntuulinen höpöttäjä

  Alkanut ällöttää aikalailla kaikki rasvainen roskaruoka. Ennen ällötti muut, paitsi hampurilaiset ja ranskalaiset, mutta nyt ei tee mieli niitäkään. Grilliruoka, kebabit ja pitsat jäi ihan alkuraskaudesta lähtien pois. Suklaa ei myöskään enää maistu, vaikka aina on ollut suurinta herkkua. Sen sijaan tekee mieli karjalanpiirakoita, jäätelöä ja mehuja.
 11. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Peruna maistuu erityisen hyvältä :hungry:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 4
 12. Sanpe Piirimestaruustason postaaja Maalisäidit 2020 Heinäkuiset 2022

  Tänään tuli ihme mieliteko jostain syystä glögiin! En ikinä juo sitä muuten o_O Saas nähdä joutuuko ostaa kaupasta yhen purkin, vai meniskö mieliteko yhtä nopeesti pois kun on tullukkin :joyful:
  • Hauska Hauska x 2
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. Nuppunen Kommentoinnin ninja Maalisäidit 2020 Tammikuiset 2022 Toukomammat 2016

  Satsumat on suurinta herkkua tällähetkellä. Eilen kun mun nenän edestä syötiin viimenen, meinas kiukku iskee. Tänään ostinki niitä sitten puolitoista kiloa. :wacky: Eipähän pääse heti loppumaan. :joyful:
  • Tykkään Tykkään x 3
 14. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Vaalea leipä ja hedelmäkarkit vetäisivät puoleensa :rolleyes:
 15. Bella Swan Admin Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Mulla kans pari päivää sitten alkoi tehdä mieli glögiä ja lisäksi pipareita:hilarious:
 16. Lemonade Hyväntuulinen höpöttäjä

  Kunnon mehut kylmästä maistuu, samoiten salaatit ja nää kaikki Valion kolmion malliset juustot, kuten cheddar, Kreivi, Kappeli jne.:laughing5 Mehu- ja salaattibuumi on tuttua viime raskaudesta ja alkoi näihin aikoihin.
 17. Dorpola Sanaisen arkkunsa ammentaja Maalisäidit 2020

  Mulla menee myös cheddarjuustoa enemmän kuin laki sallii. Pistelen sitä vuorotellen mietojen jalapenoja ja keräkaalin kanssa. :bored:
  • Tykkään Tykkään x 1
 18. Amalia84 Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Koko alkuraskaus meni ilman makeita herkkuja, ei vaan tehnyt mieli. Nyt 15+ viikosta eteenpäin valitettavasti on taas maistunut karkki, pulla, suklaa, jätski, keksit...
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 19. Nuppunen Kommentoinnin ninja Maalisäidit 2020 Tammikuiset 2022 Toukomammat 2016

  Mullakin maistuu liian hyvin herkut nyt kun on alun pahoinvoinnit ohi, mutta onneks vastapainona ollut myös hirveä himo salaatteihin. Tänään hain isot kipolliset lohisalaattia ja broilerisalaattiia palvelutiskiltä. :hungry:
 20. Kosmoskukka Sanavalmis juttuseppä Syyskuiset 2021

  Tämä mun kokis-himo on mielestäni vähän outo. En yleensä juo limsoja arjessa (siis ei raskaana). Nyt se coca colan maku tulee oikein suuhun, kun sitä tekee niin mieli.:joyful: Zeroa olen nyt sitten ostellut, mutta jotenkin siitäkin tulee huono omatunto.:meh: