Hermoilut ja pelot

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2015' aloitti M&S, 1 helmi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. pimmi85 Peruskäyttäjä

  N. kahden viikon tauon jälkeen pahoinvointi muistutti itsestään. Yököttää ajatella syömistä ja on lievästi krapulainen olo. Noh, kunhan ei mene yhtä pahaksi ku oli alussa(jokainen suupala piti miettiä kellon tarkkaan).

  Tänään oleva nt ultra vaan hieman pelottaa...toivottavasti mitään ei ole vialla.
 2. pimmi85 Peruskäyttäjä

  Pikkuisella kaikki kunnossa. Chillasi ultrauksen aikana :) Sydän sykki ja oli just siinä missä pitikin. Kokoa onkin hieman enemmän joten laskettuaika muuttui. Vielä kuiten pysyn lokakuisissa hermoilijoissa, ku yhdistelmäseulan tuloksia odottelen(verikoetta ei vielä tutkittu, turvotus 1,6mm)
  • Tykkää Tykkää x 6
 3. marre Peruskäyttäjä

  Nyt alkoi pelottamaan, että on keskenmeno käynnissä :nailbiting: Tänään on tullut veristä vuotoa vessakäynneillä ja hieman valuu myös pöksyihin. Tiistaina on ultra, niin siellä selviää sit tilanne.

  rv 10+2
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 4. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Tsemppiä marre! Toivottavasti harmitonta.
 5. L82day <3 Tuttu foorumilla Helmimammat 2017

  Moikka Pönttö! Ja sori tämä vastausviive - työt ovat vieneet tämän mennessään. Juu ollaan käyty lisätutkimuksissa, mutta mitään ei löytynyt, paitsi etten joka kk ovuloi ja että munasolujen laatu on ikäiselleni tyypillistä. Suosittelen kyllä menemään tutkimuksiin.
 6. Megara Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Saatoin saada sunnuntaina jonkinasteisen ruokamyrkytyksen termospulloon pesineestä bakteerista. Minä ja mies sairastuttiin tasan yhtäaikaa. Vatsa meni aivan sekaisin. Ja muutenkin kun hermoheikko olen niin nyt pelottaa että olen myrkyttänyt vauvamme. :'(
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 7. Pauveli Naimisissa foorumin kanssa Lokakuunmammat 2015

  Ruokamyrkytyksessä ja ns vatsataudissa on samasta asiasta kyse: elimistöön päässyt sinne sopimattomia bakteereita ja elimistö pyrkii poistamaan ne oksentamisen ja ripuloinnin muodossa. Toki raskauden aikana sairastettavassa taudissa toiset bakteerit on toisia haitallisempia. Jos sinulla ei ole kuumetta, se on hyvä asia. Eikä kuumeenkaan takia tarvitse välttämättä hermostua enempää. Jos oireet on ns paikallisia eli suolisto-oireita, vauvasi on todennäköisesti turvassa. Ja tärkeää on huolehtia riittävästä nesteytyksestä. Mutta voisit soittaa neuvolaan, jos siellä osaisivat paremmin lievittää pelkoasi.
  Last edited: 7 huhti 2015
 8. marre Peruskäyttäjä

  Tänään kävin ultrassa ja pikkuisen kehitys oli pysähtynyt :sad010Elämäni kauhein syntymäpäivä tänään :sad001 Koko aamu mennyt itkiessä. Pitäis jaksaa vielä iltavuoroon.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 13
 9. Tiuku86 Tuttu foorumilla

  Marre, voi ei. Aivan kauhea uutinen :'( kauheasti voimia!
 10. pimmi85 Peruskäyttäjä

  Mikä ihme tätä mun pikkuista vaivaa. Aiheuttaa sydämen tykytyksiä silloin tällöin. Taas pyyhkiessä haaleaa punertavaa/rusehtavaa. Tällä kertaa hieman selkeämmin ku viimeksi, mutta ainoastaan pyyhkiessä ja todellaki pikkuisen. Eilen illalla sama. Kipuja ei ole pieniä nipistyksiä enempää. Olen tääl huolissani ja hieman wut wut wut?
  Viikko seuraavaan neuvolaan.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 11. haaveilija87 Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  Voi Marre, koita jaksaa, hae sairaslomaa jos vaan pystyt :sad001
 12. pimmi85 Peruskäyttäjä

  Osanotot Marrelle. Itselle käynyt pari kertaa samoin, ja voin vaan kuvitella kuinka maassa fiilikset on.
 13. marre Peruskäyttäjä

  Kiitos teille! Ei tätä toivo kellekään! En voi hakea sairaslomaa, koska en halua että työpaikalla saadaan tietää. Mulla ei ollut mitään vatsakipuja ja vuoto on ollut tosi niukkaa. Neuvolatäti sanoi että odotettavissa on tyhjennysvuoto. Semmoinen olo on ollut viimeiset pari viikkoo, että kaikki ei ole kunnossa. Nyt joutuu odottelemaan tyhjennysvuotoa, sit kuukautisia ja kaikki alkaa taas alusta. Mikä on raskasta!
  • Sympatiaa Sympatiaa x 6
 14. Pauveli Naimisissa foorumin kanssa Lokakuunmammat 2015

  Pahoittelut Marre keskenmenosta! Joutunut itsekin kokemaan km:n. Toivottavasti kuitenkin tyhjentyminen onnistuu niinkuin kuuluukin ja pääsette pian uudelleen yrittämään. Eivät vielä kuitenkaan lähettäneet polille hakemaan lääkkeellistä apua tyhjentymiseen? Voi olla raskasta odottaa, että oma keho tajuaa päästää irti pienestä. :sad001Ja tarviiko teillä töissä sairaslomatodistusta näyttää nimenomaam pomolle? Meillä se lähetetään suoraan omaan työterveyteen, eikä siellä niin kiinnostuneina lueta niitä diagnoosikoodeja. Työyhteisöön voi ilmoittaa vähän ympäripyöreänkin syyn... Voimia sinulle!
  Last edited: 7 huhti 2015
 15. Megara Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Pahoittelut marre. :sad001

  Soitin neuvolaan ruokamyrkytysasiassa, sanoi että yleensä jos näin on että ruokamyrkytyksen on saanut, ja äiti menee niin huonoon kuntoon että joutuu tiputukseen niin silloin vauvakin on vaisumpi. Ei pitäisi olla mitään hätää siis jos kuitenkin meni nopeasti ohi ja ruoka pysyy sisällä.
  • Tykkää Tykkää x 2
 16. neitistressaaja Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  Kovasti jaksamista marrelle! :sad001
 17. Sazu87 Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  Marre paljon voimia!
 18. Vesta Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Pahoittelut Marre, jaksamisia! :sad001
 19. Hannah Peruskäyttäjä

  Myötätuntohali Marrelle ❤️
 20. Lulu Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Voimahalit Marrelle!

Jaa tämä sivu