Yleistä alkuvuoden höpinää

Keskustelun 'Lokakuiset 2021' aloitti Daiya, 2 helmi 2021.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Rinttastiina Ihastunut foorumiin Lokakuiset 2021

  Mä yritän tehdä koulutehtäviä mut ei meinaa tulla yhtikäs mitään:hilarious:
  Mieli tekisi vaan selata kaikkia vauva juttuja ja ottaa päikkärit... :shifty::grin
  • Tykkää Tykkää x 2
 2. Tsernobyl Aloittelija Lokakuiset 2021

  Niin tuttua, ittelläkin kaks koulutehtävää rästissä, huomisen tunneille valmistautumatta ja perjantaina viä tenttikin, ja silti täällä lueskelemassa :arghh::confused:laughing7
 3. Rinttastiina Ihastunut foorumiin Lokakuiset 2021

  Oon saanut nyt yhden tehtävän puoliksi tehtyä. Hitokseen hommaa, että pitäis kyllä pitää tahtia yllä. Onneksi eilen sain yhden tehtäväosion tehtyä ja verkkotentin myös! :dance008
 4. Sannis92 Peruskäyttäjä Lokakuiset 2021

  Just meinasin tulla tänne kyselemään, että miten kukaan saa enää töitä tai koulutehtäviä tehtyä plussauksen jälkeen?! :hilarious: kokoajan tulee roikuttua täällä ja Google laulaa kun etsii kaikkea raskausoireista vauvanvaatteisiin, apua mitä hulluutta... :confused2
  • Hauska Hauska x 3
 5. vispipuuro123 Tuttu foorumilla Lokakuiset 2021 Lokakuun äidit 2019

  Mulla on onneksi pikkuisen hellittänyt tää, alkuvaihe oli kyllä paha :hilarious: löysin uudelleen inspiksen käsitöihin, joten laitan puhelimen pois ja neulon. Vaikka kyllä aika paljon tulee esim täällä roikuttua silti :joyful:
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Ylva Aloittelija Lokakuiset 2021

  Sama huomio tullut tehtyä :hilarious:

  Täällä on nyt 4+5 ja tänään iski sitten ensimmäistä kertaa aivan järkyttävä väsymys. Nukuin tuossa äsken päiväunet, joka ei ole mulle mitenkään normaalia. Oon myös aivan jäässä 247. Mitä lämpimiä juomia te muuten juotte? Tää jatkuva veden litkiminen tuntuu viilentävän oloa entisestään. :coldfeet:
  Last edited: 24 helmi 2021
 7. Sannis92 Peruskäyttäjä Lokakuiset 2021

  Mä oon kans vedelly tosi pitkiä yöunia. Aamuisin oon ihan virkee mut illalla oon jo seiskan aikaan valmis sänkyyn :sleep002
  Ja täällä myös paleltaa, mutta toisaalta välillä tulee ihme hikoilukohtauksia. Mulla on omatekoista viinimarjamehua jota juon lämpimänä :thumright
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Ylva Aloittelija Lokakuiset 2021

  Hei onko teillä tiedossa onko iseille olemassa omaa keskustelufoorumia? Tässä kumppanin kanssa jopa vähän hämmästellään, kun ainakaan Google ei osannut ohjata mihinkään suuntaan. :wideyed:
 9. Diunonyymi Aloittelija Lokakuiset 2021

  Siis mä nukuin tänään (4+6) varmaan parin tunnin päikkärit ja oli ihan hirmu hankalaa päästä sängystä enää ylös, kun väsymys vaan jatkui. Oon yleensä aika menevä enkä esimerkiks juurikaan katso telkkaria tai makoile sohvalla. Nyt on sitten tullut tehtyä molempia ja muutenkin aika paljon löhöiltyä.

  Vähän vielä mietityttää, et voiko raskaus jo tässä vaiheessa väsyttää näin paljon, vai oonko vaan muuttunut laiskaksi...
 10. Diunonyymi Aloittelija Lokakuiset 2021

  Ryhmien nimiä mainostamatta, ootteko uskaltaneet liittyä facebookissa raskausaiheisiin ryhmiin? Tarkoituksena olisi pitää asia vielä salassa mahdollisimman pitkälle, joten mietin, näkyykö mun kavereille jotenkin, jos liityn johonkin yksityiseen ryhmään. Kiinnostaisi nähdä mitä keskusteluja pyörii muualla varsinkin, kun on ensimmäinen raskaus kyseessä.

  Tokihan voi myös käydä niin, että siellä olisi joku tuttu ryhmässä ja silloin ainakin nähtäisiin toisemme.
 11. vispipuuro123 Tuttu foorumilla Lokakuiset 2021 Lokakuun äidit 2019

  Mä uskaltauduin liittymään, niistä ei näe jäseniä ennen kuin on ryhmässä sisällä. Oli siellä pari tuttua, joiden raskaudet on jo tiedossa ja pitkällä. Ne tuskin edes huomaa mua siellä tai jos huomaavat, niin ei varmaan kehtaa kysyä :hilarious: Ja jos kehtaa, niin suoraan sit kerron. Kyllä sitä vähän jännäsin, löytyykö yllätystuttuja :hilarious:
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Rinttastiina Ihastunut foorumiin Lokakuiset 2021

  Oon yleensä liittynyt vasta rv12 ultraan jälkeen. Käsittääkseni ryhmät ovat salaisia eikä muiden kuin ryhmäläisten pitäisi nähdä ketä ryhmässä on:bored:
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Haave2021❤️ Aloittelija

  Meille tuli kutsu np-ultraan maaliskuun lopulle. Ihan hirveen pitkä aika vielä odotella, että saa olla julkisesti onnellinen :facepalm:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Mörköli Aloittelija Lokakuiset 2021

  Onkos kukaan vielä kokeillut kotidoppleria? Tai ootteko aiemmissa raskauksissa saanu milloin kuuluviin sydänäänet?
  Itse sain esikoisesta kuuluviin vasta np ultran jälkeen, mutta sit kuulu kyllä niin selvästi, että varmaan olis kuulunu aiemminkin. Sillon oli kyllä myös istukka etuseinässä, että on saattanut seki olla edessä.
  Tästä kyllä saatto jo olla aiemminkin keskustelua :smiley-ashamed004
 15. Ninni22 Ei muuta elämää Lokakuiset 2021 Maaliskuunmammat 2016

  Mä sain esikoisesta kuuluviin rv 9+3 muistaakseni (mikä olis tässä raskaudessa ens viikolla) ja sitten ne äänet loppui viikoksi pariksi kunnes sain ne taas kuulumaan rv 11+ ja siitä eteenpäin aina. Mulla oli kans istukka edessä. Vielä en oo uskaltanut kokeilla tässä raskaudessa :rolleyes:
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. k3ttu Tuttu foorumilla Lokakuiset 2021


  Esikoisesta kokeiltiin varmaan rv 12 jälkeen, kuului.
  Toisesta kokeiltiin jo rv 9+jotain, ja saatiin kuulumaan.
  Myin dopplerin pois kun toinen syntyi. Mietin hankkisinko uuden vielä, kakkosen kohdalla siitä oli "turvaa", kun oli pientä veristä vuotoa, enkä päässyt näytille, ja olin yksin kotona, mutta sain sydänäänet edes kuuluviin. :Heartred
  Jos hankitaan niin odotellaan kokeilut vielä vähintään sinne 9+0.

  Ja olen sivusta seurannut sitä stressiä, paniikkia ja ahdistusta, kun ei ole saanut kotidopplerilla sydänääniä kuulumaan, pidemmälläkään, vaikka raskaus sujui aivan normaalisti ja syntyi lopulta terve lapsi. Doppler aiheutti vain turhaa lisähuolta.
 17. Mörköli Aloittelija Lokakuiset 2021

  Tämä on kyllä totta, että dopplerin käyttö on kaksipiippuinen juttu, kun voi aiheuttaa paljon lisähuoltakin. Itselläkin tuppasi olemaan näin esikoisesta, vaikka tiesinkin, ettei varsinkaan varhaisilla viikoilla välttämättä saa kuulumaan, vaikka kaikki olisikin hyvin.
  Tästäkin huolimatta vähän himottaisi kokeilla, kun itsellä nyt alkoi rv 9+ :woot::rolleyes::excited001:confused1:smiley-ashamed004
 18. Rinttastiina Ihastunut foorumiin Lokakuiset 2021

  Mä sain esikoisesta kuulumaan päivää ennen nt-ultraa. Haen viikonloppuna mun dopplerin kaverilta jolla se oli lainassa. Mulla se on ollut iso turva ja lievittänyt ahdistusta. Toki myöhemmillä viikoilla liikeseuranta oli paljon tarkempi mittari kun vauva liikuskeli ja joskus istukka edessä sai äänen kuulostamaan hassulta.
  • Tykkää Tykkää x 2
 19. k3ttu Tuttu foorumilla Lokakuiset 2021


  Joo, ja se on ihan luonteesta kiinni, että vaikka Tietää ettei välttämättä saa kuulumaan, ja jos ei saakaan niin miten siihen sitten todellisuudessa reagoi. Jokainen tuntee itsensä parhaiten, lopulta siinä vaiheessa kun se tilanne on päällä... :grin :confused:
 20. Chimichanga Peruskäyttäjä

  Täällä kaikki varmaan siirtyneet jo salaisiin keslusteluihin:cool14

Jaa tämä sivu