Synnytysoireita

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2015' aloitti M&S, 10 syys 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Tiuku86 Tuttu foorumilla

  Voi herranen aika näitä alapäätuntemuksia :sad001 tuntuu kuin ois puukko alapäässä. Alapäästä viiltää alavatsaan saakka ja kestää ehkä jonkun 1-10 sekuntia. Tiiä sitten onko nämä liitoskipuja vai supistuksia? Viime viikolla näitä tuli vain sillon tällön ja liikkeellä ollessa, nyt jopa istuessa.
 2. lumileopardi Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Ne ovat inhoja, täällä tulee niitä toisina päivinä enempi ja toisina onneksi vähempi...
 3. Pixieg Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  Tiuku, vaikea sanoa mitä ovat, mutta tuskin ainakaan supistuksia jos kesto on noin lyhyt. Ennemmin varmaan niitä sukkapuikkokipuja kohdunsuulta tai sit liitoskipuja. Jaksamista!
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. pellefantti Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  Mulle sanottiin äippäpolilla, että supistuksetkin voivat olla lyhyitä ja sykkivänkin tuntuisia.(siis pitää nekin nyt huomioida). Itsella niitä on ollut tuolla kohdunkanavassa. Muutoinkin mulla oli vasta pari päivää sitten ensimmäiset pitkäkestoiset supparit. Itselläni tais käyrällä näkyä toissapäivänä supistuksia, joita en ees ite tuntenut. :eek: Onneksi sukkapuikkokivut ovat taas olleet aika paikallisia, vaikkakin inhoja ja kivuliaita.
 5. Tiuku86 Tuttu foorumilla

  Pixieg; kiitti! Mietin itsekin, että varmaan jompia kumpia niitä. Neuvolan terkka sanoi, että minun menkkamaiset kivut (alavatsa-, selkä- ja reisikivut ja -polttelut ois suoistuksia). En tienny että ne on supistuksia...
 6. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Mä aina välillä ihmettelen, mitä kaikkea supistuksiksi sanotaan. Johtuu varmaan siitä, että on harkkasupistuksia ja synnytyssupistuksia, jotka vielä molemmat tuntuvat niin eri tavoilla eri ihmisillä. Lisäksi menkkakipukin on "kohdun supistelua" ihan ilmankin raskautta..ja aina löytyy joku, jolla paikat avautuu kaiken maan säryillä ja pistoksilla ilman niitä tavallisempia aaltomaisia, pidempiä kipusupistuksia. Mullekin joku sanoi, että sukkapuikkopistokset voi avata paikkoja..mutta ei ne ainakaan synnytyksen läheisyyttä mulla ole tarkoittanut. Olis joskus hauska saada joku tutkimustulos synnytyssupistustuntemuksista..mun tuntuma olisi, että suurin osa kuitenkin varsinaisessa synnytysvaiheessa kokee suht samanlaista aaltomaisesti nousevaa kipua vatsan puolella, joka voi säteillä reisiin, selkään ym. hermojen kautta myös voimakkaampina piikkeinä jossain päin keskikroppaa.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 7. Tiuku86 Tuttu foorumilla

  Tässä vaiheessa vähän epäilyttää, että tunnistanko edes niitä "oikeita supistuksia"... Vaikka varmasti ne kyllä sitten tulee huomaamaan, kun h-hetki lähestyy :D
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
 8. Aino J Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  Tiuku, huomaat juu varmasti :wink Mulle tuli ensisynnyttäjänä yllätyksenä, että supistuskivut tuntuivat vain selässä. Toki sekin on ihan yksilöllistä. Mulla ei myöskään tullut pitkiä supistuksia paitsi ehkä ihan lopussa. Muuten oli vain tosi kipeitä ja hurjan tiuhaan, mutta lyhyitä.
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 9. Leina Ihastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Tässä jännäilen onko synnytys lähtenyt käyntiin. Supistuksia tulee eikä uni tule. Mulla ne tuntuvat eniten mahassa. Lokakuun puolelle kuitenkin päästiin jos nyt vaavi päättää tulla :)
  • Tykkää Tykkää x 7
 10. Leina Ihastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Supistukset laantuivat viiden aikaan ja sain vähän nukuttuakin. Mies lähti töihin ja kai se on vaan aloitettava tämä päivä esikoisen kanssa. Kunnon supistuksia ne silti olivat. Aaltomaisia ja kivuliaita. Nyt sitten odotellaan, että alkaisivat uudestaan.
  • Tykkää Tykkää x 6
 11. Pauveli Naimisissa foorumin kanssa Lokakuunmammat 2015

  Mulla sama kuin Ainolla, supistukset tuntui selässä. En edes muista, että olisin huomannu mahan kovettumista keskittymisen ollessa selkäkrampeissa esikoista synnyttäessä.
 12. Triina Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015 Lokakuunmammat 2014

  Mulle oli myös yllätys, että supistukset tuntuivat eniten selässä, nivusissa ja reisissä. Nyt eilisestä lähtien särkenyt juurikin selkää ja reisiä.

  Kuukautiskipumainen jomotus on ollut myös melkoista. En tosiaan tiedä enteilisikö tämä synnytystä vai mitä. Tuskastuttaa.

  Toivottavasti Leinan supistukset palaavat ja saat pikkuisen syliin!!
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 13. Kia Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Peukut Leinalle! Toivottavasti et joudu valvomaan toista yötä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Ameeba Addikti Lokakuunmammat 2015 Huhtikuunmammat 2014 Toukokuunmammat 2014

  Mulla on ollut supistuksia viime torstaina ja perjantaina aika paljon kuten myös eilen. Viime yönkin hikoilin niiden kanssa ja välillä nukuin sikeästi univelkojani pois. Sukkapuikkokipuja myös. Kuitenkaan en usko, että ihan vielä tulee lähtö kun ei ollut niin kivuliaita tai säännöllisiä. Mutta ehkä tässä kuitenkin tapahtuu aika paljonkin. Iik, jännittää!
  • Tykkää Tykkää x 2
 15. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Mun yösupistelut loppui jo kahdeksi vuorokaudeksi, mutta tänä aamuna taisi tulla limatulppa. Kyllä tää vielä tästä lähtee. 40+3 tänään.
  • Tykkää Tykkää x 13
 16. Leina Ihastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Nämä tuli alle viiden minuutin välein, sitten yhtäkkiä vain loppuivat. Useamman tunnin sitä kesti, kävin suihkussa ja otin Panadolin ja jatkuivat silti. Kai tässä edetään hitaasti tällä kertaa. Väsyttää ihan mielettömästi ja vatsa on sekaisin. Blaah.
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 17. Kia Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Hyvää se tietää Leina!
  • Tykkää Tykkää x 2
 18. neito141015 Peruskäyttäjä

  Minä oon nukkunut viimeiset kolme yötä niin älyttömän hyvin, että oon ihan superonnellinen. Muutama vessakäynti yössä, mutta samointein oon uudelleen nukahtanu ko sänkyyn päässyt. Omassa pienessä mielessäni oon ajatellut, että ehkä minun kroppa valmistuu tällä tavalla tositoimiin :D
  • Tykkää Tykkää x 5
 19. Annelia Aloittelija

  Mulla koko eilisen tosiaan alaselkä ja reidet tosi kipeät ja kova paine alakerrassa, illalla aaltomaisia supustuksia muttei vielä säännöllisinä. Yön nukuin kun tukki kertaakaan heräämättä ja tänään ei mitään, että eipä sitten vielä lähtenytkään käyntiin. No ootellaan, ootellaan ja tsemppiä kaikille muillekin näihin loppuhetkiin!!
  • Tykkää Tykkää x 7
 20. jnk Tuttu foorumilla

  Kuulostais kyllä tosi lupaavalta Annelia!

Jaa tämä sivu