Synnytysoireita

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2015' aloitti M&S, 10 syys 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Sussu83 Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  Mä olisin jo niin valmis synnyttää! Mä oon nähnyt viimeöinä useamman kerran unta että oon synnyttämässä. Kyllä harmittaa kun herään ja huomaan että täällä kotona vielä ollaan pallomahan ja kipujen kera.. Kotonakin on kaikki jo valmiina. Isosiskot odottaa malttamattomina vauvaa. Meidän herkkis 4v. itkeä tirautti yks päivä ja sanoi että haluais jo nähdä vauvan :,) On nää lapset vaan niin ihania :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 6
 2. jnk Tuttu foorumilla

  Mä kans toivon että synnytys lähtis käyntiin. Huomenna bebe olis täysaikainen eli senkin puolesta vois jo tulla ulos. Yritän kyllä joka päivä maanitella sitä syntymään :D Ja lupaavia kipuja sekä suolen toiminnan vikastumista on havaittu
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. MamaXfive Peruskäyttäjä

  Mä puolestani toivon, että menis ainakin laskettuun päivään synnytys. Paljon on tehtävää vielä (tosin vauvaa varten on kaikki tarpeeksi valmista; vaatteet hankittu ja pesty, vaunut putsattu, sänky pedattu jne). Toistaiseksi mammis on mennyt lähinnä kivan puuhailuun, olen vähän yrittänyt ottaa takaisin sitä, mitä kesällä en järkyttävän työmäärän takia ehtinyt: urheillut, nähnyt kavereita, käynyt hemmotteluissa, reissuissa ja sisustellut. Vielä hetken haluan puuhata ja sitten vielä tylsistyä ennen kuin pieni tulee. Mut jos tulis jo ensi yönä, niin kaikki olennainen ois valmista. Mä oon vaan liian hyvä keksimään kaikkea hössötettävää.
  • Tykkää Tykkää x 5
 4. Lingon Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Minä voisin ensi viikolla ottaa vauvan syliin ja maanantaina onkin jo 39 viikkoa kasassa. Vielä on joitain juttuja tehtävänä, eikä isompia vaivoja ole, mutta odotan jo kovasti käynnistymistä ja aion viimeistään maanantaina alkaa kunnolla yrittää vauhdittaa ulostuloa. :)
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Optimistinen Optimistinen x 2
 5. MamaXfive Peruskäyttäjä

  Mitkäs ne vauhdittamiskeinot sitten ois?
 6. Leina Ihastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Seksi, sauna ja siivous?

  Täällä toivotaan, että vaavi malttaisi olla masussa viikolle 37 ja sitten on lupa tulla! Mieheltä jos kysytään niin viikko siitä eteenpäin olis parempi :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Urbaanitarinoita riittää, mutta mulla yks kaveri "vauhditti" synnytyksen alkua olemalla muuttoapuna joitain päiviä ennen la. No, vedet meni holahtaen seuraavana päivänä, mutta kroppa ei muuten ollut valmis synnyttämään ja käynnistys kesti kauan ja oli kivuliasta. Toinen lapsi tällä kaverilla menikin sitten yliajalle ja käynnistyi suppareilla, kun ei lähtenyt muuttopuuhiin. :D Tiedä näistä, olisko noin mennyt muutenkin, mutta vähän tuntui, että vedet meni "etuajassa" ekassa synnytyksessä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Pauveli Naimisissa foorumin kanssa Lokakuunmammat 2015

  Jalkapohjissa synnytyksen käynnistäviä akupisteitä? Jooga-ohjaaja ei uskaltanut hierotuttaa meidän jalkapohjia golfpallolla tämän takia... Kuullut tarinoita puolesta ja vastaan.
 9. MamaXfive Peruskäyttäjä

  Vyöhyketerapiassa voi käydä paineluttamassa kohtua, eli jalan sivussa, nilkan kohdalla olevan pyöreän luun alueella olevaa kohtaa. Enempää en tiedä, mut näin vastasi vyöhyketerapeuttiystäväni kun kysyin tuota Pauvelin mainitsemaa jalkapohja-asiaa.
 10. Agape Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

 11. Hannah Peruskäyttäjä

  Nyt Kättärin käyrillä, lapsivesitesti positiivinen ja sormelle auki. Veristä vuotoa tulee ja sattuu vatsaan koko ajan vähän, välillä enemmän. Apua, tuntuu etten ole valmis vielä tähän...
  • Tykkää Tykkää x 18
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 12. Zade Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  Tsemppiä ja voimahaleja Hannah. :Heartred
 13. Kia Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Vauvahan lähettää verenkierron kautta signaalin äidin keholle, kun on valmis syntymään. Siitä slkaa äidin osuus.

  Vyöhyketerapiasta oon kokenut vain, että se rentouttaa ja saa nesteet kiertämään, mutta akupunktion voiman on saanut tuta aikanaan erittäin hankalaan migreeniin. Olin pari vuotta aivan riippuvainen akuhoidosta.

  Akupisteitä on, joita ei saa käsitellä raskaana olevilta. Esim. nykyinen fysioterapeuttini välttää hieroessaan tiettyjä nilkan ja jalkaterän alueita. Täällä päin vaikuttaa eräs vanhus, joka mielellään "käynnistelee synnytyksiä ottamalla tulpan pois" tiettyjä pisteitä käsittelemällä. Monet kertovat synnytyksen alkaneen parin päivän sisään kun ovat käyneet siellä. On ikäviäkin tapauksia monta. Mun ystävä kävi kyseisen mummun luona kahdessa raskaudessaan ja molemmilla kerroilla istukka irtosi ennen aikojaan. Ei uskonut käsittelyn vaikuttaneen asiaan. Henki oli lähteä äidiltä sekä vauvalta. Vaarallisempi kerta oli se, jolloin laskettu aika oli vielä kaukana, ja mummo oli hoitanut muita raskausvaivoja pisteitä käsittelemällä. Eihän voi tietää, mitä mummon käsittelyn vaikutus todella on, mutta itse en kokeilisi. Onhan kulttuureja, joissa akupainelulla tehdään abortteja.
 14. TNHT Aloittelija

  Täällä ollaan kans toooodella ristiriitaisissa tunnelmissa synnytyksen suhteen... LA 3.10 eli hyvinkin PIAN.
  Mutta saadaan avaimet uuteen asuntoon 30.9 niin tässä jahkaillaan aloitetaanko pakkaamaan tavaroita ja eletetään pahvilaatikoista, vai muutetaanko suosiolla vasta lokakuun lopussa?!

  Ja vielä ois se supersyyskuukin tulossa, ett kuinka moni meistä sitten poksahtaa :wink
 15. pimmi85 Tuttu foorumilla Maaliskuiset 2021

  Niin, se on se täydellinen superkuunpimennys tulevana maanantaina. Ois kyl aikamoista jos useampi synnyttäisi kyseisen kuunpimennyksen aikaan. Ois myöhemmin jännä kertoa synnyttäneensä "punaisen kuun aikaan".
  • Hauska Hauska x 4
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. Zade Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  Voiko tää kyseinen superkuunpimennys vaikuttaa synnytyksen alkuun? Mä oon ihan pihalla. Mihin aikaan tää on? Mulla on maanantaille varattu vielä kampaaja-aika. :-D
  • Tykkää Tykkää x 4
 17. pimmi85 Tuttu foorumilla Maaliskuiset 2021

  Alkaa n. klo 5.11 ja loppuu n. klo 6.23.
 18. Kia Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Mulla nyt vaan jotenkin kauhistuttaa koko ajatus synnyttämisestä. En kai ole vielä tarpeeksi kipeä. Yöunet ollu hakusessa, semmoista torkkumista ja pissalla ravaamista. Päiväuni ei jostain syystä tule vaikka mahdollisuus olisi. Oon UUPUNUT. Saisi muutaman yön oikeasti levättyä, vois mieli synnytyksen suhteen muuttua. Taas tullut sellainen typerä olo että en ollenkaan luota siihen että meille tulisi oikea vauva. Siis uskon kyllä että hän tuolla sisälläni tyytyväisenä kellii ja kasvaa hyvin, mutta et saisin hänet syliini?? Aivan ufoa.

  Nyt lähden ulos ja yritän koirulin kanssa saada kunnolla happea. Maha on kerrankin suhteellisen kivuton. Raskausvyö on in.

  Onko teillä maha pullistunut eteenpäin laskeutuessaan? Mulla suorastaan huvittavan näköinen soikula suoraan eteenpäin, niin kuin suunnaton luumu. Ei ihme että kudokset väsyvät. Kuin raahaisi jotain kiven järkälettä.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 19. Tiuku86 Tuttu foorumilla

  Sukkapuikkokipuja, vatsavihlontoja, menkkakipuja ja outoja kipuja emättimessä. Viime yönä kyljen kääntökin oli tuskaa jälkimmäisen oireen kanssa. Vauva edelleen perätilassa. Joten en usko että tässä vielä mitään tapahtuu.
  Neuvolassa kysyin taannoisesta housujen kastumisesta ja terkka oli sitä mieltä että saattoi ollakin lapsivettä. Nyt pitää vaan toivoa, ettei ainakaan kahteen viikkoon vielä tulis enempää.
 20. Lingon Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Ei kai sitä liikaa voi vaikuttaa, mutta nyt olen yrittänyt itse ottaa rauhallisesti, että lapsenvahti ehtii perille (anoppi tulee tänään). Esim. lenkkeilyä en ole uskaltanut reiluun viikkoon, mutta huomenna voisi taas voinnin mukaan mennä. Saunakin pitäisi siivota ja ehkä sitä seksiäkin voisi kokeilla. Viime kerran jälkeen tyyppi päätti laskeutua alaspäin ja edistää siten tilannetta. Liekö sitten sattumaa. Myös piikkimattoa haluan kokeilla piiiiiitkästä aikaa. Tulee kun tulee. :)

Jaa tämä sivu