Synnytyksestä palautuminen

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2015' aloitti M&S, 9 loka 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Joo heti soittoa Kattika! Mulla tuli ekassa synnytyksessä hirveä kasa tikkejä ja eppari tehtiin eikä kivut olleet yhtään sun kuvailemia! Tosin murtunut häntäluu vei silloin vähän voiton muista kivuista..mutta kuulostaa kyllä siltä, että jokin hidastaa sulla paranemista.
 2. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Kauan tää yöhikoilu jatkuu?! Ihan tolkutonta menoa. :D
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 3. Hepsuli Ihastunut foorumiin

  Mulla ei ole enää aina hiki vaan joinain yönä. Ehkäpä helpottamassa. Eli synnytyksestä melkein 6vkoa.
 4. Aino J Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  Mullakin on hikoilu loppunut, kolmisen viikkoa synnytyksestä kesti.
 5. pimmi85 Tuttu foorumilla

  Minäkin hikoilen välillä aivan mahottomasti. Aivan ku olis helle 24/7.
 6. nupu Aloittelija

  Kolme vrk synnytyksestä ja kotona. Hetki jota oon odottanut: pääsee lattialle makaamaan selällään jalat koukussa. Ai juma että tekee selkänikamille hyvää! Oon odottanu tätä jostain raskauden puolivälistä asti.
  • Tykkää Tykkää x 4
  • Hauska Hauska x 3
 7. Leina Ihastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Voiko jälkivuoto loppua viikossa? Yön aikana siteeseen ei ole tullut mitään. Ei sillä että haittaisi.
 8. Justiina Tuttu foorumilla Toukomammat 2018 Lokakuunmammat 2015

  Mulla "loppui" kans viikon jälkeen, mutta edelleen tulee välillä vuotoa. Mutta pikkuhousunsuojalla pärjännyt siitä asti. Nyt synnytyksestä siis vajaa 4vkoa
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Kia Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Tosi paljon menetit verta Kattika. Saitko lisäverta?

  Mulla meni sectiossa verta 900ml ja hg 78 (ennen synnytystä 118), viikon kuluttua nousi 87. Silloin tiputettiin 1000 yksikköä jotain veren ainesosaa jonka tarkoitus auttaa verta itse kohottamaan hemoglobiinia. En edes yritä tällä imetysdementiapäällä muistaa tarkemmin. Homma uusitaan vk kuluttua ellei vastetta.
 10. intsu Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  Joko muut on miettineet ehkäisyasioita? Mulla olis tälläviikolla jälkitarkastus ja täytyisi päästä jonkinlaiseen lopputulokseen ennen sitä.. Kierukkaa olen miettinyt, sekä kupari että hormoni. Kumpi sitten parempi..?
 11. Pauveli Naimisissa foorumin kanssa Lokakuunmammat 2015

  Intsu muistaakseni kuparikierukka ei ole enää suositeltu. Laitetaan kyllä, jos hormonaalinenkaan ei käypänen vaihtoehto. Itsellä vielä tovi aikaa miettiä; mutta tällä hetkellä mun mielessä joko hormonikierukka tai ehkäisykapseli.
 12. intsu Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  Okei.. En ole käyttänyt hormonaalista ehkäisyä vuosiin ja luonnollisestikin hiukan jännittää palaanko sen myötä hormonihirviöksi. Mutta ymmärtääkseni kierukka vaikuttaa paikallisemmin, eikä välttämättä aiheuta samantyyppisiä sivuoireita kuin e-pillerit..? Myös migreenioireisto on itsellä pahentunut nyt kahden raskauden myötä ja jännittää kuinka hormonaalinen ehkäisy siihen vaikuttaa.
 13. Pauveli Naimisissa foorumin kanssa Lokakuunmammat 2015

  ^ sulla on syyt miksi hormonaalinen ei välttämättä sopis. Toivottavasti on hyvä lääkäri sun kanssa pohtimassa vaihtoehtoja. Esikoisen jälkeen mulle yritettiin tyrkyttää minipillereitä ja lääkäri ei ollut edes kiinnostunut puhumaan muista vaihtoehdoista. Nyt oonkin vähän yrittänyt paremmin miettiä vaihtoehtojani etukäteen.
 14. Hepsuli Ihastunut foorumiin

  PMe ollaan nyt tähän asti menty kondomilla. Jälkitarkastus on pian. Mies haluaisi että ottaisin pillereitä, mutta mulle ne ei sovi. Aiheutti liikaa mielialan vaihtelua vaikka söin minippillereitä. Epäilen myös että ne estivät meidän lasten teon vielä kauan sen jälkeen kun pillerit lopetin. Kuitenkin haluaisin vielä pitää sen vaihtoehdon auki että haluankin toisen lapsen. Täytyykin puhua tuosta kierukasta. Itsekin pidän enemmän"paljaasta" mut jos ei ole muita vaihtoehtoja niin kondomi saa kelvata.peruutan, en todellakaan halua kierukkaa. Miehen vasektomia on näköjään peruttavissa oleva operaatio. Mahtaisiko mies suostua siihen.
  Last edited: 26 loka 2015
 15. Sussu83 Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  Mulle ei sovi mikään muu hormoniehkäisy paitsi just toi hormonikierukka. Siitä erittyy paikallisesti niin pieni määrä hormonia ettei kyllä yhtään arvais et hormoniehkäisyä käyttää. Ei tosiaan vaikuta muuhun kroppaan eikä muuta sua hirviöks :D Ihan huippu! Aion ehdottomasti hommata sen kunhan vaan pääsis jo sinne jälkitarkastukseen!! Tässä on alkanu jo halut hyrrätä aika kiivaina puolin ja toisin et vaikeeta jo tekee! Vielä ei uskalla kokeilla yhdyntää, kun vasta 5pv synnytyksestä ja hieman on jälkivuotoakin. Viimeks meni 2 viikkoa kun uskallettiin kokeilla.
  • Hauska Hauska x 2
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 16. Hepsuli Ihastunut foorumiin

  Me kkokpiltiin eka kertaa kolme viikkoa synnytyksestä ja mies pelästyi kun vuosin sen jälkeen. Nyt kun mulla oli ne menkat niin voin sanoa että nyt vasta niiden jälkeen nautin seksistä ja jumppa on tehnyt tehtävänsä :wink
  • Tykkää Tykkää x 2
 17. intsu Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  Juu niin olisi. Luulen kuitenkin, että lähden kokeilemaan hormonikierukkaa. Kun on tuosta kuparisestakin tullut lueskeltua niistä ei niin mukavista sivuvaikutuksista; kivuliaat runsaat kuukautiset yms. Mutta katsotaan. Onhan tässä vielä muutamia tunteja aikaa mietiskellä.. Yösyötöt on muuten hyvää aikaa googlailla kaikkea tärkeää. Tai siis yöröyhtäytykset. Meillä kun poikaa on yleensä pidettävä pystyssä pidempi tovi.
  Vähän kateelisena lueskelen noita hepsulin seksijuttuja. Täällä kun kuivakausi jatkuu vielä tovin. Ei vaan uskalla edes ajatella koko yhdyntää vielä, vaikka synnytyksestä jo pian se 6vk.
  • Hauska Hauska x 1
 18. Kattika Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Miulla laski kanssa hg 79:ään. Sain kaksi pussia verta (nousi 96) ja ohjeen ottaa rautatabuja kaksi kertaa päivässä. Otin kuitenkin vaan silloin tällöin ku ne sai mahan kovaksi. Olin siis todella yllättynyt kun hg oli noussut kahdessa viikossa 119.

  Tänään kävin lääkärissä ja sain tosiaan antibiootit. Onko kellään tietoa voiko ne sekoittaa tuon pikkuisen massun jos menee rintamaidossa häneen? Syötin pojalle jo aiemmin maitohappiksia, mutta ne taisivat sekoittaa mahaa entisestään. Niin lopetin niidenkin antamisen. Ehkä nyt kannattaisi antaa kuitenkin varmuuden vuoksi.
 19. intsu Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  Kyllä valitettavasti äidin ab-kuuri lähes poikkeuksetta saa vauvan vatsan sekaisin ja kipeäksi. Meillä poika taisi samanpäivän aikana alkaa valitella vatsaansa ja kakka muuttui antibioottikakaksi, eli vihertävää ja haisee erilaiselle kuin maitokakka.
 20. Kattika Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Voi kökkö :sad001

Jaa tämä sivu