Mie maistatin eilen mansikkaa, kun tein mansikkamustikkarahkapiirakan.
Mansikat siis miehen vanhempien kasvimaalta, joten niiden alkuperän hyvin tietävänä uskalsin antaa. Pakastemansikka kun oli niin sulatin ensin ja kuumensin kumminkin vielä mikrossa ja sit soseutin haarukalla. Ja ai kun oli namia :) en siis oo lisännyt pakastemarjoihin sokeria pakastusvaiheessa, jotkuthan ilmeisesti tekee niinkin?
Mustikkaa pitänee antaa maistella myös, sitä jäi muutama pussillinen vielä.
Mitenhän puolukka, onkohan miten menestys kun on aika kirpakka...
Luin eilen illalla MLL:n sivuilta, että saisi lisätä mm puolukkaan sokeria jotta maistuisi lapselle paremmin, mut oon vähän epäileväinen ja ehkä halutonkin lisäämään sitä.. siks mietin, kannattasko puolukka ottaa vasta joskus hamassa tulevaisuudessa?
Maanantaina 5kk! Ja saa pikkuhiljaa ruveta ottamaan viljat ja lihat (kirjoitin tähän viljat ja sokerit
) soseisiin mukaan..
miun vauva on kohta jo iso....