Kyllä mä söin viimeksi huoletta pepperonia pizzassa. Mun mielestä kaikkea listerian tai toksoplasmoosin takia kiellettyä voi syödä, jos se on kunnolla kuumennettua. Pari kertaa oli ongelma, kun oli vaikea tietää onko raaka-aine kunnolla kuumennettu vai ei. Esim. parmankinkkua en pizzassakaan uskaltanut syödä, koska joskus se näytti siltä että olisi lisätty uunin jälkeen tai vasta ihan kypsennyksen lopussa. Samoin esim. paahdettu tai grillattu vuohenjuusto pihvin päällä, ei voi olla riittävän kuumennettua ellei ole pelkkä sulanut klöntti.
Itse olin juuri noista bakteereista erityisen tarkka, koska niistä on kunnon näyttö että ovat oikeasti vaarallisia. Osa muista aineista taas tuntuu päätyvän listalle "varmuuden vuoksi", kun ei voida pitää täysin varmana ettei ko. aineen käyttö saattaisi pikkiriikkisen lisäisi tilastollista riskiä johonkin ongelmaan. Niissä saatoin käyttää maalaisjärkeä ja nauttia pieniä määriä harvoin. Samoilla linjoilla ajattelin mennä nytkin.