Raskaus ja liikunta

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2015' aloitti Hani89, 15 helmi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Heippa pilvikirsikka. Mulla muuttui la np-ultrassa juurikin tuoksi 28.9, mutta en enää halunnut vaihtaa syyskuun puolelle. :) Olen myös kokenut tuon varhaisen supistelun ongelman ekassa raskaudessani..nyt tokassa olen ottanut niin rauhallisesti, että ei ole vastaavaa. Urheilut jäi jo plussatessa, kun lämmöt nousi sen verran..sitten tuli huono olo ja väsymys..minkä jälkeen olikin jo maha pystyssä. Kävellä yritän enemmän, mutta urheilut jatkuu sitten myöhemmin.
 2. pilvikirsikka Ei muuta elämää Helmikuiset 2022 Joulukuun äidit 2019 Syyskuunmammat 2015

  No kappas :) Mullahan vastas vielä rakenneultrassakin vauva pienempää, joten luulen että tää syntyy vasta lokakuun puolella. Kävelemässä minäkin oon käynyt ja muuten touhunnut, mutta ei kyllä pää kolmantena jalkana enää pysty menemään. Eipä tässä onneks enää pitkä aika ole, niin sitten pääsee taas urheilemaan ja ratsastamaan!
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 3. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Mulla siirrettiin ekassakin raskaudessa se 4 päivää taaksepäin ja lopulta syntyi 10 päivää yli lasketun ajan.. Eli kovasti uskon lokakuun puolella syntymiseen. Ekaa lasta juttelen marraskuisissa, mutta joulukuussahan poika on syntynyt (2013). :)
 4. jnk Tuttu foorumilla

  Tänään menossa kahvakuulaan, katotaan mitä vatsa sanoo! Tosin tajusin just et pitää ehkä hakea joku raskauspaita että kehtaan mennä sinne ettei maha vilku koko ajan.. D
  • Hauska Hauska x 1
 5. jemppu Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Mulla kans ekassa raskaudessa siirrettiin laskettua aikaa viikolla eteenpäin ja loppupeleissä jouduin odottelemaan käynnistykseen asti että saatiin poika pihalle... Hermohan siinä lopussa meinasi mennä! Nyt yritän asennoitua siihen että tämä syntyy vasta marraskuussa, jotten ahdistu lopussa. Ja kaikille ollaan myös sanottu että syntyy loka-marraskuun vaihteessa. La 21.10 :) (Tää ei nyt varsinaisesti liittynyt tähän raskaus ja liikunta ketjuun mitenkään... :D)
 6. Hepsuli Ihastunut foorumiin

  Olen yrittänyt pikku lenkeillä käydä, mutta jo 3km lenkki oli mulle liikaa. Kaks supistusta ja armoton pissahätä vaikka just ennen lähtöä olin kotona käynyt. Mä en kyllä osaa kävellä rauhallisesti..että ehkä siksikin alkoi supistaa. Toinen supistus kesti puoli tuntia vaikka olin jo ehtinyt kotiin ja istumaan.
  Oon kyllä pystynyt touhuilemaan kaikenlaista pihallakin. Ainoastaan kyykkiminen tuottaa taas lisää suppareita.

  Viikonlopun harrastetapahtuma ei oikein jaksa innostaa, kun siellä on bajamajoja ja yks sisävessa missä on hiton kuuma aina. ..varsinkin siis jos on pissahätä tunnin välein.
 7. jnk Tuttu foorumilla

  Olen kyllä hävettävän vähän liikkunut nyt kesän aikana ja syönyt miten sattuu.. Sen nyt huomaakin painonnoususta ja selluliitista. Ajattelin että otan pienen loppukirin nyt elokuussa ja syyskuussa mahdollisuuksien mukaan. Suunnitelmissa olisi joka päivällä kävelylenkki, kevyt lounas ja muutama kerta viikossa vesijuoksua ja joogaa. Eiköhän sillä saa edes omatunnon puhtaaksi :p Painoa on tullut alkupainosta 12 kiloa ja terkkari oli sitä mieltä, että ei vielä paha mutta yli 15 kilon ei saisi mennä. Itsestä tuo 12 kiloa kuulosti aivan järkyttävän paljolta.
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Hepsuli Ihastunut foorumiin

  No mulla vaaka näyttää edelleen sen 6kg alkupainosta lisää. Ihmettelen että kuinkas niin vähän. Tosin kun olin vielä töissä poljin töihin ja mulla oli fyysinen duuni, mutta en oo nyt kahteen viikkoon ollut töissä eikä paino ole liikahtanut mihinkään suunta.

  Oon kuullu että uimahalliin ei enää jossain vaiheessa saa mennä..oliskohan sen kloorin takia emt.
 9. Pauveli Naimisissa foorumin kanssa Lokakuunmammat 2015

  Hepsuli, uimahallit taitaa olla kiellettyjä bakteerien takia. Uida saa, jos kohdunsuu on kiinni. Uimahallissakin.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 10. Kultakutri Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Harrastaako kukaan polkupyöräilyä? ratsastus oli pakko lopettaa kun 1-2 päivää treenin jälkeen oli alapää kuin hakattu :sad001. Pitäisi keksi joku hyvä urheilumuoto koska uinnista en tykkää
 11. Hepsuli Ihastunut foorumiin

  Mä vielä poljen, mutta joku sanoi että se just aiheuttaa hänelle suppareita. Mä kuitenkin oon polkenut kesät talvet että ehkä siksi mulle ei tuu siitä mitään. Toinen homma olikin sitten tuolla lenkillä kun oli niin paljon ylämäkiä kiivettävänä.
 12. jnk Tuttu foorumilla

  Mä poljin töihin aiemmin mutta nyt en oo tehnyt sitäkään. Lyhyempiä matkoja tosin poljen edelleen. Onneks ei oo pyöräilystä tullut mitään oireita. Kävelylenkillä alkaa välillä ikävästi pistää vatsaa
 13. Ameeba Addikti Lokakuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014 Huhtikuunmammat 2014

  Uimiselle ei oo estettä ellei tosiaan oo kohdunsuu auennut, kuten joku jo mainitsi. Ihan loppuraskaudessa en menisi ehkä paljuilemaan itse kun on aika bakteeripesiä. Mutta esikoisesta uiskentelin rv 37-38 saakka.
 14. MamaXfive Peruskäyttäjä

  Mä jouduin luopumaan triathlonpyörästäni n viikon 20 aikoihin kun matala kyyryasento alkoi sattua vatsaan. Siirryin vanhaan mummopyörääni, jossa leveät pyörät, pystyasento ja ei ole lukkokenkiä. Meinaan pyöräillä loppuun saakka, ellei tule ylläreitä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. jnk Tuttu foorumilla

  Jee, tunnin kävelyn jälkeen lonkka meni jotenkin sijoiltaan ja kaikki kiertoliikkeet tekee todella "mukavaa".. Vähän kun olis taas urheilija, ei oo tervettä päivää! Ens viikko taitaa mennä sittenkin vesiurheilun parissa ja kiropraktikolla.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 16. Sazu87 Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  Mä oon ratsastanut omalla luottohevosellani vielä viime viikolla viimeisen kerran, nyt päätin lopettaa kun päästään rv 30 piakkoin.. nyt ratsastus alkaa jo tuntua alavatsassa. Pyöräilemään olen sen sijaan alkanut ja oman maastopyöräni sain heti hylätä juuri tämän kyyryasennon vuoksi, mutta mummiskamallin pyörällä pystyy ajella hyvillä mielin :D
 17. Snygis 15 Naimisissa foorumin kanssa Syyskuunmammat 2015 Kesämammat 2018

  Tuohon uimiseen, osaako joku sanoa siis mille viikoille asti voisi turvallisin mielin uida? Itse tykkään vedestä kovasti ja vasta eilen kuulin että uida ei saisi lopussa ollenkaan
 18. Pauveli Naimisissa foorumin kanssa Lokakuunmammat 2015

  Mä uisin ainakin ihan rauhassa 35-36 viikoille asti. Sillonhan on lääkärineuvola (?) ja sieltä kysysin jatkot.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 19. jnk Tuttu foorumilla

  Olin itsekin miettinyt samaa kun viimeksi kohdunsuu tarkistettiin toukokuussa..
 20. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Ensikertalaisella pysyy yleensä paikat kiinni hyvin aika loppuun asti ja eiköhän tuo lääkäri ole viikoilla 35-36 ihan hyvä aika tsekata asiaa. Mä nyt en uimaan kaipaakaan, mutta mulla uudelleen synnyttäjänä ainaskin jo neuvolakorttiin merkattiin jotain 0,5cm auki -juttua. En tiedä, olisko tää nyt sit este, jos uida haluaisi. Olkaa iloisia kaikki yli 30 viikoilla liikkuvat! Toisilla pelkkä uimapuvun pukeminen tuntuu niin vaivalloiselta ajatukselta, että liikkumiset on suunniteltu monen kuukauden päähän. :D Supistelee kyllä niin maan mainiosti pelkkä sohvalta nouseminen..

Jaa tämä sivu