Raskaaksi 2019

Keskustelun 'Kuumeiluklubit' aloitti Äiti1977, 26 huhti 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Nipanderi Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun mammat 2017

  Noni, menkkajomot ei petä, äsken sen verran punaiseen viittaavaa, että kp1 huomenna, ellei sit tuu mitään tipittelusessiota tähän vielä. Toivottavasti ei. Sit pääseekin taas yrittämään:happy:
  • Tykkää Tykkää x 5
 2. Lilja- Peruskäyttäjä

  Täällä myös mahassa kouristelee siihen malliin että lähipäivinä kp 1 :hungover:

  Olen miettinyt josko kävisin aukiolotutkimuksessa yksityisellä, kun julkisella ei tutkimuksiin pääse vielä puoleen vuoteen. On vain niin vahva tunne siitä ettei tämä onnistu, jossain on vikaa.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 3. Lilja- Peruskäyttäjä

  Aivan ja tänään dpo 12 nega :sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 7
 4. Jesbe Naimisissa foorumin kanssa

  Tiedän ton tunteen, mulla oli aika aukkariin mut kun oon toistuvasti raskautunut niin se ei oo ongelma vaan se pysyminen..

  Nytki runsas vuoto mut ilman kipuja toistaiseksi.. Jotenki toivoo et se olis ollu muuta mut kyl aiemmat kokemukset opettaa.. Nyt kohta pääsee näkee ultrassa kohdun ja onhan se hirvee ku tietää et joko tyhjä tai sitten pitää tyhjentää. Huoh. Rankkaa, en tiedä miksei se eka vois vaan tulla niin sit olis kohta 6 vuoden unelma täytetty..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 9
 5. Jukkapalmu23 Tuttu foorumilla

  Mä oon miettinyt samaa... Tammikuussa ois loma ja oon vakavissani miettinyt et kävisin sillon aukkarissa. En nyt jaksaisi ite odotella vielä ensi kevääseen ennenkuin tutkimuksiin pääsisi. Ja vaikka olen yrittänyt miettiä että tämä puolisen vuotta yritystä ei ole vielä pitkä aika, mut tuntuu masentavalta että vielä toinen samanlainen puolikas edessä ennenkuin mitään tutkittaisiin
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 6. jannn Naimisissa foorumin kanssa

  Nii mäki oon miettiny.. Mut ehkä eka soitan tk ku menkat alkaa.. Ja oonhan kerran raskautunut, mut en tiedä missä vika ettei uudelleen. Tai ehkä se tapahtuu lähiluukausina :angelic::hilarious: tekis mieli vaan odottaa et kyl se JOSKUS sieltä tulee mut ku haluisin raskaaks puolen vuoden sisään enkä vuoden päästä.. Tosin eipä taitais hoidotkaan alkaa kun ehkä keväällä inssillä, ja ei oikein inssiin luottoa muutenkaan. Ens kiertoon omenaviinietikka ja aspirin ja sen jälkeen taas letrot :woot:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 7. Aida* Tuttu foorumilla

  Testasin Sofin epäherkällä puhtaan negan.:arghh: Enpä olisi tarvinnut tähän saumaan vielä sitäkin ongelmaa, että kierrot alkavat venyä.:meh: Nyt siis kp30/23-28. Ovista en löytänyt, joten ovuloimaton kierto on todennäköinen. Tai kai on sekin mahdollisuus olemassa, että ovis tapahtui vain tosi myöhään ja ne menkat ei vielä ole edes myöhässä...

  Mutta olen edelleen sitä mieltä, että oli kivaa haaveilla. Edes yhden päivän.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 12
 8. Hanni_ Peruskäyttäjä Joulukuun äidit 2019

  Huutelen taustalta että mullahan meni 6kk ekaan plussaan joka meni kesken ja siitä meni n.5kk ja plussasin joka nyt on tähän asti ainakin ollut kyydissä :happy: tiedän kokemuksesta että se vuosi tuntuu pitkälle ajalle, mutta toisaalta se menee lopulta äkkiä ja mustakaan ne tuskin olisi löytänyt mitään kummempaa vaan lähettäneet kotiin yrittämään kun on kyse perusterveestä alle 30v :happy: Se on hankalaa, mutta mä jätin kaikki vippaskonstit ja testit ja aivan kaikki ja kyllä ressitasoputosi ja lopulta tämä ilmoitti tulostaan :hilarious: ainoa mikä mulla oli käytössä oli mammavitamiinit
  • Tykkää Tykkää x 3
 9. tiinaO_o Tuttu foorumilla

  Saatu sairaalalta aamen että vuoto oli tosiaan normaalit menkat ja niukkuus johtuu siitä, että menkat alkoi suht pian tyhjennyksen jälkeen.

  Eli uusi, ehkä viides yrityskierto käyntiin ja uutta matoa koukkuun. Jospa saisi otettua rennosti ja nakkaisi kiertopäivät hetkeksi roskiin.
  • Tykkää Tykkää x 8
 10. Azzeliini Peruskäyttäjä Heinä-äidit 2020

  Monet täällä samoissa vesissä kun itse, että testailla ehkä vois... En vaan perhana uskalla! Sit menee ihan masiksen puolelle jos nega tulee. Itsellä myös just sellainen fiilis, kuin joku toinenki kirjotti täällä, että ihanaa ajatella et vois vaikka olla raskaana Mut perjantaina testaan viimeistään jos ei oo menkat vielä alkanu.

  Isot halaukset Kp1 kohdanneille vähän tuntuu että seuraan ke-pe akselilla perässä. Nyt kp29 (29-31). Sellaista juilintaa nivusissa ja tissitki kipeät. Ne on kyllä nyt ollu kipeät melkein oviksesta asti(ei oo ennen ollu) nyt ollu luget käytössä dpo 4-> iltaisin että voisko se tehdä? Onko jollain kokemusta? Hormoniahan se on toki, haluis ajatella että nyt se on ”raskautumiskipeytymistä” mutta mene ja tiedä.

  Onnea plussanneille❤️ Toivottavasti kyytiläiset pysyy mukana⭐️

  Joka päivä luen viestejä ja mukana elän monenki jutuissa välillä kyynelien ja välillä ilon kera. Voimia ja iloa yritykseen meille kaikille
  • Optimistinen Optimistinen x 3
 11. Evelyn8 Peruskäyttäjä Eloäidit 2020

  Täällä kp1 :sad010uutta kiertoa kohden siis. Tästä lähtien kyllä tietää, ettei mitkään oireet tarkoita yhtään mitään.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 16
 12. Vausa Tuttu foorumilla Helmikuiset 2021

  Oon mä miettinyt yksityistäkin gyneä, mutta en oo nyt vielä siihen ryhtynyt. Luvattiin kuitenkin julkiselta, että päästään jo 6kk jälkeen lapsettomuuspolille. Toki se et sinne saa lähetteen 6kk jälkeen ei vielä kerro mitään siitä, kauanko menis että oikeasti sais jotain apukeinoja käyttöön... Pitää nyt kattoo kauanko mulla kestää kärsivällisyys tässä luomuyriyksessä tiputtelun kera. :/
  • Sympatiaa Sympatiaa x 7
 13. tiinaO_o Tuttu foorumilla

  Jos jotain lohtua niin ainakin meitä on muutamia ketkä menee about samaa kiertoa ja päästään taas jännäilee samoihin aikoihin. Tsemppiä :Heartred
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
 14. Nipanderi Naimisissa foorumin kanssa Joulukuun mammat 2017

  Lugeista tulee kyllä kaikki muut "raskausoireet" paitsi THE tunne. Oon käyttänyt joku puoli vuotta kohta.

  Tänään yritetään taas soittoa klinikan kanssa, sanoin et jos ei ehi soittaa, ni hoitaisi sen lähete asian ja lisää lugeja reseptille. Katsotaan kuinka tänään käy.

  Aida:sad010. Olin ihan varma, että nyt olis tullu teillekin plussa. Kyllä tää plussa-aalto nyt pyyhältää taas meistä konkariyrittäjistä ohi:smiley-angry017
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 15. StellaMom Ihastunut foorumiin

  Moi, joo olen aika varma että 3vkon päästä oli suht tyhjä testi, mutta klimppejä tuli ulos vielä viikolla 4 ja 5, eli jotain materiaalia siellä oli kyllä. Sitten vuoto muuttui, tuli limaa ja se ei ollut sellainen holahtava enää, eli arvelen menkkojen alkavan kesken niitä. Nyt kolmatta päivää ilman mitään vuotoja ja Hallelujah sentään miten ihanaa :wacky: tässä kuussa tuskin yritetään aktiivisesti koska ei tee mieli tuon pitkän vuodon jälkeen stressaa ovistikkujen kanssa. Katsomme joulukuussa sitten uudestaan.
  Tähän voin sanoa että mulla tosiaan tuli 10pvä tyhjennusvuotoa, ja menkkojen aloituskohdalla alkoi toinen tyhjennysvuoto eli se voi olla juuri näitä sekavia juttuja. Tajusin ettei voi olla menkat koska ei ollut kipuja lainkaan. Toivottavasti selviää mikä sulla on!
  • Tykkää Tykkää x 3
 16. Aida* Tuttu foorumilla

  Kyllä aikalailla tosiaan masensi tuo nega. Kummasti herätti toiveita kun ei menkkoja tullutkaan. Valkkaria lorisee ihan urakalla, välillä on sellaista persikkaisen väristä. Mitähän tämäkin nyt on?!? Lähden pariksi päiväksi nyt reissuun ja katsotaan loppuviikosta olisiko kp1 suvainnut jo siinä vaiheessa tulla. Ja lääkäri kun meni sanomaan että minulla on säännöllinen kierto.:hilarious:
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. Jukkapalmu23 Tuttu foorumilla

  Jeps pitäisi itekin ottaa rennosti kevääseen saakka ennenkuin heittää kirvestä kaivoon :grin
  • Tykkää Tykkää x 2
 18. Nyytti Rakastunut foorumiin

  Täällä kp1 ja siten yk7 starttasi.
  Kierto oli nyt 27päivää ja luteaali 12.
  Ei muuta kuin kohti uutta yritystä. Pahoittelut muille kp1 kohdanneille :Heartred

  Meillä sairastaa koko trio ja käytiin äsken happihyppelyllä lähileikkipuistossa ettei ihan seinät kaadu päälle kotosalla. Kiva kun on tullu vähän lunta, niin lapsetkin viihty ulkoilemassa hyvin :)
  • Sympatiaa Sympatiaa x 8
 19. TiinuLiinu Tuttu foorumilla

  Ei ne menkat alkanut, ja uskaltauduin testaamaan. Tosin edelleen outo tunne tästä.
  Ei uskalla iloita yhtään.

  Attached Files:

  • Voittaja Voittaja x 30
  • Tykkää Tykkää x 5
 20. turotus Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018 Maaliskuiset 2021

  Onnea :love7
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu