Raskaaksi 2019

Keskustelun 'Kuumeiluklubit' aloitti Äiti1977, 26 huhti 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Spyro Peruskäyttäjä Maalisäidit 2020

  Mäkään en muista koskaan mitata
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. AZ Tuttu foorumilla Kesä-äidit 2020

  Onnea DeeDee plussasta ♥️

  Toivottavasti puhvis sinun viiva vahvistuu:happy:

  Täällä kp6 ja menkat taitaa olla ohi. Keskiviikkona se lääkäri aika ja vähän jännittää että mites siellä menee.
  • Tykkää Tykkää x 6
 3. Spyro Peruskäyttäjä Maalisäidit 2020

  Onnea Deedee :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Nipanderi Rakastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017

  Ankkurille tsemppiä uuden gynen kanssa, toivottavasti homma alkais selviimään.

  Az, mikäs lääkärikäynti? Joko lapsettomuusaaioissa vai muuten? En taas millään muista. Meitä on nyt niin monta, kun ollaan näissä lääkäreissä käyty:)

  Eaerlille onnea hyvistä uutisista.

  Tsemppiä uuteen kiertoon joutuneet ja piinapäiväilijät.

  Täällä dpo9, päätin etten testaa, mutta testasin nyt negan kumminkin. Oli mulla varmaan jollekin jotain vielä, mut aivot on jotenkin ihan sahanpurua:happy: tää meidän lapsi, joka normaalisti herää ennen sianpieremää, on nukkunut nyt muutaman päivän ekstramyöhään. Oon ihan sekaisin kun seinäkello, kun oon nukkunut liikaa:dead: väsyttää kahta kauheemmin:dead:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. AZ Tuttu foorumilla Kesä-äidit 2020


  Lääkärin varasin koska kierrot niin pitkiä (36-55 päivää) ja ei ole vielä yhtäkään plussaa tullut tän 9kk aikana kun on ollut yritys päällä.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 6. Jesbe Naimisissa foorumin kanssa

  Ovuloitko sinä? Mulla syy oli kun ovuloin vain silloin tällöin mutta nyt on ovis tullut kun niin selvät oireet ja ku luomusti tullu ovis ni oon sit heti tullu mut valitettavasti molemmat km. Esim sillon ku ovistesti mulla negaa ni oli ovis ollu ja kun plussaa niin en ovuloinut. Se oli sekava ku ei tiedä millon se aika on ..
 7. Jesbe Naimisissa foorumin kanssa

  Nytkään ei ole satavarma et millon ovuloin ku limat tuli 2 kertaa mut ellotus ja päänsärky sekä vatsan turvotus viittaa et ovulaatio oli sittenkin myöhemmin vaikka erittäin epätodennäköistä. Mulla myös hormoni erittyy hitaasti, tein sen clearblue plussa testin ja tuli plus mut niin haamu taas etten tiedä mitä uskoa.

  Toisaalta digi ehkä olis sit jos menkat myöhässä sen viikon... Saa nähdä oireita kyllä on vaikka muille jakaa uusin alkoi eli etova olo ja nälkäinen olo mut mikään ei maistu kunnolla. Sitten on nännit turvoksissa mutta se vatsan turvotus laski eli ihan hoikistunut silmissä parin päivän sisällä vaikka olen syönyt kyllä. Jos en plussaa niin melkoiset oireet on tullu. Mun hyvällä mielikuvituksella ei kyllä onnistu tuo etovan olon kuvittelu kun normisti etoo vain vähän ja nyt se on ihan kauhea ja kaikki hajut on huonoa. Kylmän väreitä tullut ja sitten äärimmäinen aineenvaihdunta joka minulle ei tyypillistä.

  On ihana ku juhannusviikolla tullu niin monta plussaa :Heartred
 8. NewMoon Rakastunut foorumiin Syysäidit 2020

  Onnea oikein paljon :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 9. NewMoon Rakastunut foorumiin Syysäidit 2020

  Vastailen jossain vaiheessa muillekin, piti tulla onnittelemaan vaan plussanneita! :Heartbigred

  Onnea siis!

  Pahoittelut kaikille joilla uusi kierto alkoi.

  Meillä on "virallisesti" tänään 8,5v täynnä yrittämistä. Ihme vuosipäiviä sitä pitääkin muistaa.
  Itkettää. Tää tuntuu niin toivottomalta. Maalailen piruja seinille et mitä jos ei onnistu hoidoillakaan. Et pystynkö elämään sen kanssa ettei tule vauvaa.. Hyvä lomamoodi siis:bounce
  • Sympatiaa Sympatiaa x 25
 10. Helena80 Rakastunut foorumiin

  Voimia sinulle :Heartred Olet ajatuksissa, pidän peukut pystyssä :smiley-angelic003
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 9
 11. Jesbe Naimisissa foorumin kanssa

  Voimia ja kyllä se onnistuu. Itsekin yritin vuosia mut nyt on usko et se onnistuu ku vaikka km niin silti Kyllä te onnistutte, tsemppiä, on teidän jo aika :Heartred
 12. NewMoon Rakastunut foorumiin Syysäidit 2020

  Kiitos :Heartred tää on vaan taas tämmönen vaihe. Kohta on toiveikkaana odottamassa piinapäiviä (jotka loppuu taas liian aikaisin..)

  Kiitos! Olen lukenut kohtaloista, joissa on jääty ilman lasta hoidoista huolimatta. Toki myös on mahdollista onnistua. Epätoivoinen olo vaan kun tässä ajassa ei oo muuta kuin ikää tullut melkein 10v lisää mut ei yhtään plussaa, ei mitään kiinnittymisyritystäkään ole ollut. Toki jos ja kun ne siittiöt ei pysty munasolua läpäisemään ni ei kai siinä sit voikaan onnistua. Ainakin icsi poistaa tän ongelman..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 8
 13. ankkuri Peruskäyttäjä

  Ihan lapsettomuusklinikalla kävin, ja vielä paljon kehutulla. Ehkä saattui nyt sit vaan mulle jotenkin huonompi kokemus. Mutta toisaalta rahaa yksityisen puolen varsinaisiin hoitoihin ei olisikaan, halusin vaan selvitellä tietyt asiat mahd. pian, niin siksi aloitin yksityisellä.

  Kunnalliseen pyrin saamaan meidät nyt jonoon, mutta terveyskeskusreitti tuntuu vievän taas 2 kk ylimääräistä + haluan vielä ton "ovis-ultran" ja toisen mielipiteen mun tilanteesta, joten menen nyt siis yksityiselle lääkäriasemalle (gyne toki erikoistunut lapsettomuusasioihin), ja toivon, että sieltä saisi lähetteen suoraan kunnallisen puolen lapsettomuusklinikalle, niin ei tarvitsisi odotella terveyskeskuslääkäriä vain lähetettä varten niin kauaa.
  • Tykkää Tykkää x 4
 14. NewMoon Rakastunut foorumiin Syysäidit 2020

  Clearbluen digi ovistestit on hyviä. Mä en oo ku tavallisia käyttänyt ja tykkään, ne kaksoishormoni jutut vaikuttaa vaikeilta.

  Ja sori negatiivisuus.
  Kyllä se taas ohi menee.. :shifty:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. ankkuri Peruskäyttäjä

  Ja toki muutrnkin kaikki tieto ja apu on toivottua ja tervetullutta :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 16. NewMoon Rakastunut foorumiin Syysäidit 2020

  Tilasitko raskauskeijulta?

  Toivottavasti saat vastauksia tuolta gyneltä!
  • Tykkää Tykkää x 3
 17. ankkuri Peruskäyttäjä

  Juu sieltä tilasin :)
  Ja toivotaan, että jotain vastauksia/tietoa saisin! Aivan liian pitkä ollut kyllä teidän(kin) taival, mutta uskon, että icsi tuo lopulta kaivatun avun!! Tsemiä!
  • Tykkää Tykkää x 2
 18. NewMoon Rakastunut foorumiin Syysäidit 2020

  Tässä itse mietin myös et pitäiskö tilata mut mies just sano et tarviiko niitä kun seksiä on säännöllisesti ja oviksen tiedän suurinpiirtein + hoidoissa ei tarvitse ainakaan nyt heti ovistestejä. Ni annetaan nyt olla.
  Oliko sulla siis huomenna se vai ens viikolla?
  Tsempit sinne! Ja kiitos!
  • Tykkää Tykkää x 3
 19. DeeDee Tuttu foorumilla

  Tsemppiä kaikille omiin tilanteisiin ja plussapuhuria:smiley-bounce016
  • Tykkää Tykkää x 6
 20. Nipanderi Rakastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017

  Aivan joo, no varmaan ihan hyvä käydä lääkärillä, onko sulla aina ollut pitkät kierrot, vai meinaatko jos ovulaatiossa jotain? Toivottavasti selviää. On tää niin kurjaa, kun ei plussia tule vaikka miten yrittää.

  Newmoonille jaksuhalit. Voi olla mies oikeassa, että pitää nyt vaan taukoa testailuista ja koittaa nauttia kesästä ja kerätä voimia syksyyn. Kumminkin voi ihan hyvin olla, että tosiaan teidän suurin ongelma on ne miehen siittiöt, niin se asia pitäisi ainakin syksyllä ratketa. Pidän paljon peukkuja.

  Jesbe vaan kyytiin plussa-aallolle. Mä tässä pohdiskelen mihin kohtaan poikkasis noi luget, viimeistään dpo14, en haluais turhaan pitkittää uutta kiertoa.
  • Tykkää Tykkää x 3

Jaa tämä sivu