Raskaaksi 2019

Keskustelun 'Kuumeiluklubit' aloitti Äiti1977, 26 huhti 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. jannn Naimisissa foorumin kanssa

  Voi vee.. kohta varmaan sit lähipiirissäki lisäännytään :sour: jos kuulen ni sanon et ei ainakaan mun ansiosta.. vaikka eihän sitä tiedä, jos tää stressi kaikesta muusta(kin) kuin lapsettomuudesta, auttais yhtäkkiä :angelic::rolleyes:
  • Hauska Hauska x 4
 2. Turvonnut Tuttu foorumilla Toukomammat 2018 Jouluäidit 2020

  Onneks oon välttyny kokonaan kuulemasta tommoista lausahdusta. enpä oo missään liikkunutkaan koska en tuota (mahdollisesti tappavaa) tautia tahdo! ja vaikka ei itse kuolis niin sitä kantais sit joko tietämättään tai tietoisena enkä antais koskaan itselle anteeks jos tartuttaisin lähipiiriin sen ja kuolisivat siihen.
  syntyvyyspiikit semmosta puhetta taas.. mä ainakin pihtaan minkä kerkeän kun en uskalla paneskella varmaan ennen esimmäistä ultraa :laughing002
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 3. turotus Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018 Maaliskuiset 2021

  Joo täällä toinen, tai somessa lähinnä törmännyt näihin "tehdäänpä nyt pikkusisaruksia näille kun kerrankin on aikaa." Joo hitsi ku ei itelle tullukaa mieleen mikään vauvojen teko, hyvä kun sanoit :finger:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 4. turotus Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018 Maaliskuiset 2021

  Aivan järkyttävä selkäkipu iski alkuillasta, alkuun muistutti enemmänkin menkkapolttoja ja nyt kipu tuo mieleen lähinnä kestosupistuksen. En mielestäni ole loukannut selkää mitenkään, että mistä lie johtuu :arghh:
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 5. Sofia2016m Tuttu foorumilla


  Mikä Kp nyt menossa?
 6. turotus Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018 Maaliskuiset 2021

  Kp 19, että ei pitäisi vielä mitään supermenkkojakaan olla tulossa.
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 7. Sofia2016m Tuttu foorumilla


  Mua ärsyttää tää joten en sano yhtään mitään. :facepalm: tänään katsoin kun joku syyskuista odottava oli laittanut kauniin raskausmaha kuvan instagramiin.. Tippa nousi linssiin ja näytin miehelle että mieti että mulla voisi olla kanssa söpö vauvamaha :depressed: noh mieshän totesi vain että eiköhän sulla kohta oo. OLISPA

  Kaiken kukkuraksi tulin yövuoroon ja huomasin ettei mun nimeä näy kesälomalistoilla :finger: olen siis elokuusta asti ollut lainassa toisessa paikassa ja nyt koronan takia siirtävät mut omaan paikkaan ainakin 3viikoksi vaikka oon kirjoittanut elokuulle sopparin tänne.. :meh: ja nyt en tiedä yhtään missä paikassa toivon kesälomaa ja minne :hilarious:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 6
 8. Tepsu19 Tuttu foorumilla

  Mulle tuli sellanen fiilis että kuulun vauva uutisia huomenna tai lauantaina :smiley-ashamed004 mä yritän asennoitua niin osaan olla "ilonen"

  Tälleen kp1 on hyvä kuunnella ensin -mulla olis yks juttu podcastia ja päälle lapsi tumtemattoman kanssa.. oikein kunnon hakkaan päätäni seinään
  Sit tää kaikki korona piiiip kaipaan ystäviäni ja sosiaalista elämääni :smiley-angry017
  • Sympatiaa Sympatiaa x 10
 9. Sofia2016m Tuttu foorumilla


  Voisko olla kiinnittyminen :angelic: mulla on tullut viimeisimmästä raskaudesta kiinnittymiskipuja mitkä tuntui ihan supistuksilta
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 10. Sofia2016m Tuttu foorumilla


  Jos edes jotain positiivista, osaat varautua. Silti se on vaan niin paskaa kuulla niitä vaikka toisen onni ei tietenkään oo omasta onnesta pois :arghh:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 4
 11. turotus Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018 Maaliskuiset 2021

  Ei valitettavasti, kun ei ole ovulaatiotakaan ollut vielä :confused:
 12. Tepsu19 Tuttu foorumilla

  Se on juurikin noin ja voihan se olla jotain muutakin mutta liittyy coronaan ja varovaisuuteen hän on siis perusterve ihminen, vaikkakin muistelen että lapsiluku olis täys :confused005 ja hää kyllä tietää että yritystä on kauvemminkin, siellä oli kanssa esikoisen kanssa niin että plussa tuli siinä kuussa kun oli aika hoitoihin... jännääää :dance008
 13. Sofia2016m Tuttu foorumilla


  Meillä miehen sisko sanoi joulukuussa vielä että hänen lapsiluku on täynnä.. Noh 3viikkoa mun keskenmenosta he kertovat päin naamaa että heillä on laskettu aika 2viikkoa ennen mitä meillä ois ollu :banghead: tiesivät kyllä mun keskenmenosta.. Tästä ollaankin sit saatu miehenkaa riita aikaseksi useenpaan kertaan :facepalm:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 11
  • Luova Luova x 1
 14. Sofia2016m Tuttu foorumilla


  No ompas jännä :bookworm: mulla Kkm jälkeen nyt ollut ennen ovista kohdussa outoja kipuja joita ei oo ennen ollut, mut kaippa kroppa on vielä hormooneista sekasin kun roskatynnyri et ei mikään ihme:facepalm:
  Last edited: 1 huhti 2020
 15. Sofia2016m Tuttu foorumilla

  Hei perskule nyt se onnistu. Tässä siis tän päivän Ovis tikku josta tulikin yllättävän tumma kun jaksoi hetken odottaa :hilarious:

  Attached Files:

  • Tykkää Tykkää x 2
 16. smoothie. Rakastunut foorumiin Helmikuiset 2021

  Eikä! :sad001 miten siinä osaa edes olla "iloisen yllättyny" tms.
 17. turotus Ihastunut foorumiin Joulumammat 2018 Maaliskuiset 2021

  No ompas ollut tökerö ajoitus raskausuutisten kertomiselle :eek:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 5
 18. Sofia2016m Tuttu foorumilla


  Pidättelin kyyneleitä siinä ruokapöydässä, olin niin shokissa etten edes muista onnittelinko kun yritin vain pidätellä itkua. Näin jälkiviisaana olisi vaan pitänyt päästää tunteet valloilleen eikä mennä vessaan itkeen. :finger: onneksi tuo paska on jo ohi. Kolahti kyllä niin lujaa ja tiputti taas maan pinnalle :stop:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 9
 19. Tepsu19 Tuttu foorumilla

  Toi on kyllä niin kakkaa!! Asian voi kertoo niin monella eri tavalla... varsinkin jos on tienny kesnemonosta :arghh: mä jään huomista jännänä oottamaan
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 20. smoothie. Rakastunut foorumiin Helmikuiset 2021

  Mä en valitettavasti oo pitkään aikaan tuntenu positiivisia tunteita kaverien raskausuutisista ollenkaan. Pelkään kans et kuka seuraavaksi..kun olin vähän salaa päässäni aatellu et oisko nyt ollu viimein meidän vuoro. No, korona päätti että ei oo.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 5
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
  Last edited: 1 huhti 2020

Jaa tämä sivu