Rakenneultra ja sukupuolilupaus

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2015' aloitti Tuul1a, 12 touko 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Kia Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Maanantaina rakenneultra. Se on poika! 51% varmuudella. Tuo ylimääräinen 1% tästä poikaolosta.:wink
  • Hauska Hauska x 4
  • Tykkää Tykkää x 2
 2. amke Aloittelija

  Tää on kyllä hyvä, että puhutaan sukupuolilupauksesta. Tuttu lääkäri muistutti, että lääkäreilläkin käy virheitä näissä tulkinnoissa... Helpompaa on toki luulla tyttöä pojaksi, mutta myös kuvitellut pojat voivatkin paljastua tytöiksi! :) Olis se kyllä aika jännä, meidän ultrassa pallit kyllä näytti jopa ummikolle aika selviltä :D
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Kia Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Tyttö! Se siitä intuitiosta. Ei kuulema vois enää selvempiä tyttömerkkejä olla. :p
  • Tykkää Tykkää x 11
 4. Snipu Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Juuri kotiuduttu rakenneultrasta. Rakenteet kaikki on kunnossa, mutta sydän löi epäsäännöllisesti. Ens viikolla lääkärille kontrolliaika. Jäi kauhean epäselvä kuva koko hommasta, mulle ei juurikaan kerrottu mitään :eek: sanoivat, että saattaa mennä ihan itsestään ohi, mutta eivät puhuneet mitään siitä jos ei menekkään? Tyttöä veikkas, mutta sano että tosiaankin vaan veikkaus koska ultrauksen aikana ei vehkeet vilahtanu missään vaiheessa, mutta siinä vaiheessa kun yritti moneen eri kertaan sukupuolta katsoa oli reidet niin tiukasti kiinni toisissaan kun mahdollista :D
  • Sympatiaa Sympatiaa x 6
 5. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Voi vitsi Snipu, tiedän tunteen, kun jää epävarma olo ultrasta ja jää odottamaan kontrollikäyntiä. Meillä tää pienipäisyys on edelleen tarkkailussa. Ei auta kuin odotella ja kaikki on varmasti hyvin. Oliko se täällä vai fb-ryhmässä, kun joku just kertoi vauvan sydämen lyöneen epäsäännöllisesti jossain raskaudessa ja seurantojen jälkeen kaikki oli täysin ok. Se on aina hyvä merkki, kun rakenteet näkyy olevan kunnossa. Silloin vaikka pientä epäilystä jääkin, niin useimmiten kysymys on vain poikkeamasta keskiarvoon, vaikkei mitään haittaa aiheutakaan. Tsemppiä odotteluun!
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Vesta Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Rakenneultraan huomenna, alkaa olla aika jännittynyt olo jo! Samoja fiiliksiä kuin nt-ultrankin suhteen, innostunutta malttamattomuutta ja huolestunutta hermoilua. Enkä osaa enää yhtään sanoa onko mulla tyttö- vai poika olo! :grin
  • Tykkää Tykkää x 5
 7. neitistressaaja Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  Tsemiä Vesta ultraan! :p
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Vesta Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  RU takana. Kaikki oli hyvin, masussa köllii hyvin kasvanut ja kaunis pienokainen :) Mies jänisti viime hetkellä, eikä halunnutkaan kuulla sukupuolta, joten kätilö kirjoitti sen mulle lapulle. Nyt mulla on tieto vauvan sukupuolesta ruskeassa kirjekuoressa, mutta en tiedä milloin uskallan avata sen! :grin
  • Tykkää Tykkää x 17
  • Voittaja Voittaja x 1
 9. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Olisi kyllä hassua, että itse tietäisi, mutta puoliso ei. Siinä sitä sitten kuuntelisi toisen nimiehdotuksia väärälle sukupuolelle ja yrittäisi kaupassa olla kattelematta paljastavia pikkuvauvojen vaatteita. :D Mutta silti voi olla, että itse haluaisin tietää joka tapauksessa ja myös pyytäisin lapulle sukupuolen. Lukeekohan siellä pelkkä sukupuoli vai myös arvio varmuudesta. Vai sanoiko kätilö Vesta ultratessa, että kuinka varmasti näki sukupuolen?
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 10. BeBop Uusi käyttäjä

  Tänään käyty ultrassa ja viikkoja tadan 20. Kaikki hyvin ja tötteröhän siel näky eli poika tulossa. Kovasti meni omat, miehen ja 99% kaikkien muittenkin ennustukset mönkään :)
  • Tykkää Tykkää x 8
 11. Vesta Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  M&S, no sepä! Isäntä ei tosiaan halunnut tietää, mutta jos ja kun mä kurkistan tuonne kirjekuoreen, saan kyllä kertoa perheelle ja ystäville. Mies meinaa sitten olla ainoa, joka ei tiedä oman lapsensa sukupuolta ennakkoon, en ymmärrä sen uskomatonta malttia! :laughing002 En kyllä usko, että yllätys pitää lokakuuhun saakka: jos en minä lipsauta vahingossa, niin joku muu sitten. Mutta se ei kuulemma haittaa. (?!)

  Yritin tiirailla tuon kuoren läpi valoa vasten mitä se sisältää, ja näyttäisi vähän ultrakuvalta! Kätilö ei sanonut siitä, millä varmuudella värkeistä sai selvän, mutta myhäili ja virnuili salaperäisesti kun antoi ton kuoren mulle. Jäi sellainen kuva, että kyllä sieltä selvän sai. :)
  • Tykkää Tykkää x 5
 12. Ameeba Addikti Lokakuunmammat 2015 Huhtikuunmammat 2014 Toukokuunmammat 2014

  Niin hauskalta kuulostaa tuo salaperäinen kirjekuori!! :joyful:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
  • Hauska Hauska x 2
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Mitla Peruskäyttäjä

  Meilläkin tänään RU ja viikot on 20+0, tyttö sieltä olisi kuulemma tulossa isoveljen seuraksi :) pienikokoinen tällä hetkellä (vastasi viikkoja 19+1) mutta en ole siitä huolissani kun molemmat vanhemmatkin on pienikokoisia ja esikoinen syntyessään painoi 2830g.
  • Tykkää Tykkää x 7
 14. Larppa Uusi käyttäjä

  maanantaina ultrassa käyty, ja omalle tuntemukselle varmistus tuli eli poitsu olisi tulossa. Jännä kyllä miten siitä oli itse niin varma, olisin varmaan sekaisin mennyt jos olisikin tyttöä lupailtu :D meillä kans pidettiin kovasti käsiä kasvojen edessä, ei meinannut millään näyttäytyä.
  • Tykkää Tykkää x 8
 15. Leina Ihastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  60% tyttö tulossa! Itsehän veikkasin poikaa... Heti ostamaan jotain pinkkiä.
  • Tykkää Tykkää x 5
  • Hauska Hauska x 1
 16. Ameeba Addikti Lokakuunmammat 2015 Huhtikuunmammat 2014 Toukokuunmammat 2014

  Jee, kiva juttu Leina! Ainakin itse ajattelen niin, että oisi mukavaa kun oisi molempia laatuja kotona :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 17. Leina Ihastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Juu, mukava yllätys oli vaikka poikaan asennoiduinkin :)
 18. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Siis veikkaus vain 60%? Eihän tuo paljon vielä fifty-fiftystä varmistunut? Just yhden työkaverin 90% tyttö ru:ssa muuttui toisessa ultrassa pojaksi.. Mietin, laitoitko numeron väärin, kun olet pinkkiä jo ostamassa.. :)
 19. Leina Ihastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Niin no ei siellä jalkovälissä mitään näkynyt ja saattoi mun omat poikaveikkauksetkin siinä vaikuttaa. Sanoi kyllä, että jos vielä ultraillaan, niin kannattaa sitten kysäistä uudestaan. Kyllä mä nyt yhden prinsessamekon haluaisin ostaa, voihan sen aina sitten myydä eteenpäin :)
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 20. Ninni88 Peruskäyttäjä

  Meillä oli tänään RU ja lääkäri sanoi että näyttäis tytöltä mut ei antanut lupaa ostaa viel mitää vaaleanpunaista :wink tänään poksahti 20+ mittariin mut vauva vastas 19+3 eli vähä pienikokoinen. (Jes!!) Parin viikon päästä tarvii mennä uusiksi kun lääkäri ei löytänyt jotain ristikkäissuonta jonka kuuluis löytyä. Vauva vaan oli niin epäkuvauksellinen ettei sitä sen takia kuulemma näkynyt :D Ehkä sit parin viikon päästä hän myös näyttäis varmaksi mitä sieltä jalkovälistä löytyy, vaikka sillä ei sinänsä merkitystä ole :)
  • Tykkää Tykkää x 2

Jaa tämä sivu