Rakenneultra ja sukupuolilupaus

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2015' aloitti Tuul1a, 12 touko 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vesta Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Mäkin olen nähnyt plussauksesta saakka unia vaan pojasta! :dummy: Tosin nyt ru:n ja tyttölupauksen jälkeen en oo aamuisin muistanut mitä unia oon yöllä nähnyt.
 2. Leina Ihastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Miksköhän mä en nää unia vauvasta?
 3. neito141015 Peruskäyttäjä

  Minun unissa vauva on jo iso, eikä saa selvää että kumpi se on (ru: ssa poikaa lupailtiin) tai sit vauva muuttuu koiranpennuksi aina nukkumasta herätessään :D
  • Käytettävä Käytettävä x 1
 4. iinuska Aloittelija

  Mie sain mukaani kuvan jalkovälistäkin. Selkeästi näkyi pojan vehkeet, viikkoja oli silloin 20+1.
  Jos siitä jotain apua on, niin voin tänne lisäillä? :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. treva Aloittelija

  Tänään oli rakenneultra ja poika vaikuttais tulevan... Tyttöä vähä salaa toivoin mutta ollaan aateltu kyllä että poika sieltä tulee. Kaks kertaa myöski nähny asiasta unta! Viimeksi viime yönä, ultrassa olin siinä unessa ja valtavan kokoset vehkeet näky ruudussa! :grin
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Hauska Hauska x 1
 6. Ameeba Addikti Lokakuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014 Huhtikuunmammat 2014

  Lisää vaan kuvaa iinuska!
 7. Kattika Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Meillä oli kyllä nii selkeä poika ettei ole tosikaan :D kysyin ultrassa mieheltä, että näitkö nyt ne vehkeet ku viimeeks hän ei nähnyt. Mies sanoi, että ei ni lääkäri vetäsin sellasen sivuprofiilin siitä että ei ollu erehtymisen varaa. Ja vielä sanoi että tuossa on kivekset ja tuossa pippeli :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 8. Eppis. Tuttu foorumilla

  Vesta, sen verran samalta näyttää meidän kuvat että varmasti ainakin samoin perustein ollaan tyttölupauksemme saatu. Olis hassuu jos toiselle tuliskin tyttö ja toiselle poika!

  Vähäsen oon rauhottunut tiedonjanoni kanssa ja ollaan jopa alettu miettiä nimivaihtoehtoja tytölle. Pidetään poikamahdollisuus kuitenki edelleen mielessä. Tällä hetkellä on jo noin 95% tyttöolo ja se tuntuu aika hauskalta kun maanantaihin asti oltiin oletettu odottavamme poikaa.

  Tyttönen potkiikin jo usein ja hurjalla voimalla. Masu ihan tärisee silmissä. Nyt pitää vaan säilyttää vielä viileys vauvanvaateostoksilla et pysyis suht neutraalilla linjalla... tässä tuleva mummi jo epäonnistui.
 9. siira Peruskäyttäjä

  Ite olin uudestaan ultrassa ja lääkäri sanoi että selvä tyttö, näytti häpyhuulet ja klitoriksen. Sanoi myös että jos hän olisi minä niin uskaltaisi kyllä vaaleanpunaista ostaa. Meidän ultrakuvassa haaroväli näyttää tasaiselta
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Jelina Aloittelija

  Tänään rakenneultrassa käyty ja kamala kun jännitin sitä! Yöllä pyörin ja pyörin ja tänään huippas ja pyörrytti, kun oltiin menossa paikan päälle. Olin hiljaa ja katselin lääkärin/kätilön kanssa rakenteet tarkkaa läpi, kaikki oli kunnossa :notworthy:Heartred Sitten sain tokaistua, että kummalta näytti? Selvän vastauksen sain, poika. Voi että kun olen onnellinen! Saatiin tuollainen tietolomakekkin mukaamme ja sukupuolen kohdalla lukee, mies :wink tämän ultran mukaan tänään olis rv 23 tasan, mutta ei lähdetty muuttelemaan vaan pysytään viikoissa 22+3. Painoa oli pojalla 535g.
  • Tykkää Tykkää x 13
 11. kk84 Aloittelija

  Tänään rakenneultrassa käyty ja tyttölupaus tuli!
  • Tykkää Tykkää x 8
 12. Tiuku86 Tuttu foorumilla

  Rakenneultrassa kaikki rakenteet kunnossa :) sukupuolta ei ees kysytty :) kiva jännätä loppuun asti!
  • Tykkää Tykkää x 6
  • Voittaja Voittaja x 1
 13. perho Vieras

  Mulla oli tunne pojasta jo pitkään ennen rakenneultraa. Piti oikein alkaa miettiä nimiäkin pojalle, kun aikaisemmin en ollut muuta ajatellut kuin tyttöä. Selkeä poikahan sieltä sitten varmistui rakenneultrassa :)
  • Tykkää Tykkää x 5
 14. Kultakutri Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Se on kumma miten se sukupuoliasia voi tuntua varmalta, ekassa ultrassa näkyi jo sellainen mörökölli selkä nurin että tiesin olevan poika ja rakenneultra sen sitten varmisti. Ei ollut tosiaan kanssa kuvasta epäilystä
  • Tykkää Tykkää x 3
 15. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Niin ja se voi tosiaan tuntua myös varmalta väärään suuntaan. Mulla meni viikkoja uskoa, että tyttö olisi tulossa, kun niin poikaolo oli.
 16. SikaKissa Peruskäyttäjä

  Meille on poeka luvattu ja nimikin päätettiin saman tien. Kuvassa kun näkyi ihan selvä pikkukatkis. Tosin on se tytönkin nimi päätettynä jo siltä varalta että kuvassa olikin ulkona repsottava umpisuoli.
  • Hauska Hauska x 2

Jaa tämä sivu