Tähdentäisin tähän vielä että märehtijöillä ruokinta on erittäin simppeli-on se korsi rehun ylläpitoannos jota jokainen saa ja lopputiineet ja imettävät/lypsettävät joille on tuotoksen mukaisesti raskaampaa "jyväruokintaa" lisäksi. Tämä jyväosuus ylläpitää hyvää maidon tuottoa ja se on kovin yksinkertaista poistaa.
Vuohilla aktiivisessa umpeenlaitossa meni n 3 viikkoa, lampaat taas ei vaadi mitään kikkailuja, niiltä vaan vierotetaan kasvaneet karitsat ja siirretään ehkä kuivaheinälle hetkeksi (jos laidunkausi), utare kyllä paisuu, mutta n viikossa kutistuu taas. Lammas tuottaa rasvaista maitoa vähemmän kun vuohi eli käytännössä nopeampaa umpeuttaa. Lehmän nelilohkoinen utare lienee vähän monimutkaisempi laitos, mutta periaate varmaan sama.