Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Yölento Ei muuta elämää Marrasmammat 2016

  Tervetuloa kaikki nelikymppiset ja sellaiseksi itsensä kokevat. Mukaan mahtuu raskautta viime metreillä yrittävät, viime metreillä plussanneet ja synnyttäneet.

  Aihe on vapaa eikä tarvitse pysytellä iän ihmettelyssä, vaan kaikki elämänalueet ja - kokemukset sopivat mukaan.

  Pyrkimys totuuteen on suotavaa.

  Esittelyketju tulee varmaan myöhemmin.
  • Tykkää Tykkää x 14
 2. Suski75 Addikti Helmikuunmammat 2016 Elokuun äidit 2019

  Ai kamala! Kauhistuttaa, miten kauan nämä pienet puolustuskyvyttömät vauvat joutuvat kärsimään kivuista, kun neuvolassa vauvan itku ja oireet kuitataan sanoilla "jotkut vauvat nyt vain itkevät" ja annetaan rasvaa ihottumaan.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 6
 3. Yölento Ei muuta elämää Marrasmammat 2016

  Suski, ihana kuulla, että jollain muullakin on niin, että lapsi ei nuku päiväkodissa. Olen aina ajatellut, että päiväkodissa simahtaa sitkeinkin, mutta meillä lapsi ei nuku päiväkodissa, vaikka kotona nukkuu 1,5-3h. Hoitopäivien illat ovat kamalia!
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 4. Sharmander Rakastunut foorumiin

  Jej! Siirrytäänkö siis tänne nyt tuolta kokonaan? Kuulostaa hyvälle ja raikkaalle idealle.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 6
  • Tykkää Tykkää x 4
 5. Vastavirran akka Rakastunut foorumiin

  Meillä nuorempi lopetti päiväunet alle kaksi vuotiaana. Aloitti päikyssä elokuussa ja harvoin simahtaa sielläkään, vaikka aamut alkavat usein jo seiskalta. Minulla molemmat muksut olleet samanlaisia tässä asiassa. Yöunet sitten kelpaa makeasti ja pitkään.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 6. Suski75 Addikti Helmikuunmammat 2016 Elokuun äidit 2019

  Vähän vaihtelee. Joskus kukkuu 22-23 asti, joskus nukahtaa aikaisemmin. Onneksi kuitenkin herää aamulla päiväkotiin helposti, vaikka illalla kukkuisikin.
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Yölento Ei muuta elämää Marrasmammat 2016

  Minä olen päiväunien vankkumaton kannattaja. Keskimmäinen nukkui päiväunet vielä ekaluokalla koulussakin. Sen jälkeen oli pari vuotta nukkumatta ja noin 10-vuotiaana aloitti uudelleen ja aikuisena nukkuu yhä niin kuin minäkin. Esikoinen on ollut vähäunisempi ja lopetti päiväunet noin 3-vuotiaana. Tämä kuopus vaikuttaa enemmän runsasuniselta, kun oikeasti tarvitsee unet, mutta ei osaa nukahtaa päiväkodissa.
  • Tykkää Tykkää x 2
 8. Vastavirran akka Rakastunut foorumiin

  Meillä ei ole koskaan illat kamalia. Ainut ongelma oli pienempänä illalla autoilu. Silloin jos nassikka nukahti, niin kyllä yöunet siirtyivät rajusti. Nykyään ei sitä ongelmaa enää ole.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 9. Suski75 Addikti Helmikuunmammat 2016 Elokuun äidit 2019

  Esikoinen on nyt pari kuukautta vajaa 4 v, ja välillä nukkuu päiväkodissa, välillä ei. Tuntuu, että hän on vain liian kovilla kierroksilla eikä osaa rauhoittua sänkyyn muuten kuin pakon edessä. Ja jos ei nuku päivällä, on jo neljän aikaan ihan kauhea täystuho ja riitelee kaikesta (eikä pysy hereillä jos istahtaa hetkeksi paikoilleen). Minulta menee järki, jos en laita viikonloppuna esikoista päiväunille, joten kotona ne on ehdottomasti nukuttava.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 10. Muska77 Ihastunut foorumiin Lokamammat 2016

  Poistan viestin
  Last edited: 24 marras 2019
 11. Sharmander Rakastunut foorumiin

  No joo! Mun esikoinen lopetti kans aikaisin, siinä 2-3v korvilla,en enää muista. Nukkui välillä ja välillä Ei. . Oli hankala saada nukkumaan ja sit heräs kiukkuisena päiväuniltaan. Nukkui kylläkin sitten 12h yössä putkeen ja hyvin (en tiedä vaikuttiko etten imettänyt). Kakkonen nukkui myös yönsä hyvin (yöimetys jäi 1,5v) mut nukkui päiväunet vielä 4vuotiaana. Nyt ns isompana esikoinen on edelleen hyvä uninen, nukkuu herkästi 12h yössä jos vaan mahdollista. Kakkonen 6v nukkuu hyvin mutta on selkeesti vähemän unitarpeinen. Tästä vikasta ei mitään tietoa. Menee niiiii vaihdellen ja yöt edelleen risaisia.
  Että joo. Mieluummin otan tasapaksut hyvät yöt kun ne päiväunet vaikka kieltämättä se oma hetki on houkuttava.
  • Tykkää Tykkää x 2
 12. Yölento Ei muuta elämää Marrasmammat 2016

  Jos joku muu haluaisi sen tehdä?

  Kyllästyin vain jahkailuun kuumeilijoissa ja tein tämän.
  • Tykkää Tykkää x 3
 13. Muska77 Ihastunut foorumiin Lokamammat 2016

  Mä voin kyllä tehdä.
  • Tykkää Tykkää x 5
 14. Yölento Ei muuta elämää Marrasmammat 2016

  Kiitos :Heartred
 15. Vastavirran akka Rakastunut foorumiin

  Meillä on ukko se joka nukkuu aina päikkärit. Ja hänen vanhemmat myös. Siksi meillä kotona naureskellaan, että päikkärit ovat eläkeläisten ja isien hommaa. Joo ne nassikat on erilaisia. Toiset nukkuu, toiset ei. Vaikka ihan paikallaan torkut kaikille olisi.
  • Tykkää Tykkää x 2
 16. Alcyone Tuttu foorumilla

  Hei kaikille! Ehkä mäkin freesin alun kunniaksi jätän pelkän taustailun ja uskallan liittyä erinomaiseen seuraanne. :) Muutamassa muussa foorumin ketjussa olen harvakseltaan käynyt kirjoittelemassa. Olen 43 ja vauvaa toivotaan puolison kanssa. Mulla on edellisestä liitosta parikymppinen esikoinen, miehellä ei vielä lapsia ole. Yritys meillä alkoi viime keväänä ja ihme kyllä, tulin kesällä luomusti raskaaksi. Raskaus päättyi kuitenkin keskeytyneeseen keskenmenoon, pienen kehitys oli loppunut rv 7+1. Rv 6+4 näin sydämensykkeen ultrassa, joten pettymys on ollut valtava. Ikäni puolesta ei odotukset ole korkealla. Käytiin jälkitarkastuksessa/ensikäynnillä Dextralla kkm:n jälkeen ja lääkärin mielestä olisi paljonkin toivoa, jos tehdään IVF alkiodiagnostiikalla. Puolisolle ajatus on vaan vähän vieras, enkä ole varma riittäisikö tällä hetkellä rahatkaan hoitoihin. Että saapas nähdä, miten tässä vielä käy. :sad001 Nyt dpo8 tai 9 eikä pienen pienintä raskausoiretta, eiköhän ollut tämä kierto taas tässä.
  • Optimistinen Optimistinen x 7
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 17. Muska77 Ihastunut foorumiin Lokamammat 2016

  Alcyone mulla oli kkm 2017. Kävin myös alkuraskauden ultrassa ja syke näkyi. Sairaalassa tyhjennys. Oli aika rankka kokemus. Sen jälkeen tulin muutaman kk päästä raskaaksi ja siitä syntyi poika, nyt kohta 1v. Mielessä kävi johtuiko iästä, mene ja tiedä, mutta onnistui s n jälkeen ja sattuuhan noita nuoremmillekin.
  Toivottavasti teillä vielä tärppää! Hoidoilla tai ilman. Turhan kalliita kyllä ovat.
  • Tykkää Tykkää x 4
 18. Yölento Ei muuta elämää Marrasmammat 2016

  Tervetuloa! Minulla oli sama tilanne muutama vuosi sitten. Kaksi aikuista tytärtä ensimmäisestä liitosta, nykyisellä miehellä ei ollut lapsia. Ensimmäinen raskaus alkoi yk1, mutta tuli keskenmeno. Olin tuolloin 42-vuotias. Seuraavana vuonna tuli seuraava plussa ja se meni kesken. Kolmas plussa toi vauvan. Olin 45-vuotias. Lapsi on nyt 3-vuotias.

  Tsemppiä. Mahdollisuuksia on!
  • Tykkää Tykkää x 6
 19. Eclipse Ihastunut foorumiin Toukomammat 2016

  Meillä 3,5v nukkuu 1,5-2h päikyssä. Viikonloppuisin nukahtaa vain autoon joten tänäänkin lähdettiin yhden jälkeen ajelulle. 10min ja taju pois. Sen jälkeen ajeltiin kirppikselle jossa nukkui tunnin unet rattaissa. Iltaisin nukahtaa vasta klo 22 joten omaa aikaa ei jää kuin öisin mutta onneksi olen iltavirkku.
  • Tykkää Tykkää x 2
 20. Vastavirran akka Rakastunut foorumiin

  Tuonne esittelyyn voi laittaa mulle vaikkapa pojat 07 ja 14, mkm 11/17 ja km 4/19 ikää mulla on 44v.

Jaa tämä sivu