Oireet

Keskustelun 'Laskettu aika elokuussa 2016' aloitti JN89, 27 marras 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Pöppiäinen89 Aloittelija

  Vitsit kun olisi kotona sellaisia lapsivesi-tikkuja joilla voisi itse testata onko se vesi joka tihkuu, vai jotain muuta..
 2. mävaan Tuttu foorumilla Huhtimammat 2018 Elomammat 2016


  No pääsithän sinäkin sitten synnyttämään :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Elluyam Aloittelija

  Limatulppa tuli, nyt toivotaa et se meinaa et lähtee itestää käyntii :angelic: ei jaksais oottaa enää keskiviikkoon millo on käynnistys :meh: no sentää tietää ettei keskiviikon sielt käännytetä ku sillo ois kasas jo 42+0... kärsimätön esikon odottajan aika ku näi yli o menny :dummy:
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Optimistinen Optimistinen x 1
  • Vanha Vanha x 1
 4. Made Peruskäyttäjä

  Ihme pv tänään. Aamulla heräsin päänsärkyyn ja kurkku karhee. No puol päivää meniki sitte oksennellessa ja nukkuessa. Panadolilla vähän hellitti päänsärky ja nyt illal on jo vähäinen ruoka pysyny sisällä. Oisko tää nyt sitte sitä tyhjennystä synnytystä varten. Muutama hieman kipea suppari tuli n. 2h väleil, mut sit neki loppu.
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 5. Pöppiäinen89 Aloittelija

  Tässä itsekin kauhulla odotellut tuota tyhjennystä, välillä on todella huono olo ollut ja oksentaminen on ihan hirveää. Tänään on mulla ollut kuumia aaltoja ja nyt noin tunnin verran todennäköisesti harjoitussuppareita? Alkaa hikiaallolla ja päättyy lantion paineen tunteeseen ja alapään viiltoon. Ei kestä kuin pari sekuntia mutta minuutin sisällä saattaa tulla useita..
 6. Helmiella Tuttu foorumilla Toukokuun äidit 2019

  Täälä supistelee myös aaltomaisesti niin että selässä ja lantiossa tuntuu.. En ole kellottanut vielä, mutta alan kellottamaan kun kipu kovenee. Mietin että voisiko tämä kahden päivän kauhea flunssa olla synnytystä ennakoiva oire?

  Äsken kävimme viemässä kesäkalusteet terassilta varastoon ja nyt sauna lämpenee, illalla jos pientä seksiä niin eiköhän ne supistukset siitä lähe kovenemaan jos on vielä sen aika.

  Onneksi itselläni on kuitenkin suht pieni maha eikä olo ole tukala joten kyllä tämän kanssa vielä muutaman viikon elelisi helposti :)
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 7. Pöppiäinen89 Aloittelija

  Itsekin ajattelin niin että kello käteen vasta kun kivut saavat mut kippuraan tai huutaan Ässät ei ole mulla aiheuttaneet supistuksia ollenkaan.
 8. Made Peruskäyttäjä

  Mullakin flunssa iskeny. Sais jo syntyy kyllä kun ei viittis hirveesti kipulääkkeitä syödä
 9. Made Peruskäyttäjä

  Nyt on pari yötä ollu kauheesti suppareita enkä oo nukkunu juur ollenkaan. Sit kuiteski päivää myöten ne häviää. Kauankohan tätä ny jatkuu....toisaalta ke ois käynnistys ehkä tulossa.
 10. mävaan Tuttu foorumilla Huhtimammat 2018 Elomammat 2016


  Noin se mulla enteili synnytystä :)
 11. Sveatlana Aloittelija

  41+0 mäkin haluan jo kaikki mahdolliset enteilyt ja pikkusen ihmisen tähän maailmaan.
 12. Pöppiäinen89 Aloittelija

  Eikös vauvan pitäisi jo rauhoittua liikkeissään? Musta tuntuu että täällä potkitaan enemmän kuin koskaan ennen...
 13. Helmiella Tuttu foorumilla Toukokuun äidit 2019

  Mulla oli viime yö todella turhauttava. Supistuksia tuli klo 00:30-6:30 5-9min välein, voimakkuus vaihteli mutta suurimmaksi osaksi niin että piti olla jalkeilla että kesti.. Lopuksi olin niin loppu et torkahdin supistukset välissä matolle ja siitähän ne supistukset sitten läsähti... Siksi toivoisin että tulisi päivällä niin voisi lähteä vaikka kävelemään. Yöllä kun on aivan voimaton.

  No katsotaan miä ensi yö tuo tullessaan. Nyt päivän aikana tullut supistuksia mutta ei kipeitä. :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 14. Helmiella Tuttu foorumilla Toukokuun äidit 2019

  Mulla on nyt limatulpan irtoamisen (la-su) liikkeet todella vaimeita, sitä ennen vauva myllersi todella kovaa..
 15. Pöppiäinen89 Aloittelija

  Mulla ei limatulppaa, ei lapsivesiä, ei supistuksia :sad001 Mua pelottaa synnytys, mitä pidemmälle menee sitä hermostuneempi ja stressaavampi olen.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 16. Helmiella Tuttu foorumilla Toukokuun äidit 2019

  Täällä taas supistelut klo 21 asti 8min välein. Klo 12 lähetään käymää polilla jos ei oo hävinny supistukset siihen mennessä. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 17. Pöppiäinen89 Aloittelija

  Tsemppiä! Toivotaan että huomenna on pieni suloinen nyytti sylissä :)
 18. Made Peruskäyttäjä

  Supparit alko kovana 4.00 ja vähä tiputtelee verta. Synnärille ollaan menossa....jeee
  • Tykkää Tykkää x 3
 19. Made Peruskäyttäjä

  Tulihan se sit vauhdilla. 4.00 heräsin koviin suppareihin. 5.00 sairaalassa ja 8.00 tyttö syntyi. Just ehdin saada epiduraalin et vähän vaikutti ja sit se jo tuli ulos. 4h synnytys :D kun ekan kanssa meni 19h. Onneks kerettii synnärille. Nyt vaan lepäillään vauvelik kanssa. ::arghh::arghh:D :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 9
 20. Helmiella Tuttu foorumilla Toukokuun äidit 2019

  Ihanaa made onnea!! :) täällä käytiin myös näytillä mutta päästiin onneks vielä kotiin yöksi kun en innostu yhtään tosta sairaala maailmasta.. Kaula oli kokonaan hävinnyt ja 2cm auki. Panadolia naamaan ja nukkumaan. Supistelut jatkuvat vieläkin mutta eivät ole onneksi kovia. Nyt pyrin siihen että olen mahdollisimman paljon pystyasennossa niin eiköhän se sieltä tule :)
  • Tykkää Tykkää x 2

Jaa tämä sivu