Odotuskavereita huhtikuu 2015 äidit

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2015' aloitti IloPilleri, 26 heinä 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Jandel Hyväntuulinen höpöttäjä

  Kuulostaa aika samalta meidän tilanteet, oot vaa rauhallisin mielin vaikka helppo se on sanoa. Sulla tuskin mitään hätää kun ei mullakaan!
 2. Heli Satasella mukana keskusteluissa

  Ei tässä mitään hätää ilmeisesti ole.. :) välillä tietysti päässään kerkee huolehtii ties mitä..
 3. Maatunen Puuhakas puhuja

  Heli, teidän vauva kuulostaa ihan normaalin kokoiselta :) meillä oli vk 32 pa 1700g ja nyt 34 vk 2000g. Keskikäyrällä meidän nyytti, että ei toi teidänkään arvio käyrältä kauas mene :)

  Mulla on kans paikat pehmenneet ja kaula lyhentynyt, levolla mennään täälläkin. Onneksi ollaan jo niin hyvillä viikoilla ettei vauvalla pitäisi hengenvaaraa olla, vaikka päättäisi syntyäkin :)
  • Tykkään Tykkään x 2
 4. Suski.81 Piirimestaruustason postaaja Syyskuiset 2021

  Mites te ny jo tiedätte nuita lukuja? Mulla lääkärineuvola vkolla 35/36 ja siel kai vasta katellaan, tai näin oletan. Tähän mennessä ainakaan neuvolatäti ei o puhunu mistään koosta tms..
 5. Heli Satasella mukana keskusteluissa

  Mie sain tietää vaan koska piti käydä lääkärintarkastuksessa ennen sairaslomalle jääntiä.
 6. Jandel Hyväntuulinen höpöttäjä

  Suski, jouduin käymään äippäpolilla tarkistuttamassa kohdunsuun tilanteen kun oli kipeitä suppareita, paineentunnetta yms. Kyselin sitten omatoimisesti painoarviota ja näin. Mulla varsinainen neuvolalääkäri käynti huhtikuun alussa.
 7. Maatunen Puuhakas puhuja

  Meillä ultrataan aina neuvolassa :) sen lisäksi pitänyt pariin kertaan pyörähtää polilla.
 8. Laarapaara Hyväntuulinen höpöttäjä Huhtikuunmammat 2015

  Siis täh, meillä 34+4 oli 2550g ja keskikäyrällä mennään. Mut sehän on puoli kiloa enemmän kuin teillä?!? Ei kai eri kaupungeissa voi eri käyriä olla...?!?
 9. Maatunen Puuhakas puhuja

  Tjaa a, enpä osaa nyt sanoa juuta enkä jaata :D 2000g 34+0 ja meidän th esitteli paperilta kuinka hienosti tyttö kasvaa käyrillä. Mielenkiintoista kyllä :D
  • Tykkään Tykkään x 1
 10. Sussu Sanaisen arkkunsa ammentaja Huhtikuunmammat 2015 Toukomammat 2018

  Meillä ei oo saatu kertaakaan painoarviota. Eikä se ollu edes varma miten päin vauva oli kun viimeksi kävin neuvolassa. Pääalaspäin se nyt on kun hikka oli eilen illalla :D huomenna täynnä rv. 35. Viikolla 37 on ultra :)
 11. Lillukka Sukkela juttelija Huhtikuunmammat 2015

  35+2 ja 2kg. Omalla käyrällään, alakäyrällä tosin menee.
 12. Möttönen Sanaisen arkkunsa ammentaja Huhtikuunmammat 2015

  Meillä oli pari viikkoa sitten arvio sen 2600 g, saa nähä mitä tällä viikolla sanotaan. Tänään neuvolassa oli sf mitan mukaan palannut omalle (ylä)käyrälle, kuulemma hyvä juttu. Isänsä on ollut yli 4 kilonen ja toivon todella, että vauva tulis tuon syntymäpainon suhteen ennemmin äitiinsä . Tosin on jo mennyt yli tuon viime arvion perusteella... Nyt viikkoja 35+0 ja keskiviikkona saadaan taas ultran mittoja.

  Niin tuosta koosta vielä.. viimeksi ultrassa meni kyllä ihan samalla keskikäyrällä ku siihenkin asti. Oliko se reisi- vai sääriluun (lyö siis ihan tyhjää) mitta mikä eka vääristi käyrää.
 13. Laarapaara Hyväntuulinen höpöttäjä Huhtikuunmammat 2015

  Aloin jo miehelle vaahdota, että apua, jos meille tuleekin läski-Pena (anteeksi kaunis kielenkäyttöni vauvastani :) ). Niin eikö mies jo nohevana googlettanu jotain taulukkoja ja siellä oli, että poikavauvan painoarvio viikolla 34 olis 2400-2500g. No, tämä on siis nyt vain jostain yleistaulukosta.

  Eilen Cittarin kassa jutteli kanssani raskaudesta (ei ollu jonoja...) ja sanoi vatsan näyttävän aika isolta ja sivuille levinneeltä. Jotta todennäköisesti tulee iso vauva. Hänen nuorimmainen oli painanut syntyessään vajaa 5 kiloa!! Ja alakautta synnytetty!! Teki mieli aukoo takkia ja näyttää paniikissa, että ei tämä nyt niin iso oo :D
  • Hauska Hauska x 1
 14. Tökkönen Asioista perillä oleva Huhtikuunmammat 2015 Huhtimammat 2017

  Mulla kokoarvio tänään 35+3 3048g, eli normikäyrän yläpäässä mennään. Käynnistys vko 38-39, suurella todennäköisyydellä.
 15. Maatunen Puuhakas puhuja

  Tökkönen, sullahan alkaa aika käymään vähiin! Hurjaa :) jospas papunen päättäs ulostautua ihan itekseen ajoissa, ettei tarttis käynnistellä.
  • Tykkään Tykkään x 1
 16. Maatunen Puuhakas puhuja

  Ja mitä pikasesti vilasin tota vaun opasta niin siinä vk 34 on painon kohdalla 2200 :) ja jos parisataa grammaakin tulee viikossa niin ökkiähän se 35 on siellä 2500 hujakoilla :)
 17. Maatunen Puuhakas puhuja

  Ja mitä pikasesti vilasin tota vaun opasta niin siinä vk 34 on painon kohdalla 2200 :) ja jos parisataa grammaakin tulee viikossa niin ökkiähän se 35 on siellä 2500 hujakoilla :)
 18. Butterfly Sanaisen arkkunsa ammentaja Maaliskuunmammat 2015

  Mua vähän häiritsee, kun meillä ei tehdä painoarvioita ellei odotettavissa liian pieni tai suuri vauva. Olis kiva saada omastakin tarkka painoarvio. Mutta ehkä mä nyt vaan luotan ammattilaisten arvioihin, että normivauva tulossa.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 19. Newbie2 Asioista perillä oleva Huhtikuunmammat 2015 Helmimammat 2018

  Meilläkään ei minkäänlaista painoarviota tehdä jos ei huomattavasti pieni tai iso. Neuvola täti sanonut vaan että varmaan aika normaalikokoinen.

  Sent from my Lumia 900 using Tapatalk
 20. Tökkönen Asioista perillä oleva Huhtikuunmammat 2015 Huhtimammat 2017

  Jos yhtään lohduttaa niin ne painoarviot on lääkärinkin mukaan aika epätarkkoja, myös ultralla tehdyt.