Nt-ultra!

Keskustelun 'Heinäkuiset 2018' aloitti tinkanen, 16 marras 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. siska Ihastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Mulle sanottiin jorvissa, että heillä 5 päivän raja. Et jos sillä ylittää niin siirretään LA.. mulla tosiaan siirtyi neuvolan 1.7.:stä 8.7.:n. Tosin mulla sille siirolle oli ton rakenne ultran takia merkitystä, kun sen erikoislääkäri ultraa kätilön sijasta ja rakenteet tietysti näkee paremmin, kun ei tule sinne viikkoa tai kahta aikaisemmin.
 2. Sporttis Rakastunut foorumiin Marrasäidit 2020 Heinämammat 2018 Heinämammat 2016

  Paljon sulla on viikkoja rakenneultrassa? Mulla vaihtui la ihan samoin kuin sulla, mut RU pidettiin ennallaan. Sillon siis viikkoja 19+5, mut ihan hyvä määrähän se taitaa jo olla.
 3. Yyni Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Ultrassa käyty ja kaikki oli niin kun pitikin :love7 Nt oli 1,3mm eli normaali ja itseasiassa sama, kun melkein kaikilla meidän lapsilla ollu. Kätilö ultrasi puolisen tuntia ja tarkkaan tarkisteli kaikki. Napanuora on kolmisuoninen ja lähti keskeltä istukkaa, istukka oli etuseinässä niin kun arvelinkin, sydämestä löytyi kammiot ja suuret suonet oli oikeilla paikoilla. Munuaiset ja niiden suonet löytyi, samoin palleakaari oli paikallaan, virtsarakko näkyi myös, kun täyttyi ultran aikana. Kaikki kädet ja jalat tarkisteli ja niiden liikkeet. Pienellä olikin ihan vauhti päällä kun alettiin ultrata, ponkaisi aina vauhtia toisesta kohdunseinästä ja " löi päänsä" toiseen :grin Sitten nukahti ja lopuksi vielä virkosi liikkumaan ja hankailemaan nassuaan pikku käsillään. Kolmeen kertaan katsoi 4:arghh:llä ja saatiin viisi kuvaa mukaan isommille lapsille viemisiksi. Keskimmäinen lapsista oli mukana ja kylläpä oli poika aika mielissään kun näki vauvan liikkumassa masussa :happy: Tästä on nyt hyvä jatkaa masun kasvattelua. Rakenneultraankin saatiin aika helmikuun 26. päivälle.

  Attached Files:

  • Tykkää Tykkää x 11
 4. siska Ihastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Muistelisin et sillon on 20+1. Et hyvinhän tuossa tosiaan luulis olevan kasassa :)
 5. Salmiakkilakritsi Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Yyni, saiko teillä olla ultrassa lapsia mukana? Täällä se on ainakin kielletty eikä mies sen takia päässyt mukaan ultraan kun ei saatu esikoiselle hoitajaa..

  Siska: mäkin kävin jorvissa nt ultrassa ja siellä siirsivät laskettua aikaa vaikka heitti vaan päivällä.
 6. marinellahi83 Addikti Helmikuiset 2021 Heinämammat 2018

  Täälläkään ei saa olla lapsia mukana
 7. Lulu-- Ihastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Oottepa Yyni saaneet hyviä kuvia :happy: ja mukava kuulla että kaikki on kunnossa!
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Yyni Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Kyllä meilläkin tuolla lukee ovissa, että ei lapsia tutkimushuoneeseen, mutta oli aiempien raskauksien ajoilta tutuksi tullut kätilö niin kysyttiin että voiko poika (11v) tulla mukaan niin kätilö sanoi että voi ainakin aluksi, että testataan ensin ultrata mahan päältä. Ja koska näkyvyys mahan päältä oli hyvä niin ei tarvinnut ultrata alakautta niin poika sai olla mukana koko ajan.
 9. Sporttis Rakastunut foorumiin Marrasäidit 2020 Heinämammat 2018 Heinämammat 2016

  Yyni, onpas teillä katottu ihanan tarkkaan kaikki! Meillä oli tosi nopea ultra, kesti kaikkine keskusteluineen vaan vartin. Vähän harmitti kun tuntui, että kätilö katto vaan mahdollisimman äkkiä ne pakolliset (niskaturvotuksen, pää-peppumitan ja aivot) eikä mitään extraa.
 10. Adiela Tuttu foorumilla Helmikuiset 2021

  Meillä katsottiin mun mielestä ihan suht tarkkaan kaikki. Meillä lääkäri siis ultrasi, ja sanoi että katsoo kaiken minkä voi näin pienestä katsoa. Ei mulla tosin ole kauheasti vertailukohtaa, mutta tuntui ainakin ettei mitään jäänyt puuttumaan. Nenäluunkin sieltä pongasin. :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 11. Peppi Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Mun mielestä meillä ultrattiin kans tosi tarkkaan, ainakin omaan silmään! Vaikka ei kauaa siellä oltukaan. Näytti kaikki elimet mitä näkyi (munuaiset, mahalaukku, sydän, virtsarakko ainakin), kädet, jalat, naamaakin näytti sillä 3D ominaisuudella :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 12. Mamma96 Tuttu foorumilla Kesämammat 2018 Heinämammat 2018 Elomammat 2016

  Siis miksi mulle kätilö joka ultrasi sano et tässä vaiheessa ei sanota missä istukka sijaitsee.. Onkai muissa raskauksissa nt ultrassa kerrottu
 13. Eufemia85 Aloittelija

  Ultra oli torstaina ja kaikki mahtavasti ❤
  • Tykkää Tykkää x 7
  • Tyhmä Tyhmä x 1
 14. teppis Peruskäyttäjä Heinämammat 2018

  ultra oli keskiviikkona ja kaikki hyvin pienellä :Heartred reilu puoli tuntia ultrailtiin ja kätilö katsoi rauhassa että kaikki mitä tällä hetkellä voi nähdä niin näkyy, verikoetulokset eivät olleet vielä tulleet mutta kätilö piti melko varmana ettei tuolla 1,1 niskaturvotuksella mtn suuria riskejä tule kun kaikki näytti hyvältä eikä muutkaan tekijät vaikuttaisi sinne suuntaan. Oireetkin ovat sopivasti tässä viikon pari mittaan pahoinvoinnin suhteen helpottaneet joten voipi jäädä odottelemaan suht hyvillä mielin seuraavaa mielenkiintoista etappia eli liikkeitä ☺️
  • Tykkää Tykkää x 9
 15. Salmiakkilakritsi Rakastunut foorumiin Heinämammat 2018

  Mullekkaan ei sanottu nt ultrassa missä istukka sijaitsee mutta varhaisultrassa sanottiin että etuseinässä, silloin ainakin vielä kohdunsuun päällä, mutta siitä pitäisi nousta.
 16. Adiela Tuttu foorumilla Helmikuiset 2021

  Mulle taidettiin sanoa että istukka ei ole ainakaan kohdunsuun päällä, jos nyt ihan oikein rekisteröisin. Katsoi samalla kohdunkaulan pituuden ja että on varmasti kiinni.
 17. Yyni Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Sportmom toi on niin tympeetä kun saa tollasta palvelua ja tuntee ettei oo ottauduttu kunnolla :sad001Toivotaan rakenneultrasta sulle parempaa kokemusta.

  Mulle kätilö sano et istukka on etuseinässä, mutta ei merkitse sitä vielä neuvolakorttiin, että laitetaan se vasta rakenneultran yhteydessä, kun voi vielä siirtyä. Kai se mulla oli jotenkin vähän rajalla etuseinässä/ylhäällä, kun jos se ois ihan puhtaasti etuseinässä niin mun ymmärtääkseni se ei siitä enää mihinkään siirtys.
 18. alppa Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Hurjaa, huomenna ois nt-ultra käytiin yksityisellä ultrassa 9+4 ja se vähän rauhotti mieltä, mutta viime viikolla taas iski epävarmuus, että mitä jos kaikki ei ookkaan hyvin. Mitään siihen viittaavia oireita ei oo ollut (vuotoja tms) mutta kun ensimmäistä odottaa niin on niin uus juttu ettei oikein uskalla luottaa näin alussa vielä. Toivottavasti huomenna saa taas hyviä uutisia ja saa mielenrauhan :)
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Hauska Hauska x 1
 19. Heinähipsu Peruskäyttäjä

  Kylläpä aika matelee. Huomenna rv 12+5 ois kauan odotettu nt-ultra. Mä niin toivon kaiken olevan pikkuisella hyvin Sydänäänet olen saanut kuuluviin jo monta viikkoa. Viimeksi toissapäivänä niitä kuuntelin ja mietiskelin. Ihana päästä näkemään vihdoin meidän pieni
  • Tykkää Tykkää x 2
 20. marinellahi83 Addikti Helmikuiset 2021 Heinämammat 2018

  Vielä kaks viikkoa nt ultraan! :sad001 Toivottavasti aika menis nopsaan.

Jaa tämä sivu