murinaketju

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2014' aloitti panda, 10 marras 2013.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Dangel Tuttu foorumilla Helmikuunmammat 2014

  Suomen virastojen byrokratia on kyllä uskomatonta! Eikö kaikki voisi sujua samalla touhulla ja lomakkeen täyttöllä?!?
  Itselläni menee hermo näihin yökukkumisiin!!eilen illalla nukahdin vähän ennen 11sta vajaaksi tunniksi, sitten sain taas kukkua melkein kolmeen saakka supistusten, alapääkipujen ja selkäkipujen kanssa :/ välillä oli niin kova paine alapäässä, että ajattelin vesien sieltä kohta tulevan..tänä yönä en sitten epätoivoisena yrittänyt ees nukkua, vaan luin kirjaa.. Eikö jotain voisi sitten oikeasti alkaa tapahtua?!? Ei näitä öitä jaksa enää tällai pitkään :/ sitten herään aamulla kuitenkin kuuden aikaa kun mies herää, enkä enää unta saa..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 2. ReginaVeritas Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2014

  Nyt kiehuu!! :smiley-angry019:smiley-angry019:smiley-angry016:smiley-angry002 Naapurin koira on taas jälleen kerran tuola meidän aidalla! Jouduin äsken sitten juoksemaan tän mahan kanssa, kun meinasi hypätä aidan yli meidän pihalle ja meidän koirat aivat raivona murisi ja haukkui! Onneksi just kerkesin huutamaan miehelle, että tulee apuun... Nyt sitten sattuu ihan perkeleesti, kun juoksin!:mad:

  Ollaan yritetty avata keskustelua naapureiden kanssa siitä koirasta, mutta niitä ei yhtään kiinnosta. Niiden koira vaan saa täysin vaapaasti luuhata ympäri kylää! Kehtasivat yhden kerran meille huudella vaan jotains sielt omalta pihaltaan, että kai me lähetetään se koira kotiin jos se tulee meidän pihalle. :eek: Siis jos e tulee meidän pihalle niin, että saan sen kiinnin, niin vien sen saman tien löytöeläintaloon, sanon ettei mitään hajua kenen se on ja kerron että lähes joka päivä useita tunteja yksin ulkona ilman valvontaa!
 3. panda Tuttu foorumilla Helmikuunmammat 2014

  Vapaana juoksevat koirat joo.. Jotkut omistajat eivät tunnu ymmärtävän, että koirien välisissä tappeluissa esim. voi oikeasti tulla aika kurjaa jälkeä. Kyllä sitä itsekin ennen, kun kaikkien kanssa toimeen tulevan tyttökoiran kanssa liikkui, ajatteli että koirat ne selvittelee välinsä itse, mutta on noitten urosten kanssa ihan totta vähän eri meininki. :confused: Yritä nyt sitten pitää oma koira kurissa, kun toinen voi vapaana tehdä mitä haluaa..
  • Tykkää Tykkää x 2
 4. ReginaVeritas Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2014

  Joo-o. Ja tottakai meidän tytöt raivostuu tommoisesta, kun toinen tuntee niiden reviirille! Ja muutenkin, koiran pitäminen tolla tavalla vapaana ilman valvontaa on laitonta.
 5. ReginaVeritas Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2014

  Vatsatauti! :smiley-angry017
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 6. ReginaVeritas Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2014

  Voi luoja. Voisko joku kysyä multa välillä 'mitä kuuluu?' eikä 'onko kaikki hyvin/kunnossa?'. Kiitos vaan, tiedän kyllä, että tässä tätä kremppaa on ollut, mutta kun tuntuu, että porukka jo valmiiksi olettaa, että kaikki ei ole hyvin/kunnossa!
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. mmaljo Peruskäyttäjä Helmikuunmammat 2014

  täällä sama. kaikki kyselee ain et onko kaikki kunnossa. alkaa itseä ärsyttää tuo vakuuttelu et kaikki on kunnossa.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 8. ReginaVeritas Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2014

  Aivan! Ja kuitenkin kaikki voi olla ihan kunnossa ja hyvin, vaikka oliskin kropassa kremppaa! :mad: Muutenkin, raskaana olo ei tarkoita sitä, että tässä on yhtäkkiä tullut muututtua joksikin särkyväksi lasiteokseksi. o_O


  Rupeen kohta kyselee takasin samalla tavalla! Tosi ärsyttävää.
 9. sume Aloittelija

  Joo iha samaa täälläkin. Joskus tokasinki, etten mä ny saatana vammane ol vaiks oonki raskaana! Mut ilme oli näkemisen arvone :D
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Hauska Hauska x 1
 10. mmaljo Peruskäyttäjä Helmikuunmammat 2014

  Vois nyt vähän muristakin.. Alkaa tuo nukkuminen olemaan perkeleen hankalaa, kun mikään asento ei ole hyvä. Ja sitten herää siihen ku pitäis kylkee vaihtaa ja kun herää ni on vessahätä. Ja kädet puutuu. siis kämmenet, mikä juttu tää on? varsinkin aamuisin ihan puuduksissa. Ja selkä ja niskat aamulla ihan jumissa. Ja sit taas kun yöllä herää vessaan niin sitten pienikin ehtii aina herätä ja sillon YLEENSÄ tulee hikka. Koita siinä nyt sitten nukahtaa uudelleen kun toinen hytkyttää koko mahaa hikkaillessaan. Onhan se toki mukavaa kun toinen keuhkojaan kehittää, mut miksi yöllä, kun mamman mielestä olis ihan kiva nukkua?

  No, onneks enää korkeintaan 6 viikkoa siis jos yli menee, et pieni on sylissä, ehkä tää oma olokin sitten helpottuu :)
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 11. ReginaVeritas Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2014

  Oho. :O Onpa outo tuo kämmenien puutuminen. :O
 12. mmaljo Peruskäyttäjä Helmikuunmammat 2014

  googlasin, niin näyttää olevan melko yleistä tuo käsien puutuminen yöaikaan :) ärsyttävää mut normaalia.
 13. Pikkunöösä Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2014 Heinämammat 2018 Heinämammat 2016

  Mulla ei oikeestaan puudu kädet yön aikana vaan ennemminki jäykistyy. Siis niin, että tekee aiva kipeetä puristaa sormia nyrkkiin ja tuota sormien jäykkyyttä kestää sit pahimmillaan koko päivän, osittain johtuu varmaan turvotuksestaki, muttamutta...
  Ja sit tuo monta kertaa öisin vessaan ittensä punnaaminen, voi jee...aivan saa kunnolla punnata, että saa ittensä sängystä ylös.
  • Tykkää Tykkää x 2
 14. martsa75 Uusi käyttäjä

  Juu,kyllä kunnon katkeamattomia yöunia kaipaa.vessareissut..huh.kun ensin saa itsensä sängyssä istumaan et pääsee ylös:sad001liitoskivut ja supistelut päälle..voi tätä raskausajan hehkua:winkedellisestä raskaudesta 13vuotta niin ei edes muistanu miltä nää viimeset viikot tuntuu!
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. ReginaVeritas Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2014

  Ja se, kun se väsymys niillä vessareissuilla in niin järkyttävä! On kun unissakävelijä! Alan kohta testailla noita kestovaippoja itseeni, että saa nukkua...
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. ReginaVeritas Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2014

  No niin! Nyt avaudun taas jälleen kerran aiheesta naapurin koira!

  Tosiaan, kyseessähän on tuommoinen iso vallaton amstaffi-tyyppinen uros, joka viettää toistuvasti aikaa ulkona ilman valvontaa, useita tunteja. Tyypillisesti juoksentelee ympäri meidän pihaa hyppien vasten aitaa ja tehden meidän narttukoirat hulluiksi! (Meillä siis vain vähän päälle puoli hehtaaria tästä puolentoista hehtaarin tontista aidattu koirille vapaaksi ulkoilualueeksi) Lisäksi hyppii vasten minua ja miestä, jos poistutaan aidan ulkopuolelle (mitä tapahtuu useita kertoja päivässä, kun autot, puuliiteri yms ei ole aidan sisällä). Meidän tytöt on aivan hermona, kun toinen koira tunkeutuu heidän reviirille! Lisäksi kun se koira on niin iso, ei meidän aita sitä pidä ulkona, jos se todella päättää aidan läpi tulla. Tuloksena on sitten se, että ihan hulluna kyttään ikkunasta, kun en uskalla pitää omia koiria omalla pihalla aidan sisällä vapaana, jos ko. naapurin koira on ulkona!

  Viikonloppuna meni sitten ihan totaalisesti hermot, kun tämä ihastuttava koira päätti 'leikkiä' mieheni kanssa, nappaamalla miestä hupparista käsivarresta kiinni ja riepottamalla! Onneksi sai vain hupparista kiinni ja mies kyllä vakuutteli, ettei koira ollut aggressiivinen, vaan 'leikki' hieman rajusti!

  Itselle ei kyllä mene tuommoinen jakeluun niin millään! Vaikka kuinka olisi 'leikkiä', niin ei meillä edes nämä pienehköt pystykorvat saa tuolla tavoin leikkiä! Kyllähän koiralle pitää opettaa, ettei ihminen ole leikkikalu! Mies nyt sentään on iso vahva aikuinen, mutta mitä jos se tuola kylällä juostessaan 'leikkii' noin vanhuksen tai lapsen kanssa? Tai jos se keksii tuommoista tehdä, kun olen tuola itse ulkona näin raskaana tai kohta vauvan kanssa? Ei vain ole turvallista. Niin iso koira saa helposti pahaa jälkeä aikaan, vaikkei tarkottaisikaan muuta kun leikkiä.

  Muutenkin ihmettelen, että eikö niitä omistajia yhtään kiinnosta, missä niiden lemmikki luuhaa? Itse ainakin olisin ihan huolesta kuollut! Helposti jää tuolla juostessaan auton alle, tai mulahtaa jäihin, kun tuo joku tuossa on vain osittain jäässä.

  Kun olen yrittänyt puhua koirasta naapureille tulee vastauksena 'lähettäkää se tänne meille, jos tulee teidän pihalle'. Jaahas? Että meidän asia pitää heidän koira poissa meidän tontilta? Ja paljonpa se auttaa, käskeä koiraa, joka ei ole oma ja jota ei ilmeisesti ole millään tavalla koulutettu. Ja kun ihan surutta jättävät koiran ulos siksikin aikaa, kun itse eivät ole kotona, joten ei auta viedä sinne kotiovelle asti.

  Nyt sitten tänään soitin eläinsuojeluvalvojat ja muut läpi. Eläinsuojeluvalvoja ei voi tehdä mitään, koska koiran kiinnipitämisestä säädetään järjestyslaissa ja metsästyslaissa, ei eläinsuojelulaissa. Poliisilla ei ole resursseja (tai kiinostusta?) lähteä asiaa hoitamaan, kun tilanne ei ole vielä edes kertaakaan ollut 'uhkaava tai vaarallinen'. Muutenkin heille pitäisi pystyä soittamaan juuri silloin kun koira tontilla pyörii tai muuten häiriköi, jolloin ehkä saattavat tulla paikanpäälle tilannetta arvioimaan, jos kerkeävät.

  Käytännössä siis joudutaan odottamaan, että jotain oikeasti sattuu.

  Hermo menee ja pelottaa! Isoja koiria on ollut minulla jo lapsuuden kodissa, eikä pelota sinänsä koiran koko, mutta meillä on aina huolehdittu, että koirat osaavat käyttäytyä, eikä todellakaan ole pidetty niitä hyvin käyttäytyviäkään koiria valvomatta vapaana!
 17. mmaljo Peruskäyttäjä Helmikuunmammat 2014

  jos rupeet soittaa rankkurin hakemaan sen silloin ku naapurit ei kotona ja koira teidän pihassa? vai onko sillä numerollinen panta kaulassa? rankkurin luota pariin otteeseen hakeminen saattais auttaa, kun ei sekään ihan ilmaista ole.. ja usein se on aina vasta seuraavana päivänä ku rankkurilta haetaan :) ja sit yks jos naapurit on sellaisia rt ei kuuntele kun niille koittaa koirasta puhua, niin kirjoita vaikka perusteellinen kirje mus selität kaiken juurta jaksain, et miks olis kiva et ne kattois koiransa perään:)

  ymmärrän kyl hyvin sun suuttumukses, kun tääl meilläkin päin niin yhdeltä tyypiltä koirat aina karussa ja välil samast paikasta hevoslaumakin juoksee pitkin teitä ja kukaan ei voi asialle mitään..
 18. ReginaVeritas Naimisissa foorumin kanssa Helmikuunmammat 2014

  Mmaljo muuten toimis tuo rankkurin soitto, mutta täällä ei ole noutavaa löytöeläinsuojaa, vaan löytöeläimet pitää itse viedä suojalle, Koirat yli tunnin matkan päähän Riihimäelle! :sad001 En tiedä mitä sen pannassa lukee, vai lukeeko mitään, ei oo tullut katseltua, kun yritän mieluiten pysyä koko koirasta kaukana tässä tilassa.

  Kirjettä olen kyllä harkinnut, että liitän siihen Finlexistä sitten tuon metsästyslain ja järjestyslain, josko tajuais, että ihan oikeasti lakikin säätää, että se koira vaan on pidettävä kiinni tai valvottuna, eikä todellakaan saa noin vapaana juoksennella. En sitten tiedä toimisiko, kun tuntuu olevan niin välinpitämätön meininki. Ehkä yritän sitä vielä. Ja poliisille kyllä ilmoitan aina kun on aihetta, ne joutuu kuitenkin aina kirjaamaan nuo ilmoitukset. jos jotain sitten tapahtuu, niin on ainakin todisteita, että ollaan yritetty asialle tehdä jotain!
 19. Renda Aloittelija

  Meilläkin luuhaa naapurin koira nurkissa...rotweiler! Ja kännipäissään naapuri (naispuolinen) on huudellut meille pihastaan, että tuokaa se koira kotiin jos se meitä häiritsee. Ja haukut saatiin siltä vielä päälle... Mieheni oli täältä meiltä huutanut ihan asiallisesti niille, että hakisitteko koiranne pois, niin rouva hermostui...
  Niinpä, no ketäs häiritsisi rotikka-uros nurkissa... Ei tämä koira tunnu vaaralliselta, mutta ei kyseinen rotu kovasti luottamustakaan herätä! Mukavaa liikkua pihalla pimeänkin aikaan, kun ei tiedä, mikä nurkan takana odottaa. Raskaana ollessa ja lapsen kanssa vähän stressaavaa, vaikkei olisi pimeäkään.
  Tämän paikan edellinen asukas väittää, että rotikka olisi koittanut hyökätä hänen kimppuunsa. Oma koira oli tullut väliin, oli jotain isoa rotua oleva jätti. Meitä toi rotikka kyllä väistää, kun sille sanoo napakasti "mee kotiis siitä" tai vastaavaa. Vaikkei se nyt vaarallinenkaan olisi, niin ärsyttää... Kesälläkin käy kuseksimassa meidän marjapuskiin! :p
  Kerran se rotikka hyökkäsi rähjäten tielle omasta pihastaan, kun kuljin lastenvaunujen kanssa ohi. Talon lapset ei saaneet kutsuttua koiraa takaisin, ja kesti hetken, kunnes talon isäntä kutsui koiran kotiin. Siinä kyllä sydän jätti pari lyöntiä väliin...olen koira-ihminen, mutta rähjäävä rotikka ei kuulu suosikkeihini... Lapsikin oli tosiaan vaunuissa, kyllä pelotti! Oltiin sen koiran reviirillä, kun oltiin sen pihan kohdalla tiellä.
  Eikä tähän auta mikään. Rotikan isäntä kertoi, että koira on vanha ja tottunut ikänsä kiertelemään naapurustossa silloin tällöin. Että kaikki naapurit siihen on jo tottuneet.
  Selvä... Me uudet naapurit emme vaan tienneet kylän tapoja.
 20. blaueblumme Tuttu foorumilla

  .
  • Tykkää Tykkää x 3
  Last edited: 10 huhti 2014

Jaa tämä sivu