Itse tykkään aina höyryttämällä kypsentää ihan kaikkea. Ja joskus "köksäntunneilla" saanut oppia, että pitäisi esim. perunoihin jättää kuoret kypsentämisen ajaksi sosetta tehdessä. Näin ne vähäiset vitamiinit mitä perunassa on jäisivät perunaan ja höyryttämällä eivät liukene veteen...
beijaflor, tekisin varmaan kuten Hyppiskin meinasi. Eli kypsyysasteen ja päärynän merkin mukaan. kovempaa hetken höyryttäisin pehmeämmäksi ja pehmeämmän yksilön sellaisenaan. :)
Meillä tänään vasta ensimmäinen viileä päivä, +25 :D Eli meillä on täytynyt kyllä ottaa päiväunet sisällä. Mutta senkin puolesta, että saanut rauhassa nukkua, kun muut ollaan touhuttu ja mekastettu ulkona. Meidän pihapiirissä on muitakin lapsia niin paljon, että ääni on joskus aika melkoinen :) Ollaan sitten hereillä ollessa ulkoiltu. Viltin päälle vain leikkimään ja seuraamaan isompien lasten touhuja - ja tämä on tytöstä kivaa :)
beijaflor, tekisin varmaan kuten Hyppiskin meinasi. Eli kypsyysasteen ja päärynän merkin mukaan. kovempaa hetken höyryttäisin pehmeämmäksi ja pehmeämmän yksilön sellaisenaan. :)
Meillä tänään vasta ensimmäinen viileä päivä, +25 :D Eli meillä on täytynyt kyllä ottaa päiväunet sisällä. Mutta senkin puolesta, että saanut rauhassa nukkua, kun muut ollaan touhuttu ja mekastettu ulkona. Meidän pihapiirissä on muitakin lapsia niin paljon, että ääni on joskus aika melkoinen :) Ollaan sitten hereillä ollessa ulkoiltu. Viltin päälle vain leikkimään ja seuraamaan isompien lasten touhuja - ja tämä on tytöstä kivaa :)