Millaisia raskausoireita sinulla on?

Keskustelun 'Syyskuiset 2020' aloitti Vargynja, 19 joulu 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Tirpunen Aloittelija Syysäidit 2020

  Tasainen etova olo, palelu, verestävät ikenet, rintojen kipu ja alavatsan säryt.
 2. Tirpunen Aloittelija Syysäidit 2020

  Ja vessassa saa yöllä juosta aknakin kahdesti, normaalitilassa en koskaan herää vessaan yöllä. Ehkä jatkuva jano ja vedenjuonti tähän osasyynä, vaikka yritän hillitä juomista iltaa kohden.
 3. Sierra Iris Tuttu foorumilla Maalismammat 2018 Syysäidit 2020

  Joo, tämä :banghead:
  Toissa iltana menin sänkyyn jo yhdeksän jälkeen kun olin ihan tööt (en toki normaalistikkaan paljon kymmenen yli valvo). Pyörin kymmeneen saakka jolloin mies tuli sänkyyn. Ja kävin klo 22-00 välisenä aikana 4 kertaa vessassa o_O
  Muinakin öinä vähintään se kahdesti käytävä. Mahdottoman ärsyttävää!
 4. Tirpunen Aloittelija Syysäidit 2020

  Tää vessassa ravaaminen ei ainakaan helpota loppua kohden :smiley-ashamed004
 5. Tirpunen Aloittelija Syysäidit 2020

  Onko muilla paino noussut? Mulla aina ennen kuukautisia vaaka näyttää +2kg ja nytkin sama ennen plussatestiä. Eli 2kg normaaliin verrattuna enemmän painoa.
 6. Vappupallo Tuttu foorumilla Maalismammat 2018 Syysäidit 2020

  Mua on etonut tällä viikolla välillä tosi paljon ja tänään lensi sit laattakin :wideyed:
 7. Lillukka80 Aloittelija Syysäidit 2020

  Meitsi on tuuletellut, kun jo toinen päivä putkeen päivällä yllätti ällötysolo. Tänään lähdin kesken palaverin työpisteelle hakemaan jotakin papareita (kröhöm... pikana mutustin suolakeksin) :wink
 8. lindaaw Uusi käyttäjä

  Täällä ollaan nyt (7+1). Viikko sitten alkoi tämä klassinen pahoinvointi/etova olo aamusta iltaan, illat on pahimpia. :depressed: Ei oo oksennusta tullu, mutta silti yököttäny. Ajoittain on vaikea saada suusta menemään mitään alas, mutta tähän mennessä aina jotain menny. Veden juonti on vaikeaa, koska sen maku ällöttää .. :wtf: Hajuaisti on herkistyny ja aika moni ruoka ällöttää. Viikko ennenkuin menkat oli myöhässä niin rinnat oli arat ja siitä itseasiassa päättelin, että oon varmaankin raskaana (mulla siis ei oo ikinä ennen ollu ennen menkkoja rinnat arkana). Ja nyt edelleen rinnat ollu arat, etenkin nännit. Iltaisin oon normaalia enemmän viluisempi. Sitten myös vaivaa ilmavaivat ja vatsa välillä joko kovalla tai löysällä. Ensimmäinen neuvola aika on 10.2. ja jännityksellä odotan ensimmäistä ultraa, kyllähän se vähän pelottaa sykkiikö siellä sydän. :sad001
 9. Hubbalo Peruskäyttäjä Syysäidit 2020

  Oon tosi itkuherkkä tai en välttämättä itke, mutta vähän väliä pala kurkussa ihan syyttä :sad010laughing7
 10. Lillukka80 Aloittelija Syysäidit 2020

  Mä huomasin muuten tän ekana, youtuben koiravideot itketti, kaikki videot missä tuli myötätunto tai helpotus tai no... melkein mikä vaan alkoi liikuttaa. Tänään katoin (yritin katsoa) Suomi Lovea niin oli hanat ihan auki :grin
 11. Sierra Iris Tuttu foorumilla Maalismammat 2018 Syysäidit 2020

  Herkemmillä oltu täälläkin. Hyvä palaute asiakkaalta sai melkein itkemään ja mitään synnytykseen liittyvää ei pysty telkkarista katsomaan saati puhumaan kenenkään kanssa.

  Nyt on huono-olo taas nostanut päätään :hungover: tänään kaupassa käydessä tosi moni tuoksu ja haju kävi pahasti nenään. Esim mies laittoi ruuan päälle parmesania, hyyyyyyyyi yök se haisi pahalle. Samoin tupakanhajuiset ihmiset saa oksun kurkkuun kun ennen on ollut vaan epämiellyttävää.
  Tänään on myös touhuaminen (tytön iltahommat, pyykin viikkaus yms pikkujutut) nostanut heikotuksen ja huonon olon. Samoin väsy iski tossa iltapäivällä kuin joku olisi moukarilla mojauttanut. Piti hetki torkkua sohvalla että jaksoi taas.
 12. Hansski Peruskäyttäjä Syysäidit 2020

  Mullakin hajut pahoja, eilen juttelin erään tutun kanssa, ja sen hengitys haisi niin pahalle, että mun oli lähdettävä pois siitä tilanteesta :hungover:
  :hilarious: Tänään on väsymys myös ollut ihan järkkyä!
 13. Ritva S Peruskäyttäjä Syysäidit 2020

  Herkillä mennään täälläkin.... Kummityttö osallistui erääseen ohjelma formaattiin ja kummitäti pääsi katselemaan suoritusta... Voi luoja sitä itkun määrää silloin ja jälkeen... Aina kun asia käväisee mielessä, viuraan kuin suihkulähde... Saan kyllä hillittyä sen aika äkkiä, mut silti naurattaa jo itteekin tää....
 14. Zeero Peruskäyttäjä Syysäidit 2020

  Miulle tulee paha olo jos juon liikaa vettä. Oon tottunu juomaa ison lasillisen kerralla, mut nyt ei enää voi. Pitäs ostaa juomapullo mistä vois vähä välillä hörppästä.

  Ja ilmeisesti miullekki on iskeny jo liitoskivut. Vihloo häpyluuta ja oikeaa nivusta. Eile vaapuin töissä ku ankka.
  Ja huomasin et tietys kulmassa kumartuessa alamaha ottaa vastaa? Ei tuota raskausmahaa kyl vielä näy, mut kai se tuon pömpän alla jossai on :rolleyes:
 15. Ellalaa Aloittelija Syysäidit 2020

  Täs on ny kuukauden ajan tienny että on raskaana ja ensimmäiset 3 viikkoa olin erittäin tietoinen koko raskaudesta ja oli kaikki maailman oireet. Sitten yhtä äkkiä se vaan loppui ja olo on ihan normaali vessassa juoksemista lukuunottamatta. Siis tosi hämmentävää o_O
 16. Ikkonia Aloittelija

  Kauan kaivattu pahoinvointi alkoi toissapäivänä. miten täs pitäis töissä pärjätä?
 17. Hilmiz Aloittelija Syysäidit 2020

  Välillä tuntuu kuin ei olisi mitään oireita ja välillä niitä on enemmän kuin kerralla haluaisi.

  Enimmäkseen oireina on palelua, väsymystä, herkkyyttä, ällöjä hajuja, tissit kipeänä, valtava turvotus mahassa ja vatsakipuja. Välillä nousee suuhun asti, mutta sen pahempaa pahoinvointia ei vielä ole näkynyt.
 18. Nannal Naimisissa foorumin kanssa Toukomammat 2018 Syysäidit 2020

  Pahoinvointi alkaa hieman laantua, mutta nukahtamisongelmat on tällä hetkellä aika pahoja, nukahtamiseen voi kulua parikin tuntia vaikka kuinka olisi väsynyt olo. Asiat vaan laukkaa mielessä ja pitää hereillä.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 19. DudeDudette Rakastunut foorumiin Syysäidit 2020 Elomammat 2018

  Nukahtamisongelmat on niin pahoja, kärsin itse samasta monta kuukautta ja alkoi käydä henkisesti todella kuormittavaksi. Itselle oli pahinta kun alkoi jo valmiiksi jännittämään nukkumaan menoa.

  Mulle auttoi tylsien äänikirjojen kuuntelu joihin sitten nukahdin. Se jotenkin auttoi siihen ettei vain pyörittänyt samoja ahdistavia ajatuksia mielessä. Lopullinen pelastus oli kahden viikon kaukomatka joka aikaeroineen palautti unirytmin ja stressikin lähti samalla lomalla.

  Tsemppiä Nannal!
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. VauVe Aloittelija

  Kävin viime yönä varmaan kymmenen kertaa vessassa. Normaalistikin käyn sen kerran tai kaksi mutta tuo oli jo jotain järkkyä. Ei nyt kamalan levännyt olo ole :D

Jaa tämä sivu