Millaisia raskausoireita sinulla on?

Keskustelun 'Toukokuiset 2020' aloitti Vargynja, 14 elo 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  Mulla haisee vaan toinen kainalo omaan nenään ihan sika pahalle. Ja on kyl muitakin hajuja, jotka ällöttää, mut et vaan toinen kainalo :wacky: Ei auta dödöt ja pesut :laughing021 Mies meinas et päässä se vika on.
  • Hauska Hauska x 5
 2. Norelia Aloittelija

  Täällä menossa 8+4. Alussa olin niin huolissani kun oireita ei ollut juurikaan, mutta viikosta kuusi eteenpäin niitä sitten ilmaantui ja nyt en tiedä miksi tätä oon joskus toivonut.

  Lämmin ruoka ei mene alas ja kaikki paitsi hedelmät ällöttää. Väsymys on aivan järkyttävää, meinaan töissä nukahdella kesken palaverien. Illalla nukahdan ajoissa mutta toisaalta herään nykyään tosi aikaisin eikä vain saa enää uudestaan unta. Rinnat aristaa, päätä särkee, huimaa, alavatsa nipistelee..

  Kyllähän tämän kaiken kestää mutta tuntuu, että alkaa vaikuttaa kohta jo mielialaan kun ei oikein mitään jaksa tai pysty päivisin tekemään:sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 3. Anna Sofia Peruskäyttäjä Toukoäidit 2020

  Mä aloitin elokuun alusta töissä ja mies jäi kotiin pikkuneidin kanssa, niin imetyskerrat väheni siihen 2-3/24h. Viikonloppusin toki useammin:) Meillä kävi tsäkä ja raskauduin jo ennen varsinaista yrittämistä:smiley-ashamed008 Pikkuneiti on siis 1v 7kk:shy:
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Anna Sofia Peruskäyttäjä Toukoäidit 2020

  Täällä alkanut nännit aristaa imettäessä ja välillä nippailee hassusti masusta, kun alkaa herua. Ei onneksi mitään suurempia kipuja aiheuta imetys ainakaan vielä. Toiveissa ois tandemimetys:cat:
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Jenpula Tuttu foorumilla Toukoäidit 2020

  Maku ja hajuaisti on herkentyny aika lailla. Tänään voin melkein vannoa että lenkillä haistoin (keskellä maaseutua eli ei tullu mistään lähitalosta) omena-kaneli yhdistelmän :biggrin mies ei allekirjottanu tätä tuoksua..
  Ja söin 5 karkkia, tuli ihan todella huono olo. Tämä sama toistui sunnuntaina. Valion kreikkalaiset jukurtitkin maistuneet todella imeliltä vaikka yleensä ei.

  Ja auta armias mikä fiilis ku ottaa päivän jälkeen rintsikat pois
 6. Turvonnut Tuttu foorumilla Toukomammat 2018 Jouluäidit 2020

  oi, onnea
  josko meilläkin nyt vihdoin saatais jätettyä kaikki yöimetykset pois (palas reissatessa ja kipeänä)
  ni vähenis huomattavasti.
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. marraskuinen Aloittelija

  Täällä on pahoinvointi kestänyt nyt viikon. Joka päivä on ollut pahoinvointia ja lähes joka päivä on pitänyt oksentaa 1-4kertaa. Tänään on ollu aivan jäätävä kuvotus koko päivän ja oon oksentanut aamusta iltaan tasaisin väliajoin, ainakin 8krt. Ainut mitä tekis mieli syödä on roskaruoka ja sipsit, kaikki muu kuvottaa. Onneksi olen nyt juuri sairaslomalla unettomuuden takia mutta täytyy varmaan hakea lisää saikkua jos nämä olot jatkuu..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 7
 8. Zee Aloittelija

  Mullekin on rantautunut jatkuva pahoinvointi ja oksennus kurkussa olo. En ole kylläkään oksentanut vielä vaikka monesti ollut lähellä, marraskuisen tilanne kuulostaa kurjalta :hungover: väsyttää niin että illalla on vaikeaa pysyä hereillä ja useasti olen torkahdellutkin. Nyt kaiketi 7+1
 9. Flower Aloittelija

  Viime viikon oireet on melkeinpä kaikki poissa. Leivoin alkuviikosta kakkua ja en sitä sitten halunnut syödä kun alkoi etomaan koko kakku. Lapset ja mies onneksi veti mielissään sitä niin ei ihan syömättä jäänyt.
 10. Salssu Peruskäyttäjä Toukoäidit 2020

  Vielä en oo kertaakaan oksentanut (kop kop..) mut jatkuva etova olo päällä. Ruoka ei meinaa maistua ja esim. jauhelihan haju ällöttää! Eilen tilasin mieheltä iltaruuaksi perunaa tai pizzaa laughing7
  • Hauska Hauska x 1
 11. nobody Peruskäyttäjä Toukoäidit 2020

  Täällä 6+4 ja rinnat on aivan tautisen kipeät ja kivikovat ollu siitä asti kun menkkojen piti alkaa. Tää unettomuus on myös ihan järkyttävää kun en viitsi unilääkkeitä syödä kun äärimmäisessä hädässä..
 12. Mirumaru Peruskäyttäjä Maaliskuiset 2021

  Nyt seitsemäs viikko käynnissä ja tuntuu, että kaikki vähätkin oireet ovat kadonneet. Rinnat oli kipeät ja turvonneet vielä viime viikon lopulla, nyt ei nekään tunnu enää mitenkään erikoiselta.

  Pelottaa kyllä tämä vähyys ja etenkin oireiden loppuminen.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 13. jesperi Peruskäyttäjä Toukoäidit 2020

  Eilen oli vielä etova olo mutta tänään ei ole ollut... No, katsotaan mitä päivä tuo. Minulla tosiaan vasta 5+1 eli eikös sen pahimman oireilun pitäisi alkaa vasta ensi viikolla. :D Ai niin.. Röyhtäisyt ovat hirvittäviä tällä hetkellä - muuten en ole usein röyhtelee, mutta nyt tulee kyllä ja yllättäen sellaisia röyhtäyksiä että :D
  • Tykkää Tykkää x 2
 14. Jigi Ihastunut foorumiin Maalismammat 2018 Toukoäidit 2020

  En tiedä onko tämä kuvitelmaa, mutta tuntuu ihan siltä kuin olisi alkamassa liitoskipuja nyt jo. I sure hope not! :nailbiting:
  Ja kyllä, se oli flunssa joka aiheuttaa väsymyksen. Lievästi tieheytynyt virtsaamisen tarve.

  Edit: Sovelluksen mukaan rv 4+6
 15. Jenpula Tuttu foorumilla Toukoäidit 2020

  Meillä taitaa olla sit aikalailla samaan aikaan laskettu, mulla on 5+3 menossa nyt :) tänään ollut aamusella enempi huonoa oloa joka alkoi 2-3 heräämisestä. Kauhistuttaa ens viikko kun joudun olemaan semmosen työparina, jonka viimesenä haluisin kuulevan raskaudesta. Jos on huonoa oloa niin varmaan pakko lähteä mahataudin takia olevinaan kotiin :yuck:
  Viimeyönä oli tissit niin kipeet ettei voinu mahallaan nukkua :D

  Ootteko kukaan käyttäny esim aiemmissa raskauksissa b16 vitamiinia pahoinvoinnin ehkäisyyn? Joidenkin sivujen mukaan sen pitäisi auttaa ja ehkäistä
 16. Lovehearts_ Tuttu foorumilla Toukoäidit 2020

  ajattelin kirjoittaa ihan samaa.. tänään 6+5 eikä oireen oiretta.. viime viikolla selviä oireita paljon enemmän mutta rintoja ei enää arasta, kahvi maistuu, turvotusta ei lainkaan ja vaikka yöunet jäivät vähäisiksi työjuttuja miettiessä niin yllättävän pirteä olo on ollut vaikka tänään pitkä työpäivä pitkästä aikaa olikin. jännittää alkaako pian vuoto, viimeksi meni kesken näillä viikoilla..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 17. Mirkki Peruskäyttäjä Toukomammat 2018 Toukoäidit 2020

  Mulla tänään 5+4 ja koko päivän on ollut niiiiin etova olo, kokoajan oksennus kurkussa - fiilis.
  Tää alkoi jo eilen, ja tänään ei oo hellittänyt hetkeksikään. Ei oo kyllä kivaa...

  Päätäkin särkenyt taas koko päivän, ja mahaa juilii välillä kovastikin, tosiaan esikoisenkin aikaan oli kamalat ”menkkakivut” koko raskauden ajan.

  Väsyttää, väsyttää ja väsyttää. Meinasinkin ottaa seuraavaks mun iltateen (uusi rentoutumiskeinoni :angelic:) ja sen jälkeen päätä tyynyyn.

  Ja ihan oikeesti ihan jäätävä turvotus, painoakin on tullut 1,5kg viikossa?? Maha on kun olis pidemmälläkin raskaana.
 18. Mirkki Peruskäyttäjä Toukomammat 2018 Toukoäidit 2020

  Milloin teistä on ookoo jäädä sairauslomalle raskauspahoinvoinnin vuoksi? Onko ookoo jäädä, vaikka ei oksentaisi, mutta kokoajan on olo että oksennus tulee? :sorry:
  Jäin tänään kotiin tekemään töitä juuri tuon olon takia.. Mulla on siis mahdollisuus tehdä töitä myös kotona, en ihan kaikkea voi kotona tehdä, mutta suurimman osan.

  Mietinkin että kun en haluaisi jäädä varsinaisesti sairaslomalle, koska olen kuitenkin kykeneväinen työhön. Mutta työnteko kotona on paljon helpompaa, kun lähellä on vessa johon voi rynnätä jos siltä tuntuu, ja kotona ei ole niin paljon yökkirefleksiin johtavia asioita. Eilen töissä mm. Kahvi, työkaverin lemuava partavesi....
 19. riina83 Peruskäyttäjä Jouluäidit 2020

  Ei mitään oireita paitsi ettei menkat ole alkanut ! Esikoisesta oli pientä krapulaista huonoa oloa viikot 6-8, että sitä odotellessa.. Oksensin mä yhtenä aamuna mutta ajoitus oli juuri kiinnittymisen aikoihin eli sitä ei varmaan lasketa
 20. bello Ihastunut foorumiin Eloäidit 2020 Elomammat 2016

  Mä olin ekassa raskaudessa saikulla noin viikon (ja jotain yksittäisiä huonoja päiviä). Menin ihan lääkäriin ja pyysin saikkua, lääkäri oli ymmärtäväinen.

  Kerroin kyllä myös esimiehelle ja hän sit tiesi raskaudesta aika aikaisin. Ettei tarvinnut valehdella poissaoloista (ja sun tapauksessa sopia vaikka etätöistä). Tsemppiä!

Jaa tämä sivu