Matkustaminen vauvan kanssa

Keskustelun 'Laskettu aika heinäkuussa 2015' aloitti Äidiksi81, 3 loka 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Hemuli13 Näppärä viestien naputtelija Heinäkuunmammat 2015

  Ai pitäisi olla lupalappu :eek: No onneksi meiltä ei tentattu mitään, kun lennettiin esikon kanssa aikoinaan Thaimaahan ilman isäntää. :wink
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Tossa ois hyvä syy vaihtaa oma sukunimi :P mielellään olisin tytön kanssa saman niminen :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 3. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  No ei ku siit vinkkiä miehelle :D
 4. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Siinä on se ongelma ku emmä ehkä naimisiin (vielä) halua :D sukunimen vaan :D
 5. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  No saaha sen muuttaa millo haluaa :D
 6. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Ens kuussa ois taas pohjoisen reissu tiedossa , autolla :grin saa nähdä miten tyttö viihtyy kaukalossa, tuntuu että koko ajan vähemmän ja vähemmän aikaa ennenku tulee ekat raivarit :bored:
 7. gerbera Näppärä viestien naputtelija Heinäkuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Ja meillä reissu edessä parin viikon päästä ja luultavasti mennään taas 'yhden pysähdyksen taktiikalla'... Saa nähdä miten menee :p
 8. alicee Sukkela juttelija Heinäkuunmammat 2015

  Ääk. Meillä on reissuun lähtö parin päivän päästä!! Passit on valmiina kaikille. Pakkaamista oon vähän jo aloitellut. Tuntuu että unohdan kuitenkin jotain tärkeää ja olennaista. :D
 9. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Huomenna ois lähtö pohjoiseen. Tää päivä onki menny pyykkiä pestessä ja pakatessa , jösses mikä määrä tavaraa on taas lähdössä mukaan :rolleyes: itelle matkalaukku , käsilaukku ja treenikassi, tytölle pieni matkalaukku, hoitolaukku , matkarattaat ja vielä muovipussillinen tavaraa. Koirille ruuat ja kupit/kipot.. Puuh! :dead: unohtukohan vielä jotain:bored:
 10. alicee Sukkela juttelija Heinäkuunmammat 2015

  Me käytiin lontoossa reissu. Lennot sinne meni hyvin mutta takas päin oli aika kärsimättömiä molemmat lapset. Helsinki-oulu välin kyllä nukkuivat. Kumpikaan ei pahemmin välittäny paine-eroista. Lähinnä tylsyys ja sylissä olo oli hankala takas tullessa. Ja väsymys!

  Mukana meillä oli vauvalle maidot, ruuat ja vaipat. Eipä tatvinnu paikanpäällä etsiä sopivaa evästä ja se osottautui todella hyväksi valinnaksi. Reissussa meillä oli mukana tuplat ja manduca. Aika ahdasta oli tuplilla liikkua mutta oli hyvä että esikoisellakin oli istumapaikka. Välillä liikuttiin pelkästään jalkaisin/ vauva manducassa. Kätevää! Ennen reissua manduca ollut tosi harvalla käytöllä. Ehkä sitä nyt tulee käytettyä kotonaki.
 11. Yomanda Luottohahmo langoilla Heinäkuunmammat 2015

  Annoitko vauvalle mitään nousun aikana? Mietityttää oma reissu, että oisko hyvä jotain juottaa siinä kohtaa..
 12. MiisaS Kommentoinnin ninja Heinäkuunmammat 2015

  Miten meni menomatka?
 13. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Meni todella hyvin kokoonpanoon nähden :D tytön vieressä takapenkillä oli kaks koiranpentua (kopassa) jotka leikkiessään ähisivät ni tyttö kikatteli niille. Mulla oli täti matkaseurana melkein koko matkan ni hän taiteili etupenkiltä tytölle tuttia/maitoa ni ei tarvinu joka ininään pysähtyä :)

  ihana ku tytön pystyy istuttamaan pysähdyspaikalla syöttötuoliin (viime reissulla ei osannu vielä istua niin tukevasti) ja syöttää siinä samalla kun ite söi! Me lähdettiin n. Kuudelta aamulla ja oltiin määränpäässä 12 tuntia myöhemmin , reilu kolme tuntia niistä taukoiltiin ..

  Kertaakaan ei tullu hirveitä kilareita autossa niinku viime kerralla reissatessa, ihan mahtavaa! :smug: yöllä kyllä huomas että reissun päällä ollaan oltu , oli aika levoton. Ja tulee kyllä levottomia öitä vielä kun täälläkin päivittäin käydään jossain vierailulla mutta nyt kun ollaan täällä useampi viikko ni aion mennä tytön ehdoilla . Käydään sitten vaikka useamman kerran samassa paikassa moikkaamassa sukulaisia.. :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 14. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Nuo koiranpennut ja omat kaks koiraa toivat matkaan siis lisähommia, tai ehkä lähinnä ne pennut :D toimittiin ihan kuskina pennuille kun ostajat asuu täällä pohjoisessa (tuttuja) ja pennut tulivat etelä-suomesta.

  Oon ihan henkeen ja vereen koiraihminen ja nuo pennut on kyllä aivan IHANIA(!!) mutta yllätyksekseni pentukuume ei noussutkaan itelle ku tietää mikä homma niissä on ja itellä kaikki jaksaminen menee ihmispennun kasvattamiseen :eek::grin
 15. Aubrey Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Meillä muuten meni kanssa tosi hyvin sillon lennot, nukuttiin hotellissa yön yli molemmissa suunnissa. Mutta lentoajat 8 ja 10 h ja tyttö käyttäytyi tosi hyvin. Nukkui paljon ja kikersi toki hereillä ollessaan, mutta koko lentokonehan oli ihan hurmaannut meidän pienestä :D Hän aina etsii katsekontaktia ja hymyilee minkä kerkiää, sylittelijöitä olis vaikka kuinka.. Hurmurineiti :)

  Meillä oli se vauvan koppa varatuna, mutta eipä sitä tullut käytettyä ku eihän tommonen liikuskelija siellä pysy. Vikalla lennolla tuli viereen 6 kk vauva ni annettiin se heille sitten. Jos olis ihan täys kne ollut ja joku istunu vieressä heti ni aika inhottavaa olis ollu, tyttö kuitenki repii ja tutkii kaikkea mikä on kosketusetäisyydellä. Nyt lensin tänne naapurimaahan kahestaan tytön kanssa ja hyvin meni sekin :)
  • Tykkään Tykkään x 2
 16. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Tänään takaisin Etelä-Suomeen :) ukko koki yöllä ihmeparantumisen. Nyt ei sit päästy aamusta ajelemaan eli jossain kohti matkaa joudutaan ajamaan ruuhkassa.. noh pitää sitte olla ite siinä kohtaa ratissa ku ukolla palaa käämi jos joutuu köröttelemään :D
 17. hannanna Asioista perillä oleva Heinäkuunmammat 2015 Kesämammat 2017

  Pojan ensimmäinen lento olisi luvassa ensi kuussa, lähdetään Espanjaan 1,5 viikoksi. Täytyykin lukea tämä ketju vielä ajatuksella läpi, jos saisi jotain hyviä vinkkejä... Vähän kyllä jännittää, lähinnä nukkuminen koneessa, kun poika on tottunut nukahtamaan päikkäreille rattaisiin. Menomatkalla on todella aikainen aamulento ja takaisin tullessa iltapäivä.

  Paikan päällä meillä on vuokra-auto, johon on varattu myös istuin pojalle, joten liikkumiset siellä ei ole ongelma. Manduca löytyy ja sitä on nyt testailtu, joten lentokentällä siirtymisiä saadaan helpotettua sillä. Perillä meillä on kokkailumahdollisuus, syömiset paikan päällä ei siis varmastikaan ole ongelma, mutta mitenköhän sormiruokailija lentokoneessa? Pitää miettiä mukaan jotain helppoa ja suht siistiä evästä, mitä saa natusteltua tarpeen tullen. Syötettynä poika ei edelleenkään suostu syömään mitään.

  Muutenkin otan ilolla vastaan kaikki hyvät vinkit matkustamiseen aktiivisen 1-vuotiaan kanssa :)
 18. Tirppa81 Piirimestaruustason postaaja Heinäkuunmammat 2015

  Meillä ei oo lentomatkustusta tiedossa. Itse asiassa kukaan lapsista ei oo ollu lentokoneessa :oops: Mutta automatkailua on taas kesällä tarkoitus harrastaa :p Siltä varalta, että lipsahdetaan Viron puolelle, niin käytiin tänään hakemassa pienimmälle passi :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. SeToinen Seurustelun sensei Heinäkuunmammat 2015 Toukomammat 2017

  Tätä ehkä kysyttiin täällä jo aikasemmin mutta siis kauanko tommonen vauvan passi on voimassa? Ku ulkonäkö kumminki muuttuu koko ajan ni .. :eek:
 20. illu85 Kommentoinnin ninja Heinäkuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Mekin haettiin passia ja tänään käytiinkin sitten laitoksella varmistamassa minun henkilöllisyys..tms. Ei kyllä olla nyt todennäköisesti lähdössä minnekään kauemmas, mutta jos kesällä eksytään viroon niin on sekin kunnossa.
  Ja eiköhän se ollu sen saman 5 vuotta voimassa. Tai ei missään ainakaan ollu mainintaa lyhyemmästä ajasta.